Zápas s Bosnou o "poslední" místo na MS byl "fakt důležitý". Kdyby si sledoval situaci, věděl by si, že už jsme předchozí 3 zápasy hráli CT, takže jsme dnes neměli nejmenší šanci. Taky by si věděl, jaká byla situace našeho NT před posledními volbami, co se dělo v minulém volebním období. V NT se soustředíme na budoucnost, to, že jsme uhráli 5. místo na ME, postoupili na MS a tam uhráli 8. místo je vysoce nad plán.
A to, že aktuálně v U21 expujeme budoucí generaci nemá žádný vliv na zkušenosti těch, co jsou v NT aktuálně. I když i tam se najdou hráči, co v U21 odehráli o kolem 40 zápasů
Šindelář 42
Dohnálek 41
Zdražil 40
jsou v nejlepší desítce U21 v počtu zápasů v naší historii.
Z hlediska zkušeností je ale taky důležité, že někteří z těch hráčů mají odehrány zápasy v B3 a snad jich v příští sezóně dost přibude u několika hráčů.
Důkazy mám, jak jsem psal, porovnání tréninku hráčů s různou výškou 1/1 na PG/SG. Ty nemám problém ti dát TSP 103 je pěkné a v 21 vysoké, ale pokud k tomu nedáš konkrétní rozložení skillů + TSP a rozložení skillů po draftu, není to posouditelné, jak kvalitní byl ten trénink a jak použitelný ten hráč z hlediska U21 je, TSP není všechno, občas hráči s vysokým TSP mají tak špatně rozložené skilly, že nejsou pořádně použitelní na žádné pozici. Třeba tento hráč
(48172372), ještě mu je 20, TSP má 104, ale skilly rozložené tak, že pro U21 nevidím využití, ale nepochybuju, že z něj časem může být super hráč pro NT. Asi si myslel OD na pozici PG, na to jsi dej pozor při komunikaci s manažery, protože kdyby někdo opravdu trénoval ID na PG na tvé doporučení, asi by to nebyl moc efektivní trénink.
Je fajn, že si měl dříve klub, tak není problém nám říct, jak se jmenoval a čeho si s ním dosáhnul, i u zaniklých klubů není problém to dohledat a ověřit. Já mám pořád stejný klub a snadno si lze dohledat mé výsledky jak v klubu, tak v NT či U21, kterou jsem dříve taky trénoval. Není důležité, že hraju 50 sezón, ale výsledky si myslím, že jsou nezpochybnitelné.
Možná bych se na tvém místě porozhlédnul po nějaké jiné zemi, kde U21 kráčí běžnou strategií s tvojí slučitelnou, ale třeba jim chybí manažer, který by to příště převzal. Nevím, jak moc se liší tvůj jazyk s jazyky dalších třeba balkánských zemí, možná by se našly i země, kde by si měl menší jazykovou bariéru než u nás.
Když nastoupíš k nám, budeš mít nevýhodu, protože hráčům, kterým bude 21 v první sezóně dalšího cyklu, je aktuálně 19 a ve druhé sezóně budeš hrát s těmi, kterým je aktuálně 18. Tam systematicky trénujeme jen potenciály 10. Což by znamenalo, že by si musel mít v plánu vydržet alespoň 2 období, aby sis mohl připravit tým dle svých představ (když na tom začneš pracovat dopředu po draftu, který bude po této sezóně, tedy za 2 týdny, když ne, tak vlastně až 4. sezóna by byla ta, kterou by si mohl od draftu plně ovlivnit).
Last edited by rwystyrk at 3/8/2021 4:18:23 PM