Võtan selle koduse EM hooaja kokku.
Positiivne: Mängud toimuvad Eesti saalides, rahvas saab vaadata heal tasemel noorte kossu.
Negatiivne: Kõik muu.
Alustuseks saime kõige raskema grupi. Soojendusmängud võitsime kõik ilusti, normaalse innustusega Bulgaaria vastu saime väikse punktivahe. Ma ei tea mis Albaania vastu juhtus, et õiget punktivahet seal ei saanudki.
Poola vastu olime kindlalt paremad, kuigi paremus pandi maksma alles viimasel veerandajal. Ungari tuli täiega peale ja sada korda käisin ennustust "tuleb seest" on/off panemas. Tulemuseks munadeta kaotus ja tänu sellele Poolal võit kandikul ees. Ära tuleb mainida ka murelaps vormikõver mis ei lubanud parimaid sisemisi mehi ja põhi väikest äärt kasutada.
Teekond lõppes prantsuse leegioni vastu, mäng mis oli täiesti ebaloogiline. Prantslased kasutasid vana kooli trikki, viskav tagamängija ründes suure ääre koha peale. Põmmutasid kannatlikuga korvi täis, samal ajal kui 2/3 meie suurtest äärtest jõusaalis vormi ladusid. Olgem ausad, ma ei julgenud väljast taktikaga minna, kuigi oleks pidanud!
Väljalangemine on alati treeneri(te) süü. Mängijad tegid oma parima. Siinkohal tahaks tänada LA-Müts'i, kes oma utopia meeskonnas kaks kõva koondise tagameest treenis (nad olid kahekesi pool meeskonda), isegi kui ta oma capis olevatele meestele viimasel nädalal vormitrenni ei tahtnud panna! :)
See on kolmas tsükkel U21 tüüris, ei tea kas oli koduväljaku koorem nii raske, et ei suutnud maksimumi võtta või jäi julgusest puudu. Igal juhul oleks hea väike verevahetus ja keskenduks natukeseks ajaks oma meeskonna tegemistesse ja utopia teami III liigas püsimisele. Sai 2-3 hooaega sitsinud töötajad ka mõlemas meeskonnas lõpuks välja vahetatud.
NB! Kõik kes arvavad, et ma eelmine nädal sõprusmängu ei viitsinud kokku leppida on tahmapead. Saatsin umbes 15 kutset välja, ühtegi ei võetud vastu. Seekord läks õnneks. Järgmine hooaeg jääb isegi lohutusturniiri võidu järgselt U21 koondise eesotsas hetkel viimaseks. Äkki kunagi uuesti või siis juba täiskasvanute koondis.
Kukoc
Last edited by Kukoc at 4/6/2015 4:27:09 PM