BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 II

Národní tým U-21 II (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Amare

This Post:
11
119616.628 in reply to 119616.622
Date: 8/31/2010 6:03:12 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Nemám co bych dodal, citát tě poměrně přesně vystihuje. Každý holt dělá to, co umí.

This Post:
22
119616.629 in reply to 119616.628
Date: 8/31/2010 11:16:50 AM
Overall Posts Rated:
3636
Toto bude drobet delsi, takze doufam, ze to neodradi tech par lidi, co tom jsou ještě ochotni premyslet a nepridali se na jednu stranu.

Zacnu kauzou „Ludanek“ :
Pro me osobne ma malou legitimitu. Zvolit skauta pro U21 při volbe trenera NT, mi neprijde uplne koser. Ospravedluujes to tim, ze si nikdo nestezoval. A kdyby ano, co by se stalo? Odpoved myslim zname oba. Tady mi jde ciste o otazku principu a o to, ze v ramci „vyssiho dobra“ si delate co chcete.

Druha část se tykala seznamu moznych hracu pro U21

Radsi budu peclive volit slova. Minule nezodpovedne pouzite slovo „kravina“ vyvolala celou smrst prispevku. Cil bylo ukazat kam az se diskuze z puvodniho tematu rozrostla. Ze toho Amare okamzite vyuzil je vec jina. Coz pokracovalo nekterymy naprostymy vykriky do tmy. Proto nezbyva nez souhlasit s Draqem a jeho popisem „obraneho mechanismu U21“-

co jsi udělal pro repre ty? víš kolik je to práce? Jdi do voleb a dělej si to po svém?.

Nejlepsim dukazem jsou slova jednoho z clenu U21 tymu:

Komu se nelíbí ta naše "mafie" tak má jedinečnou možnost ujmout se třeba Repre U21 a dělat sito jak uzná za vhodné

Typicka ukazka prehnane reakce. Dalsim prikladem je samotny Amare. V jednom prispevku me oznaci za nekopententniho troubu, v druhem jsem takova kapacita, ze moje nazory muzou ovlinit dalsi managery, kteří zvazuji koupit ci nekoupit hrace ze seznamu. Vybrat si muzes jen jedno, oboje byt vazne nemuzu.

Ale zpet k jadru problemu. V prvnim prispevku, kterym to vlastne cele zacalo jsem jmenoval jednoho hrace o kterem si myslim, ze se nedostane do U21 a zakončil to, ze ho asi budou nasledovat dalsi. Z odpovedi se da celkem jednoznacne usuzovat, ze realizacni tym pocita se vsemi hraci do zakladni rotace. Uvazuji tak na zaklade toho, ze jsem dostal vynadano i za jejich zarazeni do sirsiho kadru. Rekneme ze takovych 10 hracu si tedy ve vysledku něco vic odehraje. Na seznamu je 8 hracu. Jednoduchou aritmetikou zjistim, ze tedy volna mista jsou 2. Takze Vy všichni co jste urcite dostali mail ve styl trenuj hrace xy a bude v repre, ted musite doufat ze jste ti dva vyvoleni. Pokud jste dostali 2 maily, tak je to jasny. Pruser nastava u trech hracu….Ze je to prehnane? Mozna, ale prectetesi pozorne odpovedi trenera U21. viz

oni mají šanci na repre, ať už U21 nebo seniorskou, to je ten problém.

Hrace ze seznamu klidne kupte, trenujte, nejsou spatni. Necekejte ale, ze všichni muzou hrat vyznamejsi roli v U21. Znamenalo by to, ze z celeho draftu jen 2 osmnactileti hraci, kteří po pul sezone treninku převysuji hrace z seznamu. A tomu snad neveri nikdo.

