Srovnávat BB a realitu jaksi nemá moc cenu, ale to výš sám nejlíp :) já to bral prostě čistě "matematicky", jestli hráč s průměrně vysokými bloky udělá jeden blok za zápas a hráč s vysokými bloky dva, je to pro mě prostě rozdíl 2, max 3 bodů a z tohoto pohledu bych trénink zaměřil jinam, ale co se týká znepříjemnění střely, takto jsem nad tím nikdy nepřemýšlel, zajímavá úvaha :)
Neřekl bych, že se vymlouvám, ale nikdo tady nic nepíše, tak pokud mě něco vytočí, jdu si sem alespoň pobrečet :)
Já jsem zmínil 2 konkrétní zápasy a nevím co Ti tam nesedí. Nikdy jsem nenapsal, že měli všichni obrany 18/12, ale že jsem tam neměl díry ;) V prvním zápase hrál ještě J. Sercombe (PG), ten měl obrany myslím 19/8 a Griparis ?/17 (šel pod mega, hodně popadal, ale i tak nevydařený prodej...). Ve druhém jsou to ti dva co jsem "nedávno" prodal + Maleček, Roziński (ano, na toho jsem zapomněl) a N. Rigopoulos a toho mám taky pořád, ale již pár pádů zaznamenal, takže ho za ideálního již nepovažuji (ale stejně pořád 7/17).
Podle cen toho moc nepoznáš, nebo by jsi řekl, že Cossart, kterého jsem pořídil před sezónou pod 1M má součet obran 29? ;)