A ja na inny temat teraz właściwy naturalnie wczorajszego meczu gwiazd bo troche się tutaj rozgadaliście na temat kopanej ;]
Na prawde bardzo dobre widowisko.Śmiem powiedziec ,że najlepszy MG jaki do tej pory widziałem w naszym kraju.Gra na luzie,grom punktów,wsady,rzuty z dalekiego dystansu.Pluta w konkursie rzutów za ,,3" zadziwił świetną skutecznością.Konkurs wsadów też stał na bardzo wysokim poziomie.Oprocz Wallace'a ktoremu chyba sie nie chcialo i byl speszony, bo na pewno potrafil cos pokazac.
Teraz z ciekawością czekam na rozpoczynające się w sobote play-offy.Więcej na ten temat opowiem (a właściwie ja napisze a astarotte opowie) w piątkowej audycji w radiu mzh.
Ale już teraz stwierdze ,że najciekawiej zapowiada się pojedynek Anwilu z Polpharmą.I tutaj szczerze jestem zdania ,że większe szanse na zwycięstwo w tej parze mają farmaceuci.Mimo iż Włocławek ma przewagę parkietu ze względu na wyższe miejsce w tabeli po sezonie zasadniczym.
Bardzo bym chciał aby w tym roku ktoś zdetronizował Prokom ;] Myśle ,że na ten wyczyn nie stac niestety Stali Ostrów.W drugiej rundzie Sopocianie trafiają na Anwil/Polpharme i tutaj będzie bardzo interesująco.
Mój typ na mistrza w tym roku to Kotwica ;] Może wyda się to dziwne ale już w PP udowodnili na co ich stac.Przez cały sezon prezentują równą forme.
Nie wiem tylko jaka tam jest sytuacja w klubie.Czy oni idą na mistrza czy odpuszczają.Bo była tam sprawa z problemami finansowymi i nie wiadomo w 100% czy wszystko tam jest wporzo.
Ale o tym się przekonamy.
Last edited by skorpion4171 at 3/30/2009 8:44:33 AM