אני אגיד לך את האמת התירוצים האלה ממש אבל ממש לא מתקבלים אצלי אני מסתכל על הסגל שלך אני מסתכל על זה שנכנסו לך 4 קבוצות חדשות לליגה שלא מכירות את המשחק אני רואה איך בנית את הסגל שלך בחירה שלך לגמרי אף אחד לא דפק אותך וגם אחרי שראית שעלית והחלטת על בניה לא היית חייב להיות עם 6 מתאמנים ועוד שחקנים חלשים בעמדות הלא מתאמנות וגם אם החלטת על 6 מתאמנים אתה ממש ממש ממש לא חייב לרדת ליגה בליגה 3 שחצי מהליגה לא ]פעילה בכלל
אתה ידרת ליגה כי אתה החלטת שאתה יורד ליגה אתה לא מנג'ר חדש אתה אמור לדעת מה הולך קצת במשחק הזה ואתה אמור לנצל את זה יש מספיק קבוצות ליגה 3 שלא יודעות להתנהל עם התלהבות כושר משחק וכו' אני עלית מליגה 4 לליגה 2 ב2 העונות הראשונות שלי במשחק ונפלתי על הליגה 3 הכי קשה באותה עונה לא מתקבל עלי כל התירוצים האלה העליית ליגה דפקה אותי
אתה יכול היית לסבול מזה בסיבוב הראשון אבל אחרי סיבוב אחד אני מצפה שתעשה את ההתאמות המתאימות ותשאר בליגה לפחות לא מעבר לזה
הפדת בפליאוף לקבוצה שלא שומרת על כושר ועם שני שחקנים מעל רמת הקבוצה שלך אחרי שחכת כסף במשך כל העונה אתה רוצה להגיד לי שלא יכלת לעשות את ההתאמות לפני הפליאוף מול הקבוצה הזאת עם יתרון ביתיות כושר והתלהבות? אני קורא בולשיט
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain