BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Ori

This Post:
00
259440.632 in reply to 259440.628
Date: 6/13/2016 4:06:31 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
יש הרבה סיבות שקבוצה "זוכה" בהרבה קהל, המשכיות כמו שאתה טוען היא סיבה אחת, תארים (גם אם חד פעמיים) היא גם סיבה. יש כמובן עוד המון סיבות (שיווק, קבוצות אוהדים, ענפי ספורט אחרים וכו) רק תראה כמה אוהדים יש פתאום לב"ש בכדורגל ולגולדן סטייט, ו2 הקבוצות האלה עומדות על אליפות אחת ב40 שנים.

אפילו בכלכלה גדולים ממך וממני מתווכחים עד היום על הצורך בשוק חופשי, עד כמה הוא צריך להיות וכו'
אין שום צורך לשוק חופשי בכדורסל, בעצם אין שוק חופשי באף חופשי באף ליגה בעולם, תמיד קיימים הגבלות שנועדו לפתור בעיות שונות
בקשר לכספי, אבא שלו דרש את נסעיף הזה בחוזה כי הוא ראה איך ילדים שהגיעו למכבי נרקבו על הספסל, יכול להיות שכספי היה מצליח גם בלי הסעיף הזה ויכול להיות שתומר שטנייהאור לא היה מצליח גם אם הוא היה משחק בתקופת חוק הצעירים. מה שבטוח זה ששחקן צעיר במכבי ראה את הצורך להבטחה של דקות ונלחם על זה, וזה לא בדיוק סעיף שכיח בכדורסל.

Last edited by Ori at 6/13/2016 4:07:47 AM

From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.633 in reply to 259440.632
Date: 6/13/2016 4:20:03 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
יש צורך בהתערבות מינימלית של הרגולטור (מנהלת הליגה) לקבוצות.
תמיד יש הגבלות, אבל הם צריכות להיות מינימליות ככל האפשר.
אבא שלו דרש את הסעיף הזה וקיבל, אבל זה לא סעיף שיקבל כל אחד, זה סעיף שיקבל אחד שמכבי תחליט שמשתלם לה לתת לו אותו. ואת זה היא החליטה כלפי כספי, ולא כלפי 100 אחרים. לא צריך מעורבות מלמעלה שתכפה על קבוצות לרשום מספר מסוים של שחקנים ישראלים, שחלק מהם יהיו צעירים, בגילאים כאלו ואחרים, ולשחק עם חלק מאותם ישראלים זמן מסוים על המגרש.
החוקים שהליגה הזו ממציאה הם בדיחה רעה כדי לפגוע בקבוצות הטובות יותר, במקום לנסות לשפר את הקבוצות מלמטה פוגעים בקבוצה מלמעלה וככה מצמצמים פערים.

Message deleted

This Post:
00
259440.635 in reply to 259440.633
Date: 6/13/2016 4:49:17 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
רגע רגע, בוא נעשה סדר, הפיינל פור נועד לייצר שיוון (או לפגוע במכבי לדבריך), חוק הצעירים נועד לקדם צעירים לטובת הנבחרת.
דרך אגב, יש לך איזה רעיון איך לקדם קבוצות חלשות במקום לפגוע בחזקות? כי יש לך כזה אני אשמח לשמוע ואם הוא רעיון טוב אני אתמוך בו (על פני הפיינל פור).

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
22
259440.640 in reply to 259440.635
Date: 6/13/2016 6:11:12 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
חברים בבקשה שמרו על דיון חברי כמה שאפשר.
תגיבו לטענות עצמן ולא לגופו של הטוען.
אל תגחכו את הטענות של המתדיינים.
ובלי סרקסטיות שלא משרתת את מטרת הדיון.
אם אין לכם משהו ראוי להגיד, פשוט אל תגיבו.

