BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Ori

This Post:
00
259440.635 in reply to 259440.633
Date: 6/13/2016 4:49:17 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
רגע רגע, בוא נעשה סדר, הפיינל פור נועד לייצר שיוון (או לפגוע במכבי לדבריך), חוק הצעירים נועד לקדם צעירים לטובת הנבחרת.
דרך אגב, יש לך איזה רעיון איך לקדם קבוצות חלשות במקום לפגוע בחזקות? כי יש לך כזה אני אשמח לשמוע ואם הוא רעיון טוב אני אתמוך בו (על פני הפיינל פור).

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
22
259440.640 in reply to 259440.635
Date: 6/13/2016 6:11:12 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
חברים בבקשה שמרו על דיון חברי כמה שאפשר.
תגיבו לטענות עצמן ולא לגופו של הטוען.
אל תגחכו את הטענות של המתדיינים.
ובלי סרקסטיות שלא משרתת את מטרת הדיון.
אם אין לכם משהו ראוי להגיד, פשוט אל תגיבו.

From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.641 in reply to 259440.635
Date: 6/13/2016 7:04:28 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
הפיינל פור נועד לפגוע במכבי, אין ספק, זו הייתה המטרה המוצהרת של הליגה אפילו במשך כמה שנים (גיוון הזוכות).
לי, כאוהד מכבי לא אובייקטיבי בעליל, שראה את הסדרות שהיו השנה, נראה שיהיה גם יותר מעניין לקהל, ויותר הוגן שיהיה סדרות כל הדרך אל הגמר. אבל לא זו הסיבה שאני רוצה סדרות במקום פיינל פור, אני רוצה סדרו. כי אני מאמין שזה יהיה הוגן יותר, נכון יותר, וכן, זה גם ייטיב עם הקבוצה שלי. לא מסתיר את זה.

קידום קבוצות חלשות כדי להעלות את רמת שאר הקבוצות בליגה צריך להיות מלווה בעבודה לא קלה, וכמה צעדים, ביניהם אפשר לקדם:
אם יקטינו את הליגה, אין שום סיבה בעולם שיהיו 12 קבוצות בליגה, אין יותר מ100 שחקנים ראויים לליגת העל בכל שנה. אם תקטין את הליגה ל10 קבוצות כשקבוצות 1-8 משתתפות בפלייאוף של הטוב מ5 עד האליפות, וקבוצות 9-10 נלחמות נגד הירידה, זה כבר צעד ראשון לשיפור הליגה.
צעד שני, להביא את הדור הצעיר לאולמות, יש אולמות חדשים בליגה, צריך לייצר מספיק קהל שיגיע אליהם, תמכור כרטיס ב10 שקלים, תביא את התיכונים למשחקי הליגה, תביא אוהדים. עוד אוהדים = עוד הכנסות, גם אם לא תוך עונה או שתיים אלא תוך כמה עונות, תיצור בסיס אוהדים חזק יותר בליגה.
ביטול או צמצום חוקים להגנת השחקן הישראלי, החוקים האלו משאירים את השחקן הישראלי מאחור כי הם מבטיחים לו מקום בליגה, שהשחקן הישראלי יילחם על מקומו בליגה הוא יהיה זול יותר וטוב יותר.
בסה"כ בצעד האחרון הגדלת את היצע השחקנים (תוכל להביא יותר שחקנים זרים), את הביקוש הקטנת בצעד הקודם (הקטנת הליגה), הוספת משחקים לליגה (עוד הכנסות) והצעד הקשה מכל הוא לנסות לחבר עוד ועוד קהלים לליגה. לכמה שיותר קבוצות.
אלו כמה דרכים פשוטות ואפקטיביות כדי לחזק את הקבוצות החלשות, אני בטוח שאם המנהלת תתאמץ היא תוכל למצוא עוד צעדים. אלו סתם כמה שחשבתי עליהם בכמה דקות.

This Post:
00
259440.642 in reply to 259440.641
Date: 6/14/2016 9:25:12 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
יצירת שיוון בין הקבוצות מן הסתם תפגע בקבוצה הכי חזקה, אבל עזוב איך כל אחד מאיתנו מגדיר את זה, זאת לא הנקודה.
אני חושב שהבעיה היא שאתה רואה הכל דרך משקפיים של אוהד מכבי, שזה הגיוני מן הסתם, אבל אתה גם מתעלם משאר הקבוצות.
שים לב, אתה הצעת לעזור לקבוצות הקטנות על ידי הורדת 2 מהם ליגה. אני בספק אם זה יעזור.
להביא אוהדים צעירים לא תמיד עוזר, חייב לבוא עם זה הצלחה, שיווק אגרסיבי או משהו בסגנון שעולה בדר"כ הרבה כסף.
שמע סיפור, שהייתי בתיכון שיחקתי באיזור בקעת אונו, באותה תקופה בדיוק עלתה גבעת שמואל לליגת העל. כל הקבוצות באיזור קיבלו מינוי בחינם, כמו שאתה מבין זה לא בדיוק עזר, אחרי העונה הראשונה מספר האוהדים ביציע ירד (כי הפסיקו לחלק מינויים) והקבוצה לא שרדה עוד הרבה.
אני גם לא מסכים עם הגדלת השחקנים הזרים, אני פשוט לא חושב שעוד זרים ופחות ישראלים יתרום, לא לקבוצות הקטנות ובטח שלא לישראלים בליגה.

