BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Сезона 30

Сезона 30

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266424.63 in reply to 266424.62
Date: 3/15/2015 4:32:18 AM
Overall Posts Rated:
353353
pa ti rece nemas pare :)

This Post:
00
266424.64 in reply to 266424.62
Date: 3/15/2015 4:07:26 PM
Overall Posts Rated:
2525
U kakav ti je ovaj igrac sto ga prodajes,skoro nisam video tako dobrog sa toliko malom platom

This Post:
44
266424.65 in reply to 266424.64
Date: 3/16/2015 8:46:59 AM
Overall Posts Rated:
353353
Nakon 14 odigranih kola Tomas Roland se vratio na mesto prvog strelca lige gde je završio i prošle sezone

GALSKI PETAO PONOVO REŠETA

Francuski internacionalac u redovima Svetog Vida postigao je 32 poena u susretu sa OKK Lubeninom. To nije bilo dovoljno za trijumf njegovog tima, ali satisfakcija je stigla sledećeg jutra, kada se Roland obreo na vodećem mestu liste strelaca. Sa 23,6 poena Roland je još daleko od prošlogodišnjih 26,6 kojima je osvojio titulu najboljeg strelca, ali do kraja sezone ima još da se igra i činjenica je da mu je forma u usponu kako takmičenje odmiče. Roland je pokvario i svoj procenat šuta sa 46,3 posto prošle sezone na svega 40,3 ove sezone, ali se mora imati u vidu da je prošle sezone organizator igre bio Maksimilijan Andjelić što je Rolandu donosilo mnogo više šuteva iz izgrađenih situacija u odnosu na ono što može da mu pruži mladi Virta koji je ove sezone preuzeo palicu napada Svetog Vida. Roland najavljuje da će i protiv Pirota u sledećem kolu nastaviti sa šuterskom serijom i nada se pobedi.

Inače, pobeda bi Svetom Vidu itekako značila u borbi za opstanak jer je klub u negativnom saldu sa svega 6 pobeda i 8 poraza. Navijači odavno ne pamte ovako loše izdanje svojih ljubimaca i pitanje je koliko će ih uopšte doći sutra da podrže Rolanda i saigrače. Menadžer Gomeljski i dalje ćuti i ne komentariše glasine o eventualnim pojačanjima, iako se ozbiljno postavlja pitanje da li ovaj igrački kadar može da iznese sezonu do kraja. Takođe, Gomeljski je priznao da postoje interesovanja za Negovanovića ali da klub nije spreman da se odrekne njegovih usluga osim ukoliko ne stigne ponuda koja se ne odbija.

Gomeljski je više puta isticao da je spreman da se iseli na Island ako klub ispadne u treću ligu, jer je po njemu to nemoguće dok god je on menadžer. Da li će mu ove sezone biti kupljena karta u jednom smeru ostaje da se vidi. Da podsetimo Gomeljski je u sezoni 23. kada je Sveti Vid ispao iz prve lige cele sezone ponavljao kako će pojesti svoj šešir ako dozvoli sebi da izgubi u plej autu od bilo kog protivnika. Zatim je u sezoni 24. počeo da priča kako će se klub ekspresno vratiti nazad i da svako ko u to sumnja nema pojma sa rukovođenjem sportskim klubovima. Sezona 25. protekla je u sličnom raspoloženju, da bi sezone 26. Gomeljski priznao da postoje izvesni finansijski problemi, ali da su oni zanemarljivi i da će klub ubrzo ponovo biti član elite. Sezone 27. i 28. protekle su u znaku "finansijskog oporavka" tokom kojeg je Gomeljski više puta izjavljivao kako klub toliko dobro posluje da mu je "prosto neprijatno". Prošle sezone Gomeljski je najavio projekat "Novi Sveti Vid" koji je podrazumevao značajnu redukciju troškova i podmlađivanje tima. Ove sezone je taj projekat nastavljen, ali se Gomeljski sve ređe pojavljuje u javnosti i više ne deluje tako samouvereno kada daje izjave o stanju u klubu. Da li stari lisac polako gubi konce upravljanja ili u potaji sprema nove grandiozne projekte nije najjasnije, ono što je sigurno je da se nešto radikalno uskoro mora preduzeti na igračkom planu jer se Svetom Vidu u ovakvoj konkurenciji ozbiljno smeši treća liga, a njegovom menadžeru živopisni gejziri i zaleđeni pejzaži Islanda.

