Já myslím, že to není reálné. Ta volba skautů. Je to věc trenéra, který volen je, koho chce mít v realizačním týmu - proto jsem také vždy při kandidatuře složení týmu oznamoval, abyste nás mohli volit-nevolit jako celek. Není možné navolit trenérovi jako skauty lidi, se kterými třeba nechce spolupracovat... A v případě, že by takovými volbami třeba 2 ze 3 skautů neprošli, systém sledování hráčů by se buď zhroutil, nebo musel být ořezán třeba na 100-150 nejlepších hráčů celkem, aby se to dalo zodpovědně stihnout. A to je málo, protože zejména u mladých hráčů je odpad velký.
Ludánek s námi už nějaký čas předtím spolupracoval - podotýkám, že bez přístupu k databázi. Měli jsme ho tedy řekněmě "prověřeného", a když se na konci minulé sezony objevila potřeba, aby někdo další převzal nové 18-tky, byl tím pádem první na ráně. A naštěstí souhlasil, i když si teď občas možná občas rve vlasy, protože má jen on sám cca 150 hráčů.
Proto jsme také využili rwystyrkovy kandidatury k oznámení o Ludánkově zařazení do našeho týmu. A pokud by se ozvaly hlasy proti, býval bych si musel ty mladé vzít já (a také bych si je vzal), a to by bylo hodně časově problematické.
Stávající model U21 - trenér + 3 skauti je podle mě ideální, protože máme 4 ročníky hráčů. Takže to opravdu není nijak početná mafie. A mnohokrát jsem tu slíbil, že pokud někdo nechce sdílet skilly hráčů jiným lidem než mě, není problém jejich hráče vést v samostatné databázi, jen pro mě. To jsem myslel vážně ;-)
Last edited by Amare at 9/1/2010 1:06:42 AM