BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.636 in reply to 47074.635
Date: 6/5/2010 5:44:19 PM
Overall Posts Rated:
22
ja sam ga vec pitao da mi ga proda (HRUNCEVA) jer mi se uklapa u trening (ja samo formu treniram inace), al neda.
u svakom slucaju rasprava je odlicna...

From: Anabolic

This Post:
00
47074.637 in reply to 47074.635
Date: 6/5/2010 5:46:10 PM
Overall Posts Rated:
9999
To je taj Kuki samo što bilo koje naše krilo ili bek s ok potencijalom košta da te izuje iz cipela. To je problematika o kojoj pričam danas. Ubile su nas cijene naših igrača. Zato ja uz naše igrače moram trenirati neke španjolske polovnjake. A kad ja nešto pričam svi me dočekaju na nož jer to iz njihove perspektive izgleda drugačije i ljute se kad im netko prst pokaže. Baš me zanima tko će od rodoljuba uzeti Lucijana Lušu kad mu klub ode po računalo jer se gazda nije dugo spajao. Najvjerovatnije nitko jer im ne ulazi u njihovu trening shemu.
Mene boli kad vidim da nama u staroj repki igra krilo Šuper. nevjerujem da mi nemožemo istrenirati krilo kao Mamadou Lamine Bilaly (5829870 ) u Francuskoj repki i dati Chodi veći izbor vrhunskih igrača na toj poziciji. Tada bih shavtio žrtvovanje za repku ali izgleda da se nikom neda trenirati krila kao što budala ja radim.
Ja sam spreman odraditi još 3-4 sezone u 2 ligi samo da istreniram neloše krilo za repku ali ljudi stvarno ne mogu sakupiti 7 milja za trenirca jer tako sad stvari stoje zbog stvari o kojima pričam danas.

Lp

Last edited by Anabolic at 6/5/2010 5:52:27 PM

From: kuki29

This Post:
00
47074.638 in reply to 47074.637
Date: 6/5/2010 5:54:07 PM
Overall Posts Rated:
141141
neki od nas su prije par sezona krenuli u potragu za mladim centrima za trening jer u to vrijeme nismo imali centre s većim potencijalom od all stara i sad ne možemo mijenjat trening i da hoćemo

riko, tizu i još neki su kupili playeve koji su isto manjkali. sad nema krila i tražimo nekoga tko će to trenirati.
samo kad želiš trenirati igrača za repku pitaj nekoga kakvog igrača kupiti, sve ispod mvp potencijala ubuduće neće prolaziti u repki;)

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
47074.639 in reply to 47074.636
Date: 6/5/2010 5:57:24 PM
Overall Posts Rated:
141141
više si sad postova ispisao nego svih ovih sezona dosad:)
dobro nam došao

From: choda

This Post:
00
47074.640 in reply to 47074.634
Date: 6/5/2010 5:58:27 PM
Overall Posts Rated:
155155
ja cu samo ogovoriti na direktne kritike upucene na svoj racun... neda mi se debatirati, boli me glava, iako podrzavam i cijenim vase zalaganje po ovom pitnju... trebali bi cak i cesce tako, samo bez ovih silnih prozivanja.
ja sam racunao da je ode valjda svima jasno da sta se god desi u staroj repci je zato jer sam ja rekao da se tako desi... ja sam tu odgovoran za sve... znaci ako milostic ili netko drugi nije pod treningom tu kritiku mozete uputiti na moj racun, ne na racun menadjera koji ga trenira... jerbo nepriman dobro te napade na ljude koji zrtvuju svoju ekipu zbog interesa repke... kojih je nazalost i dalje premalo kod nas.

Zašto meni Choda nije došao da kupim koga iz repke i treniram ga a imao sam tada i novaca za to?

kakvo je to pitanje...to je vas posa da se malo aktivirate i pokuste kupiti te igrace... naravno da ce vam biti lakse ako mene prije toga kontaktirate... jer ima tu puno igraca u nasoj repci koji su tamo gdje jesu sa razlogom i necete ih moci kupiti bez da ja dam zeleno svjetlo za transfer.
nazalost to je dio gdje sve to neide kako bi trebalo... ili je vas strah ili neznam sta, ali ja dobivam vise takvih mailova od stranaca negoli od vas... ja tu vidim svoju manu kao izbornika... jednostavno izgleda meni da nisam vas dovoljno navukao na repku... a nije da se nisam trudija i nije da cu se prestati truditi da bi to prominija nabolje.
ako ja nisam dostupan izbornik, onda nije nijedan... tako da svaka pomoc je dobrodosla, samo morate shvaiti da ste vi ti koji morate pomoci meni, a ne ja vama.

