Powiedz mi jak mam pisać, żeby być przekonującym, a zarazem niewymądrzającym się to tak uczynię? :)
ale czemu, myslisz że przekonasz wszystkich do swojej wersji? my znamy Twoja opinię, ale każdy ma prawo do swojej:) każdy skaut wywiązuje się ze swoich obowiązków według własnej wizji gry, kontrolowany oczywiście do pewnego stopnia przez Selekcjonerów.
Dlatego potrzebne jest działanie o czym wspomniał m4ti_, żebyś mógł pomagać kadrze i zmaterializował swoje myśli dostarczając kadrze fajnych wszechstronnych zawodników, albo wystartuj w wyborach do u-21 i wprowadź zmiany dotyczące skautingu o których wczesniej pisałeś:)
Ciebie na przykład uważam za bardzo kontaktowego i skutecznego w nakłanianiu do potrzebnych-nietypowych treningów (mam w tej chwili na myśli takie przypadki jak Niedźwiecki czy Frymus)
Mr.President zmienił troche przydzielanie zawodników do baz, ten podział jest teraz bardziej przejrzysty. W swojej bazie widzę jednego zawodnika, ciągle z szansami na reprę , którego od biedy możnaby przekwalifikować na SFa, jego dół jest następujący: 7 6 4 6
niestety, ten zawodnik ma 185cm, także wyciągnąć mu RB z poziomu niezdarny byłoby ciężkie i czasochłonne:)
zmiana wprowadzona przez Mr.Presidenta z przydzielaniem zawodników do baz jest bardzo korzystna, zyskujemy przejrzystość co znacznie ułatwia pracę skautom:)
skautowanie SG to pikuś, trening jest łatwy, ale pozycja skauta SF jest cholernie trudna, dostaje się zawodników wszechstronnych, reprezentacja takich najbardziej potrzebuje, niewielu właścicieli młodych grajków jest w stanie wytrenować dobrego SFa, dlatego cieszę się, że skautami tej pozycji sa tak świetni menedżerowie jak Juniorro czy Big Z :)