BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.635 in reply to 102056.633
Date: 5/13/2010 5:06:30 AM
Overall Posts Rated:
4444
A i malý rozdíl je rozdílem. A v basketbale často rozhodují detaily. Jedna ztráta, zisk, doskok...

From: Morous

This Post:
00
102056.636 in reply to 102056.624
Date: 5/13/2010 5:19:09 AM
Overall Posts Rated:
8181
Obětování sezóny se mi nelíbí a přiznám, že mi rwystyk není simpatickej.

Super kritika:)

Co jsi ty udělal pro národní tým, nebo pro U-21? Jestli nic, tak uděláš nejlépe když zalezeš zpátky do té jeskyně odkud jsi:))

From: Zdenda74

This Post:
00
102056.637 in reply to 102056.630
Date: 5/13/2010 5:20:18 AM
Overall Posts Rated:
2323
Tak ty víš jistě, že o vaší práci nemám ani páru. No to jsou mi věci. Předpokládá se, že neumím číst, nebo, že jsem idiot a podobně jako ty nedokážu pochopit psaný text?
Kdybych chtěl někdy dělat NT trenéra v téhle hře, tak věř tomu, že podobnými příspěvky nebudu riskovat nepochopení od většinové skupiny účastníků. Stačí, že musím reagovat na Tebe. Mafie bylo napsané s lehkou nadsázkou, ale opravdu se mi vůbec nelíbí, že nemůžu zatrhnout lidem z obou NT mi lézt na hráče a pak si mezi sebou o nich povídat. Je mi veskrze jedno jak to máte ošetřené a je mi jedno, že na tom prakticky nemůžete nic získat, ale prostě se mi to nelíbí. Systém, kdy projedete kompletní draft a ruku na srdce dělá te to společně a řekněme si to na rovinu pod vedením rwystyka. Teď doufám, že ho neotrávím, protože by to vedení NT v současné situaci fakt neprospělo. Z mého pohledu jste sice volená, ale na to konto zvýhodněná (přestože to zvýhodnění můžete využít jen občas a nakonec vám tak moc pomoci nemusí) skupina. Samozřejmě pokud bych chtěl můžu se do ní nechat naverbovat, ale to na věci nic nemění...
Následně si někde na pokoutním foru a zase je mi jedno, že se tam můžu dostat pokud se prohlásím za správného BB čecha, společně proberete taktiku a co já vím co ještě. Chápu, že někdo neumí pracovat s otevřeným prostorem a že tudíž to je pro vás asi nutnost, ale zase to nic nemění na tom, že se mi to nelíbí.
To, že tenhle způsob vedení NT, je nakonec pro oba NT nejefektivnější uznávám, ale mě se holt nelíbí. Mám pocit, že vytváří ve hře dvě kategorie hráčů a to nemám rád, že to nakonec nikomu skoro vůbec neškodí je mi popravdě řečeno jedno. Přesto jsem pro, aby to tak zůstalo a jsem rád, že si tady můžu v klidu dovolit jen kritizovat a řešení nechat na těch co je chtějí nabízet. Já to dělat nechci...

Last edited by Zdenda74 at 5/13/2010 5:33:38 AM

This Post:
00
102056.638 in reply to 102056.636
Date: 5/13/2010 5:28:56 AM
Overall Posts Rated:
2323
Tak kdo bude další? Myslíš, že se rwystryck nebo jak se píše nedokáže sám obhájit? Já myslím, že v tom je ještě lepší než moje žena, oba uargumentují cokoliv a když jim kvalit argumentace nestačí, tak přejdou na kvantitu a to se pak už nedá stíhat. Příznám se, že většinou mají oba pravdu... Manželku narozdíl od rwystryka miluju, takže tam mě to tak neirituje.

Jinak způsob argumentace, který jsi zvolil považuji za maximálně ubohý a jsem rád, že se k němu váš boss snižuje naprosto minimálně.

Last edited by Zdenda74 at 5/13/2010 5:32:17 AM

From: Amare

This Post:
00
102056.639 in reply to 102056.637
Date: 5/13/2010 5:49:45 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
1. Číst možná umíš, ale pochopení psaného textu ti zřejmě činí problém.