Osobne me cela tato afera dost znechutila a pomalu zacinam chapat Docenta, proc nebyl ochotny pokracovat ani jako farma (v ramci objektivity tam, byli další lide a duvody konce). Po pul dennim premysleni jsem dospel k nazoru, ze si dam od BB na nejaky cas pauzu. Uvidim jak moc mi bude chybet hrani, spickovani s Morousem a Nightwalkerem a dasli věci co me na BB bavi.

PS: omlouvam se Draqovi, ze ho v tom necham samotneho…ale oba vime, ze odpor je marny a nemá to cenu.

This Post:
11
119616.630 in reply to 119616.629
Date: 8/31/2010 11:32:24 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
jenom se snažíš překrucovat to, co jsi sám úplně na začátku a bez špetky přemýšení napsal, do rádoby konstruktivní roviny. je to snůška polopravd, vět vytržených z kontextu, chybných vlastních úvah a dokonce i přímo lží, např. v případě údajných mailů "trénuj hráče, a on bude v repre" - toto nikdy nikdo nikomu nepíše, vždy pouze to, že hráč má šanci v případě adekvátního tréninku.
Ale nemíním se v těch tvých nesmyslech dál pitvat - to předchozí, tvé vlastní, jednoslovné označení, bylo stručné, jasné a pravdivé.
zdar.

Last edited by Amare at 8/31/2010 11:42:59 AM

From: Morous

This Post:
11
119616.631 in reply to 119616.629
Date: 8/31/2010 11:40:59 AM
Overall Posts Rated:
8181

Po pul dennim premysleni jsem dospel k nazoru, ze si dam od BB na nejaky cas pauzu.

A nechtěl by jsi během pauzy trénovat hráče pro U-21?:) Třeba by jsi potom na nás koukal úplně jinak a začal by jsi nás mít i trošku rád:)

PS: omlouvam se Draqovi, ze ho v tom necham samotneho…ale oba vime, ze odpor je marny a nemá to cenu.

Doufám že si tvá slova vezme k srdci a mi už ho tady nebudeme muset vychovávat. Je to práce:)

This Post:
11
119616.632 in reply to 119616.629
Date: 8/31/2010 12:33:47 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
Kauza Ludánek naposledy:
Kdyby ses ozval, mohli bychom o tom diskutovat, mohl by si přesvědčovat voliče, že je to důvod pro moje nezvolení, pokud bych uznal, že je to tak závažná překážka, mohl bych to vypustit ze své kandidatury. Jenže když se někdo ozve po více než půl sezoně, kdy Ludánek odvedl kus skvělé práce, tak ho opravdu stahovat z práce skauta, protože někomu něco přeletělo přes nos, nebudeme.
Z mého pohledu to bylo ale od docenda i teď od tebe úplně vykonstruované nepodstatné téma, co vám proboha vadí na tom, kdo dělá skauta a kdy je do funkce jmenovaný?

K Tvému rozhodnutí opustit BB:
Chápu, že se změnilo počasí a je takové depresivní, ale tenhle závěr mě docela šokoval. Mám pro Tebe jiný návrh, možná mě za něj kluci kolem U21 ukamenují (jelikož jsem to jakožto "kápo" s nikým nekonzultoval), ale myslím to vážně Pojď se stát skautem 18 letých hráčů z příštího draftu. Myslím, že jen tak pochopíš, jak je dlouhá cesta od toho mít kupu 18 letých hráčů po draftu a vytvořit z nich konkurenceschopný tým 21 letých hráčů a jaké nejrůznější nástrahy po cestě čekají (vyjmenovávat je teď nebudu). Myslím, že si ten experiment i s rizikem, že nebudeme za 4 sezony konkurenceschopní v turnaji útěchy (pokud teda nepostoupíme díky o rok starším borcům na MS), můžeme dovolit. Nicméně si myslím, že by si tu práci zvládl a konkurenceschopní bychom byli (samozřejmě pokud by si na začátku vybral jen 30-40 nejlepších z draftu a ostatní hodil přes palubu, tak by to tak asi nedopadlo).

