Persze ezek saját vélemények de ha ti is eggyet értetek vele majd terjeszétek fel.
Hát én nem igazán értek veled egyet:
Sajnos sokszor fordul elő velem de sztem másokkal is, hogy jóval jobb értékelést kapnak mégis kikapnak. Bár nem értem a dolgot, de a meccsmototron lesz még mit fejleszteni, mivel úgy gondolom most ha egy két szint eltérés van a csapatok értékelése között akkor a taktika dönt. Egy középszerű és egy gyenge lepattanózás között kérem azért nem csak 4 labda különbség van!!!!
Hozz példát, ahol szerinted igazságtalanul kaptál ki!
A másik sajnos minden játékban most már a támogatók megjelnése a gond, ami csak az miatt az hogy ők jobban fejlődnek mint a nem támogatók.
Ezt lehet titkolni elfedni de ez az igazság....3 éven velül sztem a 3. liga már majdnem tele lesz támogatóval, mivel akkor abbahagynák a játékot.
LOL. Ez hatalmas nagy butaság.
Szóval enyhén szóval is lenne mit fejleszteni rajta.
A farmcsapatokról egy szót.
Aki ezt a szót használja és bátorít mást hogy az legyen előtte tegye meg ugyanazt a válogatottért és utána mondja hogy segítem én is.
Mert erre mondják hogy vizet iszik bort prédikál.
Mi a baj azzal, hogy azt szeretnénk, hogy a magyar vákogatottak minél jobban szerepeljenk?
Csak azt kérjük, hogy aki valami miatt abbahagyja a játékot az segítsen a magyar válogatottnak és heti egyszeri belépéssel ne hagyja a csapatát elbotolódni, és eddzen egy magas fizetésű válogatott játékost.
Jahh és annyit a kétpontost erőltető csapatokról hogy marha nagy hátrányban vannak a többi csapattal szemben, mert egy ilyen csapat csak akkor nyerhet ha legalább 2 szinttel jobb valamiben mint a másik és még a taktikája is jó.
Még egy nagy hülyeség.:)