ma nema nikakve uvrede! vidim da sam te iznenadio! mozda je bolje da sam to ostavio za neki budući meč, recimo u polufinalu kupa, ali sta sad da se radi :)))
Sada ono najvaznije za tebe -> ukoliko se neko u tu sliku uklapa 95% ja nemam nista protiv da on "polaze racune" zajednici za onih 5% (gresaka, pogresnih procena...) ali da mu okrenem ledja zbog toga - nikada. Naprotiv, podrzavacu ga do trenutka dok ne nadjem(o) boljeg. To vazi za sve.
e vidis tu se malo razlikujemo! tj. razlikujemo se za nekih 95%! ja mislim da je on taj ko treba da zajednici "polaze račune" 100%! a ne stručni štabovi i slične "institucije"! stručni štab je tu da pruži selektoru pomoć, ali za mene je samo selektor odgovoran za rezultate i on je dužan da zajednici objasni svoje postupke!
ja mu nisam okrenuo leđa i zadovoljan sam sa njegovom radom i zalaganjem oko reprezentacije! ali mislim da se na ovaj način javnom podrškom favorizuju neki kandidati i to nije fer prema ostalima!
EDIT: Da ne zelis mozda da zbog jedne diskutabilne zamene igraca na celo mlade repke dodje neko "ko ce da malo proba te 2 sezone jer ga nista ne kosta???". Misli(te) o tome...
evo da razjasnim i ovo! po meni ta odluka više nije diskutabilna! caramazov je lepo objasnio da mu ovaj mladji ima bolje unutrašnje skilove, da ga planira na krilu i da može da odigra na beku kada se igra unutrašnja igra! ja sam sa tim odgovorom više nego zadovoljan!
samo sam zeleo da kazem da pustite kandidate da se u fer uslovima takmiče za prestižnu fotelju, a ne da se unapred određuje pobednik! siguran sam da će pobediti najbolji! a onda svi lepo možemo da mu čestitamo :))