A mnohokrát jsem tu slíbil, že pokud někdo nechce sdílet skilly hráčů jiným lidem než mě, není problém jejich hráče vést v samostatné databázi, jen pro mě.
Fakt, že tak zatím nikdo neučinil, je nejlepším dokreslením toho, že to v podstatě není téma, které reálně někoho pálí.
Já bych byl rád, kdybychom se někdy od někoho dověděli, CO se mu na naší práci nelíbí a JAK to případně změnit. To, že jsou osobní antipatie, s tím se až tak moc nedá dělat, i když se občas najdou případy, že se z nesvářených stran stanou třeba i kamarádi. Ale většinou tady řešíme, jen KDO je zaangažován, místo toho, abychom se zaměřili na to CO a JAK dělá.
(Abych byl úplně spravedlivý, tak se občas něco objeví, ale obvykle jsem skončili u toho CO a nedověděli se JAK. Jako příklad bych uvedl výše vyhnané základní vlastnosti u podkošáků, které bych i uvítal, ale není příliš týmů, které by byli ochotni takové hráče dlouhodobě držet a nedověděl jsem se, kde je mám vzít.)
To, co psal mimri jako výzvu na některé ostatní manažery, udělejme "vlastní organizaci", proč ne. Myslím, že když v příštích (nebo jakýchkoli dalších) volbách U21 nebo NT dojde ke střetu 2 koncepcí, bude to jen pro dobro věci. Když vyhraje naše koncepce, budeme si moci říct, že nám lidí věří více než někomu jinému a že nás nevolí jen proto, že vlastně nikdo nepřišel s jinou alternativou. Když vyhraje konkurence, tak nezbyde než ji poblahopřát, sledovat její práci, do dalších voleb se poučit a přijít zase třeba s něčím, co voliče osloví více. Nebo taky třeba usoudíme, že to ti borci dělají fakt dobře a ani nebudeme mít potřebu se drát zpátky na ztracené pozice.
Doufám teda, že nebylo myšleno jen jako výzva na založení organizace, která bude jen píchat do současné práce U21 a NT bez nějakých vlastních ambicí.
Last edited by rwystyrk at 9/1/2010 3:12:59 AM