(autor članka je bivši košarkaš i navijač Svetog Vida koji je iz razloga bezbednosti želeo da ostane anoniman)

This Post:
00
266424.66 in reply to 266424.65
Date: 3/16/2015 10:45:31 AM
Overall Posts Rated:
113113
Maksimilijane, ti li si? Ili su Baraca nevaljali novinari naterali da otvori dusu. :D Dobro bi ti dosao, covek najkonstantniji u reprezentaciji, sipa kao lud.
Psiho..Da, Hao je cudoviste, savrsen igrac za tu platu. Pritom je odlican defanzivac, a faulove skoro ne pravi. Definitivno najbolji igrac koji je zaigrao kod mene, ali nisam mogao propustiti priliku da dovedem Nezaimovica. Domaci, mladji, savrseno se uklapa u trening sa Mirkovicem, a trebalo bi da bude bolji od Haoa sa 30g. Doduse i plata ce mu biti duplirana. :)

This Post:
00
266424.67 in reply to 266424.66
Date: 3/17/2015 2:19:09 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
554554
Second Team:
Mad Mamba Academy
Мени остаје да кукам више од Видише.
:)

Хајде што све сви максимално залажу и црвени и плави противу мене него си и ти почео да ме минираш предавши ТВ текму мом директном конкуренту за покушај опстанка у лиги...

Остаје ми само да запевам: "Сам (против свих) као лис' на ветру..."

No guts, no glory!
This Post:
00
266424.68 in reply to 266424.67
Date: 3/17/2015 4:31:27 PM
Overall Posts Rated:
113113
Nazalost sa 5 ipo igraca nisam mogao da iznesem 3 meca ove nedelje. I od tih 5, trojica moraju po 48 min da igraju na C zbog treninga. Stvarno nisam obratio paznju na vasu izjednacenost, mozda bi postenije bilo da sam predao mec u subotu. Ali vodio sam se mislju da cu lakse dobiti mec kuci, nego na strani protiv potpuno nepoznatog rivala, obzirom da je novajlija. Recimo tebi sam normal i odvalio si me, a imate isti skor. Svesno sam zrtvovao posetu u narednom periodu, a sve u cilju eventualnog uspeha u kupu.
Znam da nista ne znaci ni tebi ni Vidu moje izvinjenje, ali zaista nisam hteo da vas na bilo koji nacin ostetim. Gledao sam samo svoje dvoriste, ali slazem se da bi bilo bolje da sam provirio i u komsiluk.

This Post:
00
266424.69 in reply to 266424.68
Date: 3/17/2015 6:18:11 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
554554
Second Team:
Mad Mamba Academy
Нисам очекивао да ћеш оволико озбиљно да схватиш пост. Опуштено, спрдао сам се. Ја често не гледам, мислим дс ми је прошле сезоне био први пут да ссм обратио пажњи када сам играо сс Шонетовим конкурентом за опстанак. Требало је да предам због себе, али сам ипак изашао са првом петорком и добио меч. Ниједне друге ситуације не могу да се сетим и ево користим прилику да се извиним свима којима сам тада нехотице нанео штету.
:-)

