@ deakdzso
Na, megint megkaptam magamét. :)
Pont azt hiányolom, ami másutt megvan - azaz temérdek pénzem van. Itt nem tudok többet összehozni és már mindent próbáltam. Növeltem a stadionom, de csak a pénzt vitte és nem telik meg az istenért sem.
Pénzből lehet pénzt csinálni, de pont megragadtam egy szinten, amit sehogy sem tudok átlépni.
Mit tegyek, hogy megteljen 100%-osan a stadionom?? És ez nem új keletű gondom, évek óta ez van/volt már elhiszem azt is, hogy örökké így lesz....Ha Po-ban voltam, ha kiesésit nyomtam, mindenkor. Stadiontelítési ügyben tehetetlen vagyok.
Tehát itt nem lehet pénzt spórolni olyan mértékben, ahogy szeretné az ember mivel mindig kihúznak ezzel-azzal a zsebedből. Az meg vicces, hogy "büntetik" a spórolást a "ne tankolj" jelmondattal..
Ilyen nincs sehol másutt, inkább pénzt pumpálnak a játékba különböző új szponzori szerződések, general szponzorok, jóváírt kamatok stb.. segítségével! Érezd, hogy van pénzed, élvezd, hogy tudsz piacolni és szórni a suskát sztárokra.
Itt lassan odajutunk, hogy bevezetik az adózást is..
Miért gond, ha próbálom a számomra legkifizetődőbb utat választani?
Mi van, ha kaparok az 5. helyért?? Ott nem kell bért fizetni, azzal járok a legjobban.
Valamikor már kiveséztük, hogy a Po-ban kinek mikor a legjobb. Azt állapítottuk meg, hogy az 5. hely a legtutibb, noha felmerültek érdekes kérdések miért is nincs ott bérfizetés vagy kvázi miért "támogatják" meg az embert ezzel.
Felfelé küzdhetek.. de tisztában vagyok a határaimmal/ csapatom képességeivel!
Most jön pont az 1-3. elleni meccsek sora, biztos érdekes lesz, de aláírom előre a 0-3-at és nem azért, mert pesszimista vagyok, hanem ez a realitás. A 4. helynél nem vagyok jobb, de vannak akiknél igen.
Azt még megtehettem volna, hogy leadom bragalyinak a meccsünk és esélyem lett volna a helycserére, de győzött bennem a sportszerűség mások iránt és nem kívántam ezután sem kívánok technikai ko-val /feladással beleszólni a ligánk versenyébe.
Nem célom az előrejutás, nekem tökéletes jó ha ideadnák 20 évre előre az 5. helyet no bérfizetés jeligével.
A draftban nem hiszek, ezért egy vasat se költöttem évek óta.. Lottó az egész és vakszerencse..
Miért reform, ha felvetem a pénz hiányát a játékban? Sokan megtették már- tudnék neveket mondani, nem teszem -
nyilván ők is úgy érzik ez nem tökéletes. És még hány hibás, irreális, nem valósághű elemet tartalmaz a játék.. nem is kezdem sorolni... Pedig úgy hirdetik a legvalósághűbb játék, de miért is?
Kitalálnak különböző ideákat és azt tekintik a hibátlannak és mindenek felett állónak?
Ugyan már, ez önbecsapás... A játék tele van hibákkal, bugokkal, csúszik az edzés stb...
Legalább a legnagyobb hibákat tegyék helyre vagy ha nem tudják adjanak némi pluszt, akár több pénz bevonásával vagy olyan egyszerű ötletekkel, ami idevonzaná a tömegeket.
Fogyunk! Csökken a felhasználók száma. Volt, hogy a 65-70000-et súrolta a létszám és most 50000 alatt vagyunk tartósan. Ennek oka van, mint ahogy más játékoknál ch-ben is visszaesés van az ottani gondok miatt.
Az egy másik tészta, de kicsit hasonló problémák vannak amott is.
@ ewie
Ha nem tetszene vagy kedvelném, akkor nem lennék kiakadva a sok hibáján. Jobbító szándék van bennem ezerrel és azt szeretném ha még jobb, még tökéletesebb lenne minden játék. Ezeket a véleményeimet el is mondom mindenhol és mindenkor.A legjobb az lenne, ha tudnék programozni.. bizonyosan beállnék odaát vagy itt a fejlesztők sorába. De sajnos a programozáshoz nincs tehetségem... Ez a kedvenc online sportmenedzser játékom, de lassan kezd csúszni a NO1 helyről, mert nem fejlesztik kellő mértékben/ ütemben.
Na, látom megint megírtam a regényem. Egy Dosztojevszkij veszett el bennem ...:)
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/22/2012 8:32:11 PM