A ja apeluje, aby tej sprawy tak nie zostawiać, dopóki nie zostanie ostatecznie wyjaśniona przez GM-ów. Dla mnie ujawnienie skilów przez BB Kinga w sytuacji kiedy zawodnik nigdy nie był na TL, a został powołany do kadry daje powód aby obaj panowie dostali po dupie i to dość zdrowo. Powtarzam obaj lub ten selekcjoner który te skile mu udostępnił + oczywiście BB King. Już raz była afera na forum przy okazji ujawnienia przez BB Kinga skila kogoś przez L.S. Wówczas sprawa się chyba rozmyła, ale afera była. Teraz jest to powtórka z rozrywki. Jak się mylę poprawcie mnie, ale dyskusji było i to sporo na forum w tamtym temacie. Kto komu i dlaczego je udostępnił. Jak dla mnie ban dożywotni. I nie zmieniam swojego zdania.Popieram nowy system szkolenia, popieram tematy odwróconych, ale to nie oznacza, że będę milusiński tylko dlatego, że dane tematy są mi bliskie. Ktoś dowalił z grubej rury w sposób dramatyczny i nazywanie tego lekkim przegięciem jest moim zdaniem niestosowne.To jest jawne oszustwo, bowiem wypacza idee rywalizacji fair-play w meczach ligowych. I GM-y mam nadzieję, że już naradzają co z tym zrobić...