Sto vam gromova...pola lige je bilo gore danas a nitko ne napiše ni A...da se bar oni koji imaju rasprodaje malo reklamiraju gore...niti njih nema...
Ak me razljutite bum i ja rasprodal momčad, ionak svi čekaju u redu za slavne igrače Crittersa, i idem u 3. ligu s prvim pickom na draftu...a to bi bilo vrlo interesantno, da se preko pola lige bori za prvi pick i što manji omjer...kad se već ne možemo boriti za sam vrh...=)))
Kak sad stoje stvari, mislim da ću se i iduće sezone posvetiti hvatanju 5. mjesta i treningu igrača...Pejković 99% neće vidjet repku s trenutnim skilovima pa bi ga mogao prodati sredinom sezone...problem mu je u tome što uz sve njegove super skilove ima premali vanjski šut da bude reprezentativni bek šuter, premala dodavanja da bude reprezentativni play i još premali unutarnji šut da ga usprkos svemu koriste kao beka za look inside taktiku...barem koliko ja kužim razmišljanja izbornika i njegovih savjetnika, i koliko sam upoznat s skilovima ostalih igrača...nažalost ja si ne mogu priuštiti igrača s preko 200k plate, ali još ću ga malo trenirat, barem ako nastavi dizati skilove kao dosad...mislim mu dignuti obranu, dodavanja i unutarnji šut, a onda vučem crtu nakon all star tekme, ako dobijem dobru lovu za njega nemam razloga da ga ne prodam jer mi je ovako samo na teret s svojom platom, a mislim da će za takvog beka biti dosta zainteresiranih, samo je lova u pitanju...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 7/19/2011 10:07:15 AM
Sei un mito