Szia!
Engedj meg 1-2 meglátást kérlek!
Néztem a kinti fórumot, semmi taktika, vagy bármi taktikára vonatkozó dolog nem volt kitéve, így nem lehet ötletelni!
Akármi ötletet szívesen várok!
Ezzel senki fantáziáját nem mozgatod meg!
Ha írtad volna, hogy 2 pontos 2:3-at mennél, sokan próbáltunk volna lebeszélni róla.
Egyszerűen nem értem mit akartunk a 2:3-al, mi voltunk az esélytelenek ezen a meccsen? Miért kockáztattunk? Nem jött be. PM-be beszélgettünk, írtad, a kinti játékosoknál is azokat preferálod, akiknek van bv-jük. Mi értelme 2:3-ba felállni, ha eleve bentre van erősítve a csapat nem kintre? Illetve 2 pontos taktika ellen teljesen feladni a kinti védekezést, 3 benti emberrel felállni a kezdőbe, és erre 2:3-at nyomni? A kinti emberek szétszedtek minket, teljes csőd volt a taktika, 35 gólpasszt nem tudom utoljára mikor láttam válogatott ki-ki meccsen!
Forma ide vagy oda, azért azt durvának tartom, hogy Berényi helyett Gonda a csapatban. Mekkora skill különbség van Berényi javára IR posztos skilleket nézve +5-8?
Jeleztem már pm-be is, a csapat erőssége eddig a kinti támadásban volt, jelenleg úgy érzem nincs csapat rá, pedig ezt a meccset kintről könnyen tudtuk volna hozni! Mi lesz az egysíkú kerettel, ha nem lesznek formában a benti embereink? Rámentél IR és benti dh nélkül, formátlan benti sorral egy bentre erős jól összerakott csapatra. Milyen eredményt vártál úgy, hogy cserébe 7-es formás benti emberek játszottak, és előre számolni lehetett vele, hogy Huba ütni verni fog?
Írták, hogy használj blankot!A válasz:
Egyelőre sok tapasztalatom nincs, csak az a meccs amit még 2 éve elbuktunk.
Idővel mindenképpen fogom használni, ki kell tapasztalni hogyan működik.
Könnyebb meccseken részben el fogjuk már sütni.
A fél magyar mezőny blankot játszik több mint 1 szezon óta, mindkét válogatott több mint egy szezon óta blankot játszik (
tétmeccseken is), te mint szövkap nem rendelkezel ilyen jellegű tapasztalattal? Ez szerintem totális felkészületlenség, amikor hetekig hónapokig csomó helyen ez volt a téma! Mire vannak az edzőmeccsek (privát ligák) stb. stb. stb.?
Ha nem tudsz valamit kérdezz, vannak itt intelligens tapasztalt felhasználók aki segítenének neked, szerintem!
de egyet ígérhetek, következő szezonra (elejére-közepére) olyan csapatunk lesz, ami egy ilyen meccset hozzáálláshátrányban is hozni fog:)
Megfelelő formákkal ezzel a csapattal sem lett volna probléma:(.
Forma ide vagy oda (mindig voltak gondok vele eddig is), nem tudom utoljára mikor kaptunk ki ennyivel gyengébben rangsorolt csapattól. Nem hiszem, hogy azt kéne előre lépésnek tekinteni, illetve nem hiszem, hogy annak kéne lennie a célnak, hogy jövő szezonra egy ilyen csapatot hozzáállás hátrányban is meg fogunk tudni verni.

Ha így van, hatalmas visszaesés lesz az eddigiekhez képest.
Last edited by JoeBlack at 3/26/2013 3:03:40 AM