BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Átadólista II./Transfer ad thread

Átadólista II./Transfer ad thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Patai

This Post:
00
67969.634 in reply to 67969.631
Date: 7/20/2009 10:06:11 AM
Overall Posts Rated:
4545

Persze ezek saját vélemények de ha ti is eggyet értetek vele majd terjeszétek fel.

Hát én nem igazán értek veled egyet:

Sajnos sokszor fordul elő velem de sztem másokkal is, hogy jóval jobb értékelést kapnak mégis kikapnak. Bár nem értem a dolgot, de a meccsmototron lesz még mit fejleszteni, mivel úgy gondolom most ha egy két szint eltérés van a csapatok értékelése között akkor a taktika dönt. Egy középszerű és egy gyenge lepattanózás között kérem azért nem csak 4 labda különbség van!!!!

Hozz példát, ahol szerinted igazságtalanul kaptál ki!

A másik sajnos minden játékban most már a támogatók megjelnése a gond, ami csak az miatt az hogy ők jobban fejlődnek mint a nem támogatók.
Ezt lehet titkolni elfedni de ez az igazság....3 éven velül sztem a 3. liga már majdnem tele lesz támogatóval, mivel akkor abbahagynák a játékot.

LOL. Ez hatalmas nagy butaság.

Szóval enyhén szóval is lenne mit fejleszteni rajta.
A farmcsapatokról egy szót.
Aki ezt a szót használja és bátorít mást hogy az legyen előtte tegye meg ugyanazt a válogatottért és utána mondja hogy segítem én is.
Mert erre mondják hogy vizet iszik bort prédikál.

Mi a baj azzal, hogy azt szeretnénk, hogy a magyar vákogatottak minél jobban szerepeljenk?
Csak azt kérjük, hogy aki valami miatt abbahagyja a játékot az segítsen a magyar válogatottnak és heti egyszeri belépéssel ne hagyja a csapatát elbotolódni, és eddzen egy magas fizetésű válogatott játékost.

Jahh és annyit a kétpontost erőltető csapatokról hogy marha nagy hátrányban vannak a többi csapattal szemben, mert egy ilyen csapat csak akkor nyerhet ha legalább 2 szinttel jobb valamiben mint a másik és még a taktikája is jó.

Még egy nagy hülyeség.:)

Message deleted
Message deleted

This Post:
00
67969.637 in reply to 67969.636
Date: 7/20/2009 10:20:49 AM
Overall Posts Rated:
4545
K..va nagy arc vagy.:))

Hatalmasakat röhögök.:)))

This Post:
00
67969.638 in reply to 67969.636
Date: 7/20/2009 10:24:18 AM
Overall Posts Rated:
4545
Az NB1 16 csapatából 5-en támogatók. Hogy lehet, hogy csal ennyien?
Biztos ők nem 2pontos erőltetését játszanak.

Message deleted
This Post:
00
67969.640 in reply to 67969.639
Date: 7/20/2009 10:33:09 AM
Overall Posts Rated:
2020
Akkor nezd meg az en merkozeseimet is. Azzal senki nem vadolhat, hogy gyakran valtoztatom meg a taktikat. Persze vannak kivetelek, de errol mashol olvashatsz. Nekem pl. tokeletesen bevalt a 2 pontos eroltetese taktika. Pedig az en keretem sem sokat valtozott azota, hogy megkaptam. Ugyan jottek jatekosok, de a stabil mag megmaradt.

Ja igen, es nem vagyok tamogato, de az edzessel szinte mindig meg vagyok elegedve. Bar neha akadnak meglepetesek, de ezek inkabb pozitivak. A jatekosok ugy fejlodnek, ahogy elterveztem, es van, aki kicsit gyorsabban.

Last edited by tudi1948 at 7/20/2009 10:34:35 AM

This Post:
00
67969.641 in reply to 67969.639
Date: 7/20/2009 10:38:50 AM
Overall Posts Rated:
4545
Olvasd el amit az előző kollégának írtam és a támogatói dologban azt hiszem igazam van szóval 1-0.

Elolvastam, ez aztán egy perdöntő bizonyíték mondhatom.

Szerinted a ht 1millió felhasználójából te lettél volna az a zseni, aki ezt észre veszi?

1-0 ide.

Az uccsó meccsem például a lepattanóban egy egész és egy kicsivel voltam jobb és otthon.....erre 4 labdaával többet szedtem le...még jó hogy nem kevesebbet:):D:D:D 2-0

Bőven belefér.2-0

A farmokban viszont talán igazad van....de előtte légy te is farm:) 2-1

Minek legyek farm, ha szeretem ezt a játékot játszani? Ez pont azoknak van, akik valamiért abbahagynák, de van egy csomó pénzük.

3-0

A 2 pontosokról peddig sajnos nagyon igazam van...a csoportomban csak két olxan csapatnak nézem a vergődését (Ichigo és red stars bulls) hogy nekik nem ott kéne lenniük ahol vannak sztem...3-1 de sztem ha körülnéznék amire nincs időm akkor több olyan csapatot találnék aki vmi miatt kikap bár az értékelése legalább olyan jó mint a másik csapaté:) és nem 3 ponttal:D

Ez is egy hatalmas baromság. Ránéztél 2 csapat meccseire , akik 2 pontost játszanak, hogy nekik előrébb kéne lenniük.
Hát tényleg nagyon igazad van:

4-0.

Last edited by Patai at 7/20/2009 10:40:36 AM

This Post:
00
67969.642 in reply to 67969.636
Date: 7/20/2009 10:43:25 AM
Overall Posts Rated:
4545
nem azt mondom, hogy minden csapat az lesz de a legtöbb mondjuk a 80 % az lesz.

És azt, hogy döntik el, hogy melyik lesz az a 80 %?

"EGY-pecc kihemetsz"-cel kiszámolják?

Last edited by Patai at 7/20/2009 10:43:55 AM

From: Rizzo

This Post:
00
67969.643 in reply to 67969.639
Date: 7/20/2009 10:47:54 AM
Overall Posts Rated:
00
1. Ha abbahagyod a játékjot mért nem 1 dollárért raktad ki a játékosaidat???

Amit meg írtál az enyhén szólva is furcsa... a hattrickes kisérletetekhez: talán nem a legszarabb menedszerekre kellett volna a nem támogatói csapatokat hagyni :D Szerintem nincs igazad a támogatói dologról, de mivel én sem lehetek benne teljesen biztos ezért nem mondom h totális hülyeség...
Ellenben a 2pontos taktikáról szóló részed az, egyértelműen... meg a jóslásaid is... sztem rengeteg ember van aki pont azért játsza mert ingyé' van és esze ágában sincs fizetni érte, plusz akiket érdekel ez a támogatóság azoknak a nagy része már az...szal ez a 80 % is vicces, kivéve ha minden nem támogató abbahagyja a játékot :)
A farm pedig próbálkozásnak nem rossz, csak épp senki nem vállalja be, vagy aki bevállalhatná annak meg nincsenek meg az anyagi feltételei hozzá (pl egy 4. ligás csapatnak)

Message deleted
Advertisement