Kauza Ludánek naposledy:
Kdyby ses ozval, mohli bychom o tom diskutovat, mohl by si přesvědčovat voliče, že je to důvod pro moje nezvolení, pokud bych uznal, že je to tak závažná překážka, mohl bych to vypustit ze své kandidatury. Jenže když se někdo ozve po více než půl sezoně, kdy Ludánek odvedl kus skvělé práce, tak ho opravdu stahovat z práce skauta, protože někomu něco přeletělo přes nos, nebudeme.
Z mého pohledu to bylo ale od docenda i teď od tebe úplně vykonstruované nepodstatné téma, co vám proboha vadí na tom, kdo dělá skauta a kdy je do funkce jmenovaný?
K Tvému rozhodnutí opustit BB:
Chápu, že se změnilo počasí a je takové depresivní, ale tenhle závěr mě docela šokoval. Mám pro Tebe jiný návrh, možná mě za něj kluci kolem U21 ukamenují (jelikož jsem to jakožto "kápo" s nikým nekonzultoval), ale myslím to vážně Pojď se stát skautem 18 letých hráčů z příštího draftu. Myslím, že jen tak pochopíš, jak je dlouhá cesta od toho mít kupu 18 letých hráčů po draftu a vytvořit z nich konkurenceschopný tým 21 letých hráčů a jaké nejrůznější nástrahy po cestě čekají (vyjmenovávat je teď nebudu). Myslím, že si ten experiment i s rizikem, že nebudeme za 4 sezony konkurenceschopní v turnaji útěchy (pokud teda nepostoupíme díky o rok starším borcům na MS), můžeme dovolit. Nicméně si myslím, že by si tu práci zvládl a konkurenceschopní bychom byli (samozřejmě pokud by si na začátku vybral jen 30-40 nejlepších z draftu a ostatní hodil přes palubu, tak by to tak asi nedopadlo).
Last edited by rwystyrk at 8/31/2010 12:34:51 PM