Ako je Kotur zasluzio uvrede, ostali koji citaju forum nisu zasluzili da to citaju. Tako da trebalo bi kazniti sve koji ne postuju pravila foruma ili da svi pocnemo da se vredjamo medjusobno. Ako je razlog za vredjanje to sto je neko prethodno bio uvredjen, to nije opravdanje za jos teze uvrede niti izgovor da nekoga ne kazne. Toliko od mene, pa mi obrisite post ako vam se cefne...
Kotur naravno jeste zasluzio uvrede i naravno da cu da ga "vredjam" u skladu sa pravilima. Taj covek je, zajedno sa Likcinom kritikovao sve sto smo mi, pa i ja radili, a u sustini nije promenio nista sto je obecao, vec je nastavio da radi isto kao i mi, medjutim sada se pokazuje da ni to nije u stanju, pa se povlaci kao pi... Uopste necu da zalazim da li sam ja napravio nesto od reprezentacije, ali on je ovakvom odlukom pljunuo i izgazio moje vreme i trud sto sam ulagao u BB. Za mene je to uvreda.
Ej bre, obecao nam je "svajcarsku", a njie u stanju da organizuje ni prijateljsku utakmicu.
A ostali i ne moraju ovo da citaju, ali je zalosno da ovo citaju a da ni rec ne napisu. Mada to je normalno, navikli smo da propadamo, a da cutimo i gledamo, pa jos i da trazimo postovanje za one koji nas sabotiraju.