BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.22 > Season 32

Season 32

Set priority
Show messages by
This Post:
11
271942.63 in reply to 271942.62
Date: 11/2/2015 5:08:37 AM
Overall Posts Rated:
3030
Χθες έγραφα κι εγώ ένα κατεβατό για τους τελικούς μας, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν ανέβηκε ποτέ στο forum. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ πολύ Χριστόφορε για τα καλά σου λόγια.
Πραγματικά ανέλπιστη η παρουσία της ΑΕΝΚ μου στους τελικούς και οφείλω να ευχαριστήσω τους παίχτες της ομάδας για την φετινή πορεία.
Κατά τα άλλα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, τα πράγματα είναι λίγο- πολύ ξεκάθαρα...ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το ατράνταχτο φαβορί για την άνοδο και κατά την ταπεινή μου άποψη, το αξίζεις φέτος φιλαράκι.
ΥΓ: καλούς αγώνες να δούμε και να "ανέβει" ο καλύτερος. Καλή επιτυχία και σε εσένα :)

This Post:
22
271942.64 in reply to 271942.62
Date: 11/2/2015 5:14:36 AM
Overall Posts Rated:
1919
πονταρω στον ολυμπιακο βολου το στοιχημα μου! για μενα ξεκαθαρο φαβορι. απο την αλλη η ΑΕΝΚ εχει μικρες πιθανοτητες τις οποιες αν εξαντλησει ισως παρει μια νικη. καλα ματς και ας νικησει ο καλυτερος!

This Post:
22
271942.65 in reply to 271942.64
Date: 11/2/2015 6:39:14 AM
Overall Posts Rated:
6363
Συνγχαρητήρια στις 2 ομάδες των τελικών.Πανάξια πήραν την πρόκριση.

Οσο για την δικιά μου ομάδα ,δεν παρουσιάστηκα όπως ήθελα ,για άλλη μια φορά ο Olympiakos Volou βρήκε το ευαίσθητο σημείο μου και με κέρδισε δίκαια.

Η στεναχώρια μου όμως μετριάζεται, βλέποντας μία ομάδα σαν τον Βόλο που χρόνια περιμένει αυτή την στιγμή,να είναι πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων της.

Chris, η ομάδα Spartans BC ξεκάθαρα υποστηρίζει OLYMPIAKO VOLOY στους τελικούς(ας με συνγχωρέσει ο πρόεδρος της ΑΕΝΚ).
Εκτός απο την εκτίμηση που έχω στον Χριστόφορο,η άνοδος του θα μου ελευθερώσει και τον δρόμο για έναν τελικό,μιας και τόσο καιρό ήταν ο μεγάλος μου ανταγωνιστής.

Καλή τύχη στους φιναλίστ λοιπόν!!!!!!!

This Post:
00
271942.67 in reply to 271942.66
Date: 11/3/2015 1:28:15 PM
Overall Posts Rated:
3030
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΝΚ 1-0 στις νίκες.
Συμπαθητική -δε λέω- η προσπάθεια της ομάδας μου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο παρκέ της Αρένας του Βόλου και ο Χριστόφορος πήρε δίκαια την πρώτη νίκη.
Έχω την αίσθηση ότι η ΑΕΝΚ μου έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της στο α' ημίχρονο, όπου και κατάφερε να αγχώσει τον Ολυμπιακό, όμως στο δεύτερο μέρος (και ειδικά στο τρίτο δωδεκαλεπτο) οι Βολιωτες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

This Post:
11
271942.71 in reply to 271942.70
Date: 11/7/2015 1:43:08 PM
Overall Posts Rated:
3030
Συγχαρητήρια Χριστόφορε!!!
Η ώρα της δικαίωσης έφτασε για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος επικράτησε με 109-124 της ΑΕΝΚ μου στο ΣΕΦ και στέφθηκε πανάξια πρωταθλητής μετά από πολυετείς προσπάθειες!
Πραγματικά χαίρομαι για εσένα φίλε, άλλωστε δεν έχω λόγο να στενοχωρηθω για την ομάδα μου, μιας και αυτή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό (και) στους τελικούς και εν τέλει υπέκυψε στην ανωτερότητά σου.
Η φετινή χρονιά μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί για την ΑΕΝΚ, καθώς η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον.
Και κάπου εδώ, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή συνέχεια, αλλά και να σε ευχαριστήσω για αυτά τα ωραία χρόνια που περάσαμε μέσα στον ΙV.22 όμιλο και για τις πολύτιμες συμβουλές σου!!
Θα μας λήψεις πολύ ρε φίλε, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα μας ξεχάσεις...
Καλή συνέχεια!! :)

This Post:
11
271942.72 in reply to 271942.71
Date: 11/8/2015 4:51:45 AM
Overall Posts Rated:
6363
Eπιτέλους Χριστόφορε!!!!!!

Τα κατάφερες να ανέβεις μετα απο τόσες σεζόν.Το αξιζες φέτος και πιστεύω οτι μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τρίτη κατηγορία.Αλλωστε το γήπεδο σου είναι προδιαγραφών τριτης και βάλε κατηγορίας και πιστεύω θα βοηθήσει.

Ευχομαι επιτυχίες πολλές!!!!!

ΥΓ.Θα χάσω ένα συνοδοιπόρο τόσων χρόνων που τα ψιλολέγαμε κάπου κάπου.Θα σε ακολουθώ βλέποντας τα βήματα της προόδου σου.Well done!!!!