2. Pokud si nepřeješ, abychom procházeli tvé hráče, stačí říct. Koneckonců, všem jsem při kandidatuře slíbil, že jejich hráče klidně povedu v uzavřené databázi, to není problém. Pokud budou stát za to. A pokud nechceš, aby tví hráči měli cokoli do činění s reprezentacemi, není to problém. Nikomu z tvých českých hráčů to koneckonců ani nehrozí...

3. To "pokoutní" fórum má jediný smysl - nedávat informace předem našim soupeřům. Jestli jsi to nepochopil, sorry, my za to nemůžeme. Čili platí bod č.1.

4. Naverbovat se nechat nemůžeš. Jednak nic neplatím, a druhak k tomu musí být oboustranný zájem.

This Post:
00
102056.640 in reply to 102056.617
Date: 5/13/2010 5:54:22 AM
Overall Posts Rated:
154154
Náš narodní tým nemá výsledky, nebo jestli sem to dobře pochopil nejhorší výsledky za pár posledních sezon. Když si vzpomenu jak jste se tady obouvali do Vajkéze, že dělá to či ono jinak než vy... A co ted výsledky nikde, omlouvá se to experimentama, zkoušením nových taktik atd... Tohle je ta správná cesta?

K tomu asi je tohle:
- letos veškeré šance na sluišný výsledek sebral velmi těžký los; týmů, které jsou lehce k poražení ubývá, šance, že dostaneme zemi, co na BB existuje prvním nebo druhým rokem je čím dál menší a zbytek se hodně vyrovnává, tkaže uklouznout se dá s leckým, pokud ho podceníme - letos se na nás los vyřádil a neumožnil šetřit se na další zápasy, nejen ž ej sme nedostali oddychové soupeře, ale dostali jich poměrně dost i silnějších než jsme momentálně my

- momentálně nemáme úplně konkurence schopný kádr, souvisí to samozřejmě s tím, že donedávna nás tu bylo jen něco málo přes tři stovky*, což negenerovalo moc kvalitních hráčů pro budoucnost NT - proto je a bylo potřeba každého trochu slibného hráče zachránit před zničením i třeba formou nabrání do NT a pozdějšího vyhození v době, kdy už nt bude hrát jen přátelské zápasy, prostěk dy, už o nic důležitého nepůjde. I proto se obvykle na začátku sezóny do reprezentce nenabírá plný stav 18ti hráčů, aby bylo možno v případě potřeby zachránit důležité případy, v době kdy NT ještě o něco hraje. Tohle Vajkéz nedělal a když budu mluvit za sebe, to byl důvod, proč ztratil moji podporu, žádné zázračné výsledky jsme nečekal. Zpětně bych volil Kifaha.

* teď už máme uživatelů trochu víc a ikdyž někteří zbotovali, tak srze ně, přišli do hry další hráči a s některými se dá dál pracovat a mohou tvořit širší kádr reprezentací, záleží, co se s nimi bdue dít dál. Ten vyšší počet uživatelů ovšem ještě není vidět na seniorské rperezentaci, protože chvíli trván ež do ní hráči stihnou dorůst. Z vyjádření Amareho o příštím ročníku jedenadvcetiletých usuzuju, že letošní dvacetiletí jasou jako silný ročník první vlaštovka toho, že s vyšší počtem uživatelů je vyšší šance na to vychovat konkurenc shopné hráče pro obě reprezentace.

This Post:
00
102056.641 in reply to 102056.629
Date: 5/13/2010 5:54:41 AM
Overall Posts Rated:
2323

A ještě jednou bych chtěl apelovat. Přestože jsem za finální volbu taktiku zodpovědný já, tak ji dávám obvykle co nejdříve po pátečním tréninku k dispozici na externím foru, tak budu rád, když budete tu taktiku připomínkovat v době, kdy se vaše připomínky dají ještě vzít v úvahu pro daný zápas a případně taktiku upravit.

Ještě na tohle jsem chtěl reagovat, tohle vyloženě nesnáším, taktiku má po dle mého názoru dělat jeden člověk. Diskuse k ní je možná cená, ale to rozhodně neznamená, že po prohře nemůže přijít kritika a už vůbec ne ve formátu kdy se taktika diskutuje v uzavřeném klubu a podmínkou k té diskusi je tebou udělené členství. Já si smysl diskuse nad taktikou moc představit nedovedu, protože taktika je buď dobrá a vyjde, nebo špatná a nic na tom nemění, že s tebou souhlasilo 15 lidí. Taktika volená širokým fórem bude prakticky vždy horší, než ta, kterou si připravím sám. Tím jsem si naprosto jistej. Nebavím se o ní prakticky ani v realným životě, kde něco odtrénováno mám a nedoporučuju to ani v rámci netovejch her. Můžeš se z mého pohledu zeptat konkrétních lidí na konkrétní otázky a z toho pak pro sebe něco vyvozovat, ale širší diskuse o taktice je z mého pohledu cestou do pekel.