No guts, no glory!
This Post:
00
266424.70 in reply to 266424.69
Date: 3/17/2015 9:26:32 PM
Overall Posts Rated:
113113
Trebao si da predas. Vidi kako se razleteo ove sezone, a ni hvala da kaze. :D
Pretpostavio sam da mi ne zameras, ali dobro je da i to pomenemo. Zaista nikad nisam protezirao nijedan tim, retko predajem meceve posto ne volim da gubim, ali mora i to nekada. Realno prvo sam sebe zeznuo ovom predajom, posto sada ne mogu ni da se nadam eventualnom kiksu Lazarevca, posto ih 2 nece biti. :D
Sa kupom sam se pozdravio jos proslog cetvrtka, ali imao sam srecu da je isto mislio i moj protivnik, pa sam nekako (sa 2 srecna fana) stigao do pobede. Onda dodje zreb i dobijem najslabijeg moguceg rivala. Kako onda da predam u cetvrtak, kad sam bio toliki srecnik? Ne bi bilo fer prema Kodicu, Dojkovu i Skuleticu koji su izginuli da obezbede top 16 proslog cetvrtka.

This Post:
11
266424.71 in reply to 266424.70
Date: 3/18/2015 5:33:50 AM
Overall Posts Rated:
353353
Menadžer Svetog Vida upozorava na skrivene igre koje po njemu ugrožavaju regularnost lige:

POJEDINCI NE BIRAJU SREDSTVA DA NAS SRUŠE

Na konferenciji za štampu nakon utakmice sa Pirotom, koju su prvotimci Svetog Vida rešili u svoju korist sa 100-91, menadžer Gomeljski je najmanje pričao o samoj igri i rezultatu. Njega je najviše dojmilo nešto što se dešavalo u isto vreme dvadesetak kilometara severnije, na terenu KK Weifert, gde je jedan od glavnih rivala Svetog Vida za opstanak sa 80 razlike tukao lidera crvene konferencije Beer Drinkers-e, u utakmici koja je imala značaj tv duela. Gomeljski je tim povodom pročitao kraće pripremljeno saopštenje:

"Rukovodstvo Beer Drinkers-a, predvođeno gospodinom Pivskim Stomakom spremno je da ide do krajnjih zamislivih granica u svojoj nameri da ugrozi opstanak i stabilnost našeg kluba. Nakon tajnih pregovora sa našim najboljim igračem Negovanovićem koji su se prema našim saznanjima odigravali u jednoj taverni na periferiji, usledila je indirektna sabotaža. Prepuštanje utakmice našem direktnom rivalu i pored očiglednih finansijskih gubitaka koje to može da donese ekipi Beer Drinkers eklatantan je primer smišljene akcije koja za krajnjji cilj ima ispadanje Svetog Vida iz lige, njegovo finansijsko urušavanje i zatim preuzimanje najboljih igrača po prinudnim cenama. Da li će neko od čelnika lige ili saveza reagovati na ovakvo ponašanje? Podsećamo da je Sveti Vid ove sezone zatvaran, novčano kažnjavan, da se iz kola u kolo suočava sa maksimalno motivisanim ekipama koje jedva čekaju da mu skinu skalp. Sada je krenulo i protežiranje direktnih rivala na ovaj način. Pri tome menadžer Gomeljski u poslednje vreme dobija i privatne poruke u kojima gospodin Stomak vrši pritisak kako bi iznudio prodaju najboljih igrača Svetog Vida. Sveti Vid neće dozvoliti da se klub uruši pod ovim pritiscima i do kraja sezone će se maksimalno pošteno boriti za opstanak u ligi. Poručujemo svim zavereničkim strukturama na čelu sa gospodinom Stomakom da je Sveti Vid imao i teže momente u svojoj istoriji i da je uvek opstao. Tako će biti i sada".

Last edited by Gomeljski at 3/18/2015 5:35:36 AM

This Post:
00
266424.73 in reply to 266424.72
Date: 3/18/2015 10:28:16 AM
Overall Posts Rated:
353353
Bice konferencija za stampu uskoro sa Jadranom gde ce se on obratiti i pricati i o kontaktima koje je imao sa tobom ;)

Advertisement