BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.626 in reply to 254065.624
Date: 1/18/2015 10:43:21 AM
Overall Posts Rated:
350350
Mondjuk a blokk,mint tényező jelentősen bejátszhat 2-3 esetén! Azt azért nem írnám, hogy nem volt változás....

Ha skilt kérsz, igen, a kv-nak szerepe van hátvédeknél, bd-nél. Ahogy az is szempont, ha kisebb a pattanó bentiknél, akkor érdemes "ráerősíteni" a zónával. (pont ez a zóna előnye) Erőnlét szvsz 1-1-ben fontosabb faktor, egészpályánál meg alapkövetelmény, hogy 6+ legyen mindenkinek, ha azt sikeresen akarjuk használni.
2-3-ról nem fogom ismételni 854-szer miértéket. Röviden azért, mert az volt a kisebbik rossz és nem volt más opció. Ennyi.
A b. vegyes bebukott, az nem jó megoldás ezután sem komoly meccsre. Hacsak nem leszünk pálya- vagy ts előnyben, meccset nemigen fogunk nyerni vele top u21 ellen.....
Esetleg. Mi bajod ezzel? Régen az volt bajotok, ha kerek-perc tényként mondok valamit. Miért baj, ha odaírom, hogy talán?? Egyébként meg írtam, hogy mindenképp kikapunk, nem írhattam, hogy 100% nyerünk a zónával hanem esetleg talán bejöhet, de egy korrektebb eredményre tuti futotta volna a zónával.

Hallod, te is csak abba nem kötsz bele, ami nincs leírva Forgatod y szavaimat, minden baj neked, az is, ami az ellenkezője meg ami nem.... Így még szép, hogy elbeszélünk egymás mellett :((((((((

This Post:
00
254065.627 in reply to 254065.600
Date: 1/18/2015 11:57:03 AM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem tényleg ne próbáljátok meg neki többször elmagyarázni. Nem érti. Soha nem is fogja érteni.
A kérdés csak az, hogy ilyen szövegértés mellett hogyan engedték ki az általános iskolából?

Ha jól vágom a helyzetet, már rég nem arról van szó, hogy elmagyarázza neki amit sose fog megérteni. Csupán jól szórakozik azon, mennyire egyszerű és buta. Ha így nézitek a beszélgetést, bazi vicces. Most már csak vidulok rajta, pedig pár napja még bosszantott. Ritkán találkozik az ember ilyen egyszerű lénnyel.

Message deleted
This Post:
00
254065.629 in reply to 254065.586
Date: 1/18/2015 12:23:37 PM
Overall Posts Rated:
411411
Mert megint terelsz, vagdalkozol és nem felelsz feltett kérdéseimre!

Több szezon óta tanulom tőled a taktikát. Egész jól megy már igaz? Bosszantó dolog lehet számodra, ha valaki ugyan azt csinálja veled, mint amit te itt mindenki mással. Egyszer csak észreveszed magad. Csináld csak, mi is csináljuk tovább. Ha ezt élvezed.

Szóval kérdezem

- Miért nem mots, ha Trabantunk van, de szeretnénk továbbjutni minden körülmény között?
- Miért adnád fel a védekezés hatékonyságát b. vegyessel??]

Leírtam kb 10x. nem tehetek róla, hogy buta vagy és nem tudsz olvasni.

Ezt még egy 4 éves gyerek is megérti, ha így elmondom neki, csak... ti nem..((((((

Bizony bizony. Rajtad kívül minden felhasználó megértette amit írtam, és senki sem érti amit te írsz. Ezek szerint itt egy olyan ember van aki nem üti meg egy 4 éves színvonalát.

Sajnálom, de most sem velem van gond.

Nem kell sajnálni. Szezonok óta tudjuk, hogy veled nincs gond. Veled még sose volt gond. Te tévedhetetlen és tökéletes vagy. Csupán élvezzük a helyzetet, hogy egy ilyen Isteni lény megszánja a sok hülye embert ezen a fórumon. MInd a 20 ember aki ide tévedt mostanában tuti hülye, hiszen te ezt állítod.

Még mindig nem válaszoltál ama kérdésemre sem az összes többi mellett (a többire már nem várok választ, feladtam a reményt, hogy korrekt értelmes választ kapok, de erre az egyre várom a választ) miért jó az neked, hogy mindenki utál és rühell aki ide téved? Azok is, akikkel régen jóba voltál, és azok is akik nem is ismernek... Ez elmond mindent a viselkedésedről.

