Nazalost po mom misljenju to je ovo:
13.Povrede, povrede, povrede
Bertrans, Vesterman, Mitrovic, Lucic, Kobi, Rouz, Vestbruk
Baksuzan broj, baksuzni predlog pod tim brojem,ne znam da li si ovo namerno stavio, ali je zanimljivo ispalo:D Po mom misljenju to je nesto sto je po losem obelezilo ovu godinu, posebno je meni, kao velikom NBA fanatiku i navijacu Lejkersa, tesko pala Kobijeva povreda(i ona prva, ali posebno ova obnovljena, ne znam zasto ali je tako), ali sta je tu je... Zao mi je, takodje, zbog povreda ovih mladih, talentovanih igraca, kao sto su Bertrans, Leo, Mitrovic, jedna takva dugacka povreda moze potpuno da unisti karijeru, vidjao sam to milion puta, igrac se jednostavno nikada ne vrati u onu formu u kojoj je bio pre povrede... Nadam se da se to nece desiti ovim momcima, ali to je opcija koju moramo imati na umu...
Sto se srecnijih tema tice imamo:
1. Partizanovo prolece
odlicna igra na kraju sezone mladog tima i osvojene ABA i KLS liga
kao i:
3.Majami odbranio titulu
dzentlmesnki potez Popovica i povratak iz mrtvih Majamija
Oba dogadjaja su za mene veoma vazna, prvi zbog toga sto sam cak i ja, okoreli grobar, nakon prvog dela sezone 2012/13 pricao da ne ocekujem da Partizan bilo sta osvoji te sezone, ali momci su me razuverili osvojivsi i jadransku i nasu ligu, i prosto mi zacepili usta:)
Sto se Majamija tice, nisam njihov navijac, ne volim Lebrona, navijao sam za Spurse u finalu, ali i pored svega, smatram da je ovo bilo jedno od najboljih finala u ovom veku, i drago mi je sto sam ustajao u 2, pola 3 svaki dan da bih ga gledao. Sjajne, neizvesne utakmice, rat i na terenu i van njega, veliki preokret na samom kraju... Jednostavno je to finale imalo sve sto bi neko finale trebalo imati:) Na samom kraju sam i ja morao priznati da je Lebron ipak veliki igrac, vise se ne mogu izvlaciti sa argumentom da nista nije osvojio...
Znam da si rekao samo 1 predlog, ali ja se prosto nisam mogao odluciti, pa sam izabrao ova 3:)
Last edited by veliki trenerski mag at 1/3/2014 1:35:29 PM