BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
290828.636 in reply to 290828.635
Date: 10/30/2021 12:08:29 PM
Overall Posts Rated:
287287
Suçlu yine olayla alakası olmayan kişiler olmuş 🤷‍♂️ Aklıma hep şu sahne geliyor burada. Yönetimle ilgili eleştiriler artınca sorulan sorulara “ Eyy Kilicdaroglu sen Sgk’yı batırmadın mı” çıkışı yapan reisi cumhurumuz

This Post:
77
290828.642 in reply to 290828.641
Date: 10/31/2021 9:18:09 AM
Overall Posts Rated:
9797
Oyuncu hala satış listesindemi?
Hocamız gerçekten çok iyi niyetli. Hatta o kadar iyi niyetli ki 20 gün önce 5k.ya aldığı bir oyuncuyu U21e alarak insanları kandırma derdinde. Bu adam 7pot. U21'e uzaktan yakindan alakasi olmayan özellik tipinde bir oyuncu hatta bana göre. Hoca o kadar nakit ihtiyacin varsa yaz bi msj elbet alan çıkar, koskaca U21 hocasinin bir ricani kirmayacak bir babayiğit çıkardı..

Adam U21.de gozuksunde satilsin niyetiyle satiş listesine koyuyorsun. Kusura bakmada senden ötürü U21den sogudum.
Senden belki U21e zarar gelmez ama ne kadar yarar gelir kocaman bir soru işareti. Bırak allahini seversen neyin iyi niyetinden neyin özründen bahsediyorsun. Böyle etik dışı birseyi sen kendine yakiştirabiliyorsan diyecek hiç birsey yok.

Bence bu oyun dışı performanslarinla adini unutulmayanlar arasina yazdirdin. "Kişisel olarak"

Inan bana uzuldugum tek sey ekibinde bulunan kaliteli arkadaşlara liderlik edebilecek seviyede (oyun bilgisini kastetmiyorum) olmamana rağmen seni yanliz birakmadilarsa bence büyük bir alkisi hakediyorlar. Oyuncu takiplerini birakmayarak ellerinden geleni fazlasi ile yaparak seni sırtlarında taşıyan bu ekibe borçlusun bence bu özürü. Keza bu tarz davranıslarin onlarida demorolize ediyordur.

Hadi selametle kal.

From: volkanegeu

To: GES
This Post:
44
290828.645 in reply to 290828.644
Date: 11/1/2021 4:00:23 AM
Overall Posts Rated:
155155
Yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim ama kendimi tutamadım. Hocam sen bildiğin hırsızlık yapmışsın işte ya. Hak etmeyen bir oyuncuyu takıma koyarak değer artışı yakalamaya çalıştın. Heh işte bu değer artışı kadar ki kısmı çalmış oluyorsun açık bir şekilde. Yani bildiğin hırsızlık yapmışsın hala da cevap veriyorsun.

Bunun bir oyun olması, oyuncuların hayali olması senin karakterini değiştirmiyor. Sen gittikten sonra U21'in hırsız hocası olarak hatırlayacağız seni, hani şu oyuncularını satmak için takımda boş yer bırakan adam mı diyeceğiz. Büyük konuşmayayım ama böyle bir şeyi kendim yapmış olsam hesabı falan kapatıp bir daha buradakilerle iletişim kuramazdım herhalde. Hiçbir şey kendime duyduğum saygıdan önemli değil.

Kovamıyorum hocam, özgüven kaybı nedeniyle..

Merak etme hocam, hocaları çok özgüvenli hiçbir şey kaybetmezler.

Message deleted
Advertisement