Last edited by rwystyrk at 8/31/2010 12:34:51 PM

This Post:
11
119616.633 in reply to 119616.629
Date: 8/31/2010 12:37:58 PM
Overall Posts Rated:
3030
Pripojuji se k morousovi, kup nejake hrace a ne Leslieho a nastav trenink, standartni sestavu a udelej monstrum :-D aspon treba dokazes ze mel docend pravdu :-D

Myslim ze kazdy se obcas vytoci, i me se to stalo a kazdy ma obcas chut s tim seknout, ale pokud nema nekdo zavazne zivotni problemy, tak 2x tydne parkart kliknout, rozbourit tady diskuzi at je vselijaka stiha kazdej

takze sup a doufam ze dneska prohrajes :-D

This Post:
00
119616.634 in reply to 119616.632
Date: 8/31/2010 12:54:11 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Já s tím naprosto souhlasím. Osmnáctky jsem si chtěl vzít já, ale s radostí to MVP přenechám.
Skvělý nápad!

From: mimri

This Post:
44
119616.635 in reply to 119616.634
Date: 8/31/2010 1:05:56 PM
Overall Posts Rated:
3636
Ahoj
Zhruba před rokem sem měl stejné pocity a názory na věc(a ohledně rwystyrka pořád mám )
Ale řekl sem si že mě nikdo tuhle hru otravovat nebude,přestal sem to brát vážně,hraju si jak chci já,
když mám potřebu něco říct tak to řeknu (Teda spíš napíšu)
Tak neblázni třeba je nás víc a utvoříme svou vlastní " organizaci"
Takže Zdendo, Pavle, klikejte. :-)

From: rwystyrk

This Post:
00
119616.636 in reply to 119616.635
Date: 8/31/2010 1:08:15 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
a ohledně rwystyrka pořád mám

Můžeš mi je třeba poštou (nebo i zde, dle libosti) sdělit? Třeba mě to někam posune a nebudu pro vás takovým trnem v oku.

Last edited by rwystyrk at 8/31/2010 1:08:53 PM

From: debakl

This Post:
22
119616.637 in reply to 119616.629
Date: 8/31/2010 1:40:10 PM
Overall Posts Rated:
99
Myslim, ze system ktery razi nas NT realizacni tym je dobry, rozhodne je lepsi rozhodit site hodne siroko, protoze je velka pravdepodobnost alespon nejakeho uspechu, nez se zamerit na naproste minimum hracu, kteri vypadaji nejlip a doufat, ze se jim bude darit spravne trenovat a ze majitel bude ochoten spolupracovat.

Ja po domluve s rwystyrkem a ludankem trenuji jednoho 18 leteho hrace a oba mi nekolikrat pripomeli ze neni stoprocentni ze se do U21 dostane, ale rozhodne me to neodradilo, protoze jsem zaroven dostal spoustu dobrych rad a rozhodne se zlobit nebudu, kdyz mu U21 nevyjde, protoze alespon ziskam pro sebe kvalitniho hrace a navic se naucim zaklady treninku, takze uz budu vedet jak na to, kdybych draftoval nejakou jinou nadeji. Silne pochybuji, ze by nekomu lidi z NT zarucili, ze jeho hrac bude v U21/NT, takze aspon ja jsem ludankovo post s perspektivnimi hraci na TL bral jako doporuceni a ne jako zaruku "kup ho, bude v U21". A take jsem tim zjistil, ze u NT realizacniho tymu mam vzdy naruc otevrenou, pokud budu potrebovat s necim poradit.

From: mimri

This Post:
00
119616.638 in reply to 119616.636
Date: 8/31/2010 1:50:26 PM
Overall Posts Rated:
3636
Pro mě už nejsi trnem v oku já sem to hodil za hlavu.
A o tobě:lidi co mají pocit že rozumí konkrétnímu problému scela dokonale a neomylně bez kouska pokory prostě nemusím. A ty si pro mě jejich stělesněním.

Advertisement