DE 0 vagy 1 az egykutya azaz 0.

Ha a matek az erősséged, bele se merek gondolni hogy megy minden más. Jó vezető lehetsz a cégednél. Kimész a dolgozóhoz azt mondod neki, van nulla megrendelésünk ami tök jó, hiszen ugyan annyi van mint a múlt héten amikor 1 volt. Még ha százalékba is nézzük, a 0-nál minden több. Ezt egy 4 éves is tudja.

Na! Még olyat sem hallottam, hogy egy szurkolónak kéne elnézést kérnie, ha kikap a csapata vagy a válogatott!! Ez a nap mondása volt, köszi !! Jót szórakozom rajta!

Az ilyen szurkolókat csak szimplán eltiltják a meccsektől, és kitiltják a csarnokokból. Ez lehet akár edzői döntés a vezetőség felé, akár tulajdonosi. Te már rég nem lennél itt, ha itt minden úgy működne ahogy az életbe működik. Sokak sajnálatára, ez nem megvalósítható!

Last edited by JoeBlack at 1/18/2015 12:50:43 PM

This Post:
11
254065.630 in reply to 254065.626
Date: 1/18/2015 1:27:44 PM
Overall Posts Rated:
310310
Jelentősen, jah. Annyira jelentősen, hogy a "totál esélytelen", meg "az a legrosszabb megoldás" taktrikákból hirtelen "az egyetlen értelmes taktika" lett.
Ne röhögtesd már ki magad. Belekapaszkodsz már a legkisebb szarba is, csak ne kelljen elismered, hogy azóta már te is rájöttél, hogy megint baromságot mondtál. Majd erről is "megváltozik a véleményed" később és még úgy fogod előadni,. mintha eleve te mondtad volna a tutit, ahogy ezt már számtalanszor eljátszottad. Szánalmas vagy.

Kisebbik rossz? Mitől? Ezt még mindig nem tudtad elmagyarázni. Az egyetlen érved az, hogy kisebb pontdifi egy olyan meccsen, ahol a pontdifi az égvilágon semmit nem számít. Ennyire nehéz felfogású vagy, hogy még ezt sem érted.

Benti vegyes bebukott? Be. És tudtad előre? Nem. Ennyi. De azért jár a szád, hogy nem ezt kellett volna menni.

Az esetleggel az a baj, hogy eddig kész tényként közölted, csak most csinálsz úgy megint, mintha eleve ezt mondtad volna. Ez a baj. És még mindig szánalmas. Ha meg írtad, hogy 100% kikapunk, akkor nincs esetleg, meg talán. A 100% pont ezt jelenti, te nagy diplomás, szövegértő zseni.

Nézd már meg, hány olyan téma van egyáltalán, ahol nem változott a véleményed. Egy sem. Ami témába eddig belevetetted magad, mindegyikben ellentmondtál magadnak előbb, vagy utóbb. Van amikor mindez egy hsz-en belül történt. Na ezért vagy szélkakas. Egy kötözködős, piti, szánalmas szélkakas.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.631 in reply to 254065.630
Date: 1/19/2015 5:05:24 AM
Overall Posts Rated:
350350
ismétlem kérdéseim: Szerinted jelentős vagy jelentéktelen a difi 0 és 1 között? Szerintem jelentéktelen, de ezt még egy 6 éves kisiskolás is látja, talán még ovis is, aki ismeri már a számolást... Te miért nem látod???

"Kisebbik rossz. Mitől"

Attól öregem, hogy TE IS BEISMERTED: kisebb vereséget szenvednék 2-3-mal, pl 15-20 pontosat. Tegnap beismerted! A valóság meg -27 lett. Megint ovis kérdés: Melyik kedvezőbb: -15 vagy a -27? Szerintem a -15, de ez még 6 éves is belátja!

Minden meccsen számít a difi hiszen azért taktikázol, butus.
Vagy Te ennyire buta vagy, hogy azért taktikázol : kapjunk ki minél jobban vagy nyerjünk a lehető legkisebb arányban??
Tisztára Babinéni vagy!

