A 0% és az 1% között tudod mennyi a különbség? Pont annyi mint a van és nincs között. Ha szerinted ez jelentéktelen, az téged minősít.
És igen, elmondtam, hogy valószínűleg kisebb lett volna 2-3-mal a különbség. A gond az, hogy te innentől nem tudsz tovább értelmezni.
1. Ez utólagos kijelentés. Ha a meccs előtt kérdezed, nem tudok rá válaszolni. Ahogy te sem tudtál volna. Ezért kellett kipróbálni.
2. Egyenes kiesésin nem számít a pontdifi, csak a győzelem, vagy vereség. Ellenben csoportmeccsen számít a pontdifi, győzelemnél és vereségnél is. Ezt mindenki érti és egyetért, kivéve téged. Biztos a mindenki másban van a hiba? Ha én úgy látom, hogy valami 100 méterre van, de mindenki más azt mondja, hogy 50 méterre, én arra gondolok, hogy tényleg 50 méterre van és én mértem fel rosszul. Te meg azt, hogy mindenki más lát rosszul. Itt kezdődnek a bajok. Meg ott, hogy nálad az egész érvelésed abból indul ki, hogy van egy állításod és azt abszolút igazságnak veszed, mert te egyedül azt mondod és erre építed fel az egész további "okfejtésed". Ha az alap hülyeség, akkor minden más is az lesz, amit arra építesz fel.
Ha meg nem tudsz 1 meccsnél tovább gondolkodni, az a te bajod. Gondolom az életed is így éled, mindig csak az adott nap legyen minél jobb, nem számít mi lesz holnap, vagy jövő héten, mi?
Amúgy a pontdifi a tökéletes példa a jellemed megismeréséhez. Először belekötsz Domiba, hogy "csak" 54 ponttal nyer. Később, amikor a pontdifi volt a lényeg egy csoportmeccsen, kijelented, hogy tökmindegy, hogy -1, vagy -50, csak a győzelem, vagy vereség számít. Most pedig megint visszatérsz a pontdifire. Most akkor kétszer változott a véleményed tökéletesen ellentétes irányba? Vagy inkább csak mindig úgy érvelsz, hogy legyen alapod valakit támadni? Én az utóbbira tippelek. Ha esetleg mégis az első lenne, akkor te egy rossz ítélőképességű, gyenge akaratú ember vagy.
Mondjuk az is érdekes, hogy neked a "nincs esély" és a "van esély" között jelentéktelen a különbség, de a -15 és-27 között egy kiesési meccsen szerinted óriási a különbség. Most akkor mi is van?
Don't feed the troll