Tak ty víš jistě, že o vaší práci nemám ani páru. No to jsou mi věci. Předpokládá se, že neumím číst, nebo, že jsem idiot a podobně jako ty nedokážu pochopit psaný text?
Kdybych chtěl někdy dělat NT trenéra v téhle hře, tak věř tomu, že podobnými příspěvky nebudu riskovat nepochopení od většinové skupiny účastníků. Stačí, že musím reagovat na Tebe. Mafie bylo napsané s lehkou nadsázkou, ale opravdu se mi vůbec nelíbí, že nemůžu zatrhnout lidem z obou NT mi lézt na hráče a pak si mezi sebou o nich povídat. Je mi veskrze jedno jak to máte ošetřené a je mi jedno, že na tom prakticky nemůžete nic získat, ale prostě se mi to nelíbí. Systém, kdy projedete kompletní draft a ruku na srdce dělá te to společně a řekněme si to na rovinu pod vedením rwystyka. Teď doufám, že ho neotrávím, protože by to vedení NT v současné situaci fakt neprospělo. Z mého pohledu jste sice volená, ale na to konto zvýhodněná (přestože to zvýhodnění můžete využít jen občas a nakonec vám tak moc pomoci nemusí) skupina. Samozřejmě pokud bych chtěl můžu se do ní nechat naverbovat, ale to na věci nic nemění...
Následně si někde na pokoutním foru a zase je mi jedno, že se tam můžu dostat pokud se prohlásím za správného BB čecha, společně proberete taktiku a co já vím co ještě. Chápu, že někdo neumí pracovat s otevřeným prostorem a že tudíž to je pro vás asi nutnost, ale zase to nic nemění na tom, že se mi to nelíbí.
To, že tenhle způsob vedení NT, je nakonec pro oba NT nejefektivnější uznávám, ale mě se holt nelíbí. Mám pocit, že vytváří ve hře dvě kategorie hráčů a to nemám rád, že to nakonec nikomu skoro vůbec neškodí je mi popravdě řečeno jedno. Přesto jsem pro, aby to tak zůstalo a jsem rád, že si tady můžu v klidu dovolit jen kritizovat a řešení nechat na těch co je chtějí nabízet. Já to dělat nechci...
Last edited by Zdenda74 at 5/13/2010 5:33:38 AM