This Post:
00
102056.642 in reply to 102056.638
Date: 5/13/2010 6:01:40 AM
Overall Posts Rated:
8181
Jinak způsob argumentace, který jsi zvolil považuji za maximálně ubohý a jsem rád, že se k němu váš boss snižuje naprosto minimálně.

Myslím, že jsem to napsal zcela výstižně. Raději se věnuj manželce kterou tolik miluješ ( a jsem tomu rád) a nekritizuj lidi kolem národního týmu popř. U-21. Rozhodně si to nezaslouží.

Jinak, když ti tolik vadí projíždění hráčů po draftu, tak si myslím že není problém napsat příslušným osobám a tvoji hráči budou bezesporu vynecháni. ( i když ke tvé škodě)

Ps. A toho tvého bosse nebudu snad ani komentovat.

This Post:
00
102056.643 in reply to 102056.641
Date: 5/13/2010 6:06:17 AM
Overall Posts Rated:
8181
Taktika volená širokým fórem bude prakticky vždy horší, než ta, kterou si připravím sám. Tím jsem si naprosto jistej. Nebavím se o ní prakticky ani v realným životě, kde něco odtrénováno mám a nedoporučuju to ani v rámci netovejch her. Můžeš se z mého pohledu zeptat konkrétních lidí na konkrétní otázky a z toho pak pro sebe něco vyvozovat, ale širší diskuse o taktice je z mého pohledu cestou do pekel.

Teď jsi tomu dal korunu:)) Začínáš mě bavit chlapče.

This Post:
00
102056.644 in reply to 102056.639
Date: 5/13/2010 6:33:43 AM
Overall Posts Rated:
2323
1. Když myslíš. Jsi si jistej, že jsi pochopil co jsem napsal, nebo jsou tvé příspěvky jen alergická reakce na slovo "mafie"

2. Mně je jedno jestli procházíte mé hráče. O můj tým mi nakonec vůbec nejde. Jde mi o princip kdy jste k tomu oprávnění bez souhlasů majitelů týmu. Nic v tom ale rozhodně nehodlám podnikat, za to mi to nestojí. Jen se mi to nelíbí.

3. Představ si, že smysl tuším. Přesto se mi to nelíbí a dokážu si představit cesty jak se k něčemu podobnému nemuset uchylovat. Že nerozumíš tomu co píšu a vyvozuješ si z toho o mně falešné představy, je nepochybné. Já tuším co a proč děláte. Dokonce i tuším proč to děláte. To, že se mi nelíbí, že a jak to děláte je věc jiná. Jsem přesvědčený, že externí fórum je v 90 procentech zápasů zbytečný a ve zbytku kontraproduktivní, ale o tom je zbytečné se bavit.

4.To mu nevěř. Před dvěma hodinama by jsi se mnou žádnej problém neměl a stačilo by vám trochu podkouřit.. Ale o tom to vůbec není.

This Post:
00
102056.645 in reply to 102056.643
Date: 5/13/2010 6:49:59 AM
Overall Posts Rated:
2323
Přestože je asi zbytečný na Tebe reagovat, tak věř, že sebejistotu o tom, že jsem schopný spíš vybrat správnou a učinnou taktiku než diskusní forum mám docela podloženou. Jak tady ve virtualitě, tak medailemi v reálu. Diskuse o taktice zákonitě sklouzne k volbě kompromisů a to je málokdy dobře. Viz způsob hry NT tady, když už experimentovat, tak pořádně, bez strachu a bez opatrnictví. Nakonec tady ve virtuálním světě projdou i extrémy, které se ve skutečnosti nedaj realizovat. To bohužel diskuse více lidí málokdy umožní. Ale zase opakuju rwystryk je schopný si své obhajovat sám a zdá se mi poněkud zbytečné aby jsi to dělal za něj. Navíc to tvoje podlejzáctví snad musí být nesympatické i jemu.

Advertisement