Nechápu proč někomu vnucuješ smysl hry? Každý si ve hře může najít to svoje a hrát si ji po svém. Nevím jak jsi přišel na to, že jsem se já nebo kdokoli jiný vykašlal na soupeření mezi kluby?
Vykašlal se snad rwystyrk na klubové soupeření, když si teď domluvil přestup NT hráče? Podívej se na tabulku ligy, pohár, B3 a určitě si odpovíš sám. Jediný kdo tady staví rozpor mezi klubem a NT jsi ty. My co pracujeme pro NT v tom vidíme symbiózu :)
Nechápu proč jsi měl potřebu reagovat na "domluvený přestup". Jak jsem ti vysvětlil šlo o informaci pro manažery, kteří podporují NT, aby věděli, že je o hráče postaráno. Nabídli jsme ti hromadu argumentů, že nikoho organizací NT neomezujeme, ale argumenty jsi nechtěl slyšet a jedeš si pořád tu svojí...
Ještě k domluveným přestupům, můžu si takový přestup domluvit i přes poštu, jediný rozdíl je v tom, že o tom nebudeš vědět, protože přestup nebudu avizovat na fóru. Tzv. domluvený přestup nikoho neomezuje, jak jsem psal v příspěvku výše, nic a nikdo ti nebrání na hráče přihodit a koupit ho.
A ještě závěrem, chceš tedy nutit kluby, aby mezi sebou soupeřili nebo, aby vystoupali až navrchol? Je to přeci hlavním smyslem hry. Proč jsou tedy ve hře kluby, které ani za 20 sezón nebyly schopné opustit 3. ligu?