Nemuzu řict ano nebo ne.Spravna odpoved neexistuje,protozže nejakou šanci maji ale ne moc velikou.Podle me spravne trenovan 18-leti by mel mit 70+ na konci sezoni.
Samozřejmě se dá říct ano nebo ne. Je to úplně jednoduché, podíváš se na 19 leté po draftu nebo ne? Pokud řekneš, že ne, tak se na ně ani nepodíváš a prostě s nima nebudeš počítat v žádném případě. Pokud řekneš ano, tak se na ně podíváš a až následně vyhodnotíš, jestli někteří z nich mají šanci.
To taky není pravda,HA/DR skačou každy druhy tyden a JS kazdy třeti tyden.Trenink vubec není pomalejší pro hrče pod 190 na pozici SF/PF než na pozici PG/SG.Určite že hrač s viškou 196 bude trenovat pomalejší HA/DR než hrač s viškou 183.
To pravda je, pro vliv výšky na trénink 1/1 na PG/SG máme dostatek dat z tréninku pro NT. Naopak, co píšeš ty, není pravda. Ale to není podstatné. Tvé rozdělení podle výšek víceméně vidím podobně, když se budeme bavit o NT. Když se budeme bavit o U21, tak bych byl asi přísnější. PG/SG bych viděl do 190 cm, PF/C bych viděl asi ideálně nad 210 cm. Pro hráče mezi nevidím moc využití v U21, maximálně při extrémně vysokých skillech z draftu. Co se týče SF, jak jsem psal předtím, tak by mě zajímal tvůj koncept, protože za mne udělat kvalitní všestranné SF pro U21 je docela problém a chce to nějakou speciální strategii jaké hráče v U21 použít na SF.
A pak jsme tam měli ještě jednu otázku, ohledně IS v U21 pro PG/SG. I když dejme tomu, že by 1 hráč cílově guard měl 2 možnosti tréninku:
1) HA +6, DR +6, JS +2, IS +2
2) HA +6, DR +6, JS +4
Vidíš nějaké využití pro tu variantu 1 při tréninku guarda? Já bych osobně preferoval variantu 2), o variantě 1) bych uvažoval možná v případě, že by hráč z draftu měl IS 7, ale to stejně spíše v tom jednom konceptu, který jsem naznačoval pro SF, malý hráč s vysokýma IS, ID, RE z draftu (ideálně vše 7) a dělat z něj SF vnějšíma tréninkama s výjimkou toho 1/1, který by teda nebylo na PG/SG, ale na SF/PF.