This Post:
00
259440.643 in reply to 259440.642
Date: 6/14/2016 10:09:22 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
תוריד שניים מהם ליגה, פגעת באותם שניים ותרמת לכל השאר פלוס תרמת ליצירת ליגה ברמה גבוהה יותר ואטרקטיבית יותר.
להביא אוהדים צעירים לא יעזור תוך עונה או שניים, אין ספק, אבל תוך 3-5 עונות אתה תיצור בסיס אוהדים חזק הרבה יותר לקבוצות, אם כי שוב, מדובר בתהליך וזו המשימה הכי קשה מבין כל מה שכתבתי, אין לי ספק בזה.
אם תצמצם את חוקי הישראלים, הדרישות של הישראלים יונמכו, כי הקבוצות יהיו פחות תלויות בהם ויותר תלויות באיכויות השחקנים, קבוצה תוכל להמשיך להביא יותר ישראלים אם תרצה, אבל היא תגיע למשא ומתן על החוזים מעמדת כח במקום מעמדת חולשה, במקום אנחנו חייבים אותך כי הליגה מחייבת, אני רוצה אותך כי אתה שחקן טוב ומוצר טוב ותתרום לי (מקצועית או כדי להביא שמות ישראלים לאוהדים, לא רלוונטי, העיקר שזו תהיה החלטה של הקבוצה ולא של הרגולטור), זה יתרום הכי הרבה לקבוצות הקטנות בעלות התקציבים הנמוכים ואחריהם לקבוצות המשתתפות באירופה, כל קבוצה תוכל לנצל את התקציב שלה בצורה מיטבית יותר, הליגה תהיה יותר צמודה ויותר אטרקטיבית ותהיה הרבה יותר חזקה. הסעיף הזה ירע את מצבם של השחקנים הישראלים, וישפר לטווח הארוך את איכותם של הטובים מביניהם, כיוון שהמלחמה שלהם על המקום בסגל תהיה הרבה יותר גדולה, מול הרבה יותר שחקנים ואופציות, חלקם יעברו לשחק בחו"ל, השמורה להגנת השחקן הישראלי תתפרק, ובמקום זה הטובים יישארו. אין ספק בכלל שהסעיף הזה יפגע ברוב השחקנים הישראליים היום

This Post:
00
259440.644 in reply to 259440.643
Date: 6/14/2016 12:13:49 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
טוב אנחנו קצת טוחנים מים אני אתחיל להגיב בקצרה.
צימצום הליגה - פגיעה ב2 קבוצות על מנת, אולי, ששאר הקבוצות (תכלס זה 6 לא כולל מכבי וירושלים) ישתפרו, לא נשמע לי רעיון טוב, מה גם שניסו כבר בעבר לצמצם את הליג וזה לא עבד
אוהדים צעירים - כמו שכתבתי, מהניסיון שלי זה לא עובד, גבעת שמואל ניסו להביא אותנו הרבה למשחקים גם אחרי שחילקו מינויים בחינם, זה פשוט לא עבד, בכל התקופה שלהם בליגה היה להם ממש קצת קהל.
ישראלים - בכל קבוצה העונה היו לפחות 2 שחקנים ששיחקו פחות מ5 דקות למשחק, שחקנים כאלה מקבלים שכר מינימום (5000 שקל) והם לא ממש מפריעים לתקציב הקבוצה. לפי התיאור שלך, השחקנים האלה כנראה יוחלפו בזרים, שיהיו יותר יקרים או בישראלים יותר טובים, שגם יעלו יותר כסף. בכל מקרה אותם שחקנים לא מהווים איזה נטל כלכלי גדול.

This Post:
00
259440.645 in reply to 259440.644
Date: 6/14/2016 1:29:17 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
צמצום הליגה הוא בשביל כל ה10 האחרות, בשביל כל האוהדים, בשביל להעלות את הרמה בכל הליגה.
שחקנים ישראלים טובים יישארו בליגת העל, רק יתחלקו על פחות קבוצות.
לגבי אוהדים, שוב, מאמין שאם עובדים לאורך כמה עונות זה אפשרי, אין טריקים, אין קיצורי דרך. לא עבודה של עונה או שניים.
ישראלים - כל הישראלים יעלו פחות, כיוון שצמצום חוקי הישראלים וצמצום מספר הקבוצות בליגה יקטין את הצורך בישראלים, יוכלו להביא זרים אם הישראלים יגזימו בדרישות, כך שמחירי הישראלים יהיו לעומת זרים, ולא כמו היום שהוא שמורת בר מוגנת שאי אפשר לגכת בה.

הכל בקצרה, ברור שאפשר למצוא עוד רעיונות או לשלול חלק ממה שהעליתי פה, סתם כמה אופציות שנתתי שיכולים לשפר את הליגה, ברור לי שאפשר למצוא עוד ואפשר למצוא אחרים.

Advertisement