és az szánalmas, hogy ezeket az érveket nem látod, amit még 5-6 éves képes felfogni.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 5:07:09 AM

This Post:
00
254065.632 in reply to 254065.631
Date: 1/19/2015 5:21:04 AM
Overall Posts Rated:
411411

Minden meccsen számít a difi

A minap azt írtad, a norvégok ellen nem számított volna annyira, ezért te ott taktikáztál volna. Most akkor mivaaan?

This Post:
33
254065.633 in reply to 254065.631
Date: 1/19/2015 5:28:10 AM
Overall Posts Rated:
2222
Ha szerinted jelentéktelen a difi 0 és 1 között, akkor inkább állj fel a számítógép mellől mielőtt átragad rá ez a mentalitás és komoly problémákba ütközöl.

This Post:
00
254065.634 in reply to 254065.632
Date: 1/19/2015 5:37:43 AM
Overall Posts Rated:
350350
Azt írtam tegnap, hogy másik két simább meccset lehetne úgy áttervezni előre, hogy max-szal nyerjünk és ne max közellel. Pont azok a meccsek, amin egészpályáztunk, ki tudja mennyire hatot ki végén a fáradás hatása? 1-1-ben Dominika ellen 39 helyett lehetett volna pl 45 is vagy a másikon (Egyiptom) 62 helyett akár 68. A norvég meccs nem 19 hanem mondjuk 14-15 lett volna b. vegyessel
Kis áttervezése a számoknak és máris nyerünk +6-8 pontot összességében és közben van egy tesztmeccsünk b. vegyessel!

This Post:
00
254065.635 in reply to 254065.632
Date: 1/19/2015 5:39:46 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Van az a mondás,hogy piac után minden kofa okos.
Csak úgy eszembe jutott,nem tudom,miért...

This Post:
00
254065.636 in reply to 254065.631
Date: 1/19/2015 5:50:24 AM
Overall Posts Rated:
310310
A 0% és az 1% között tudod mennyi a különbség? Pont annyi mint a van és nincs között. Ha szerinted ez jelentéktelen, az téged minősít.

És igen, elmondtam, hogy valószínűleg kisebb lett volna 2-3-mal a különbség. A gond az, hogy te innentől nem tudsz tovább értelmezni.
1. Ez utólagos kijelentés. Ha a meccs előtt kérdezed, nem tudok rá válaszolni. Ahogy te sem tudtál volna. Ezért kellett kipróbálni.
2. Egyenes kiesésin nem számít a pontdifi, csak a győzelem, vagy vereség. Ellenben csoportmeccsen számít a pontdifi, győzelemnél és vereségnél is. Ezt mindenki érti és egyetért, kivéve téged. Biztos a mindenki másban van a hiba? Ha én úgy látom, hogy valami 100 méterre van, de mindenki más azt mondja, hogy 50 méterre, én arra gondolok, hogy tényleg 50 méterre van és én mértem fel rosszul. Te meg azt, hogy mindenki más lát rosszul. Itt kezdődnek a bajok. Meg ott, hogy nálad az egész érvelésed abból indul ki, hogy van egy állításod és azt abszolút igazságnak veszed, mert te egyedül azt mondod és erre építed fel az egész további "okfejtésed". Ha az alap hülyeség, akkor minden más is az lesz, amit arra építesz fel.
Ha meg nem tudsz 1 meccsnél tovább gondolkodni, az a te bajod. Gondolom az életed is így éled, mindig csak az adott nap legyen minél jobb, nem számít mi lesz holnap, vagy jövő héten, mi?
Amúgy a pontdifi a tökéletes példa a jellemed megismeréséhez. Először belekötsz Domiba, hogy "csak" 54 ponttal nyer. Később, amikor a pontdifi volt a lényeg egy csoportmeccsen, kijelented, hogy tökmindegy, hogy -1, vagy -50, csak a győzelem, vagy vereség számít. Most pedig megint visszatérsz a pontdifire. Most akkor kétszer változott a véleményed tökéletesen ellentétes irányba? Vagy inkább csak mindig úgy érvelsz, hogy legyen alapod valakit támadni? Én az utóbbira tippelek. Ha esetleg mégis az első lenne, akkor te egy rossz ítélőképességű, gyenge akaratú ember vagy.
Mondjuk az is érdekes, hogy neked a "nincs esély" és a "van esély" között jelentéktelen a különbség, de a -15 és-27 között egy kiesési meccsen szerinted óriási a különbség. Most akkor mi is van?

Don't feed the troll
Advertisement