Realiai taip, treniruoti tau reikia per vieną poziciją jeigu nori geriausiai išnaudoti savo 6 lvl trenerį, turėjau ir aš 6 lvl bet netreniruojant i u-21 finansiškai tikrai neapsimoka, tai ką išleisi vargu ar atsipirks pardavus, sau treniruojant nuo mažens mvp poto žaidėjus užtenka ir 5 lvl o gal net ir 4 lvl, žiūrint kokios pozicijos žaidėjus treniruoji, aš nežinau tikslių procentų bet sakyčiau tokie procentai pagal efektyvumą: 5 lvl - 100%, 4 lvl kokie 85%, 6lvl kokie 115% o 7 kokie 130%. Šie procentai grynai spėjimas, tad nepriimk už faktus.
Kadangi aš šiuo metu treniruoju veržimąsį ir metimą tai šios treniruotes per dvi pozicijas eina. Į jas patenka pagrindinis centras 24 metų, 29 metų sf, 20 metų jaunis, 18 metis ir kiek lieka 19 mečiui. 19 metis dažnai gauna kokias 20,30 min, nes jis keitime šiukšlių minučių susirenka ir per draugiškas kažkiek dar. Tada treniruosis rebounds, tai irgi dvi pozicijos, bet kai reikės treniruoti inside shot ir inside defense teks vieną jaunį parduoti, tik dar ne nusprendžiau kurį. Šiaip reikia turėti labai pajėgų 23-24 metų, 20 metų nebloga atsargini ir perspektyvų 18, 19 metų. Tada rezultatai nenukentes. Va tau teorija.