From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.641 in reply to 259440.635
Date: 6/13/2016 7:04:28 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
הפיינל פור נועד לפגוע במכבי, אין ספק, זו הייתה המטרה המוצהרת של הליגה אפילו במשך כמה שנים (גיוון הזוכות).
לי, כאוהד מכבי לא אובייקטיבי בעליל, שראה את הסדרות שהיו השנה, נראה שיהיה גם יותר מעניין לקהל, ויותר הוגן שיהיה סדרות כל הדרך אל הגמר. אבל לא זו הסיבה שאני רוצה סדרות במקום פיינל פור, אני רוצה סדרו. כי אני מאמין שזה יהיה הוגן יותר, נכון יותר, וכן, זה גם ייטיב עם הקבוצה שלי. לא מסתיר את זה.

קידום קבוצות חלשות כדי להעלות את רמת שאר הקבוצות בליגה צריך להיות מלווה בעבודה לא קלה, וכמה צעדים, ביניהם אפשר לקדם:
אם יקטינו את הליגה, אין שום סיבה בעולם שיהיו 12 קבוצות בליגה, אין יותר מ100 שחקנים ראויים לליגת העל בכל שנה. אם תקטין את הליגה ל10 קבוצות כשקבוצות 1-8 משתתפות בפלייאוף של הטוב מ5 עד האליפות, וקבוצות 9-10 נלחמות נגד הירידה, זה כבר צעד ראשון לשיפור הליגה.
צעד שני, להביא את הדור הצעיר לאולמות, יש אולמות חדשים בליגה, צריך לייצר מספיק קהל שיגיע אליהם, תמכור כרטיס ב10 שקלים, תביא את התיכונים למשחקי הליגה, תביא אוהדים. עוד אוהדים = עוד הכנסות, גם אם לא תוך עונה או שתיים אלא תוך כמה עונות, תיצור בסיס אוהדים חזק יותר בליגה.
ביטול או צמצום חוקים להגנת השחקן הישראלי, החוקים האלו משאירים את השחקן הישראלי מאחור כי הם מבטיחים לו מקום בליגה, שהשחקן הישראלי יילחם על מקומו בליגה הוא יהיה זול יותר וטוב יותר.
בסה"כ בצעד האחרון הגדלת את היצע השחקנים (תוכל להביא יותר שחקנים זרים), את הביקוש הקטנת בצעד הקודם (הקטנת הליגה), הוספת משחקים לליגה (עוד הכנסות) והצעד הקשה מכל הוא לנסות לחבר עוד ועוד קהלים לליגה. לכמה שיותר קבוצות.
אלו כמה דרכים פשוטות ואפקטיביות כדי לחזק את הקבוצות החלשות, אני בטוח שאם המנהלת תתאמץ היא תוכל למצוא עוד צעדים. אלו סתם כמה שחשבתי עליהם בכמה דקות.

This Post:
00
259440.642 in reply to 259440.641
Date: 6/14/2016 9:25:12 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
יצירת שיוון בין הקבוצות מן הסתם תפגע בקבוצה הכי חזקה, אבל עזוב איך כל אחד מאיתנו מגדיר את זה, זאת לא הנקודה.
אני חושב שהבעיה היא שאתה רואה הכל דרך משקפיים של אוהד מכבי, שזה הגיוני מן הסתם, אבל אתה גם מתעלם משאר הקבוצות.
שים לב, אתה הצעת לעזור לקבוצות הקטנות על ידי הורדת 2 מהם ליגה. אני בספק אם זה יעזור.
להביא אוהדים צעירים לא תמיד עוזר, חייב לבוא עם זה הצלחה, שיווק אגרסיבי או משהו בסגנון שעולה בדר"כ הרבה כסף.
שמע סיפור, שהייתי בתיכון שיחקתי באיזור בקעת אונו, באותה תקופה בדיוק עלתה גבעת שמואל לליגת העל. כל הקבוצות באיזור קיבלו מינוי בחינם, כמו שאתה מבין זה לא בדיוק עזר, אחרי העונה הראשונה מספר האוהדים ביציע ירד (כי הפסיקו לחלק מינויים) והקבוצה לא שרדה עוד הרבה.
אני גם לא מסכים עם הגדלת השחקנים הזרים, אני פשוט לא חושב שעוד זרים ופחות ישראלים יתרום, לא לקבוצות הקטנות ובטח שלא לישראלים בליגה.

Advertisement