ζεστοί μπαίνουν οι νέοιι πλην του βιλάγκουρα που μου κάνει εντύπωση, αφού μου φαινόταν ο πιο έτοιμος από τους νέους για την Α1. παρόλαυτά το πέταξε το πρώτο ματς και μάλιστα με θεωρητικό ανταγωνιστή. θα είναι κρίμα να μην παίξει την κατηγορία, αφού φέτος όλα έδειχναν ότι θα έχουμε 16 ενεργές ομάδες. άλλωστε θέλω εκδίκηση για το περσινό κάζο, και όχι να με παίξει με τα δεύτερα [ }:>]
Καλημέρα,
Δυστυχώς δεν θα την παίξω την κατηγορία και έχω ξενερώσει γι'αυτή την απόφαση γιατί περίμενα πώς και πώς αυτή τη σεζόν. Ο λόγος είναι ότι ενώ με 4 εκατομμύρια στην άκρη, στόχευα να πάρω δύο παίχτες (δηλαδή μια άμεση αγορά την οποία επιχείρησα να κάνω και μία λίγο αργότερα), την Παρασκευή η προπόνηση μου άλλαξε τα δεδομένα, γιατί ο ψηλός μου αποφάσισε να κάνει δύο διπλά pop-down σε IS και ID (στα 34, με επέκταση καριέρας) και πρακτικά βρέθηκα να θέλω κι άλλον παίχτη. Ακόμα και να κατάφερνα να πάρω 3 παίχτες, με αυτές τις τιμές αυτό θα γινόταν πολύ αργά και το πιθανότερο τότε θα ήταν να έχω ήδη χαιρετήσει αλλά χωρίς φράγκο.
Οπότε θα κρατήσω μια 5άδα για το salary floor για να παίξω στο κύπελλο που με νορμάλ κληρώσεις υποθέτω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το All Star Game και τα λέμε του παραχρόνου.
Μιας και το έφερε η κουβέντα, επειδή παρακολουθούσα το salary floor, αυτό έμεινε αμετάβλητο χθες και σήμερα. Επομένως σίγουρα το τηλεοπτικό έχει βγει από την περασμένη εβδομάδα.