Zašto osim Kivana nitko od NT scouta i izbornika ne dođe na chat a prate utakmice?

ja jednostavno nisam lik za chatove, niti za forume, meni svako napisano slovo ovdje stvara nelagodu...
nazalost kad igra repka u zadnje vrime uglavnom negledam ili cesto kad gledam onda sam u drustvu pa opet nemogu...
ali ako to bas ocete ja mogu vise dolaziti na chat... uopce nisam ni bija svjestan da dodje netko na chat kad se igra, ja kad god bi pogledao nikad nikoga. ali ako ima drago mi je... i navratiti cu cesce, obecajem.

Al kad gledam veliki napredak smo napravili od tada, samo smo malo zakasnili sa tim potencijalima, al sta je tu je :)

samo sta je kuki osta i dalje k.... to se prominilo nije niti ikad oce ;)

sve u svemu super sve to... ali fali tu meni i dalje vise inicajitve od vas nizeligasa i pogotovo prvoligasa, ja jos nisam cuo niti jednu konkretnu kritiku ili prijedlog oko stare repke. ja znam da sam ja jebeno dobar, ali nije da mi netreba pomoc ili da ja za pomoc nikad nisam trazija, dapace.

This Post:
00
47074.641 in reply to 47074.638
Date: 6/5/2010 5:58:41 PM
Overall Posts Rated:
9999
Decki, meni je to jasno da bez MVP-a nema kruha ali ja se snalazim s onim što imam. Imam i dobrog trenera i sve preduvjete ali me izulo to što su cijene strava.
Kao što sam napisao prije ja sam spreman se žrtvovati ali da to ima efekta. ja ću do slijedeće sezone sakupiti nešto para a molim Scoute da mi jave nekog potencijala da mogu ga trenirati. Ja sam otvoren za ponude.
Daj recite dečkima da malo ohlade i budu kolegijalni a ne samo da se vi dogovarate međusobno.

Evo sad sam vidio Chodin post pa moram nešto napisati.
Svaka ćast majstore uvijek me nasmiješ. U mom postu ćeš vidjeti da i u nižim ligama ima potencijala za treninge a ne samo u prvoj pogotovo u ovim škaljivim pozicijama.

Lp

Last edited by Anabolic at 6/5/2010 6:03:12 PM

This Post:
00
47074.642 in reply to 47074.641
Date: 6/5/2010 6:05:01 PM
Overall Posts Rated:
141141
vrlo jednostavno, nakon drafta tražiš naše igrače kakvi ti trebaju za trening, a dotad skupljaš lovu.
kad nekog naciljaš javiš na forumu da ti netko drugi u hrvatskoj ne diže cijenu za njega i nadaš se da neće uletjeti neki kinez ili kanađanin koji pikira baš tog igrača

možemo se mi međusobno dogovarati koliko hoćemo kad nam drugi dižu cijene igrača:(

This Post:
00
47074.643 in reply to 47074.640
Date: 6/5/2010 6:07:39 PM
Overall Posts Rated:
141141
a mora si me spomenuti:)

sad lijepo objasni ljudima kako treniraš Šupera i Repa istovremeno;)

From: biro

This Post:
00
47074.644 in reply to 47074.641
Date: 6/5/2010 6:08:47 PM
Overall Posts Rated:
222222
Evo za primjer, da ponovim. Kupio sam krilo hall of famera, Hrvata, za 700 tisuca. I to u doba dana kad je najvise usera online... Mislim da ako se ima para na samom pocetku sezone, odmah nakon drafta, moze se kupiti Hrvata sa visokim potencijalom, i to u prva dva tjedna kad je transfer lista zasicena sa dobrim trenircima.

From: choda

This Post:
00
47074.645 in reply to 47074.641
Date: 6/5/2010 6:10:42 PM
Overall Posts Rated:
155155
Daj recite dečkima da malo ohlade i budu kolegijalni a ne samo da se vi dogovarate međusobno.

na ovo sam se tija samo jos malo nadovezati... u prvu ste sta to kazete, jer to je istina.
ali to su prednosti onih koji su na federaciji, prednost onih koji imaju sup. oni sigurno tamo vise vide toga vezanog za repku.
nazalost to je tako, ali vi ste glavni krivci sta je to tako, jer ste se premalo aktivirali na glavnom forumu, sigurno da bi se ja vise potrudija prezentirati vam repku da ste i vi pokazali vise interesa... ali ovo je vas skoro prvi "ustanak" u zadnjih 5 sezona...
losa ste vi opozicija skroz, u doba kad sam ja bija u opoziciji nije se tu stedilo nikoga... pogotove ne izbornika :)
nemozete reci da vas ja nisam upozorava da ce se ovo dogoditi... kad sam ja vama jos govorija da bi trebalo nesto napraviti kako ovom zajednicom nebi zavladala odredjena skupina :)
i sad, kad je ta skupina uspjela svoje lovce staviti na sve moguce funkcije, sad kad su u svoje redove doveli i najvece manipulatore, sad kad osvajaju izbore sa 90%... sad bi se vi nesto bunili... e jebati ga prijatelju moj... sad je vec kasno :)
sad i da idete srusiti tu skupinu srusili bi sigurno i nasu repku zajedno s njom.

To: biro
This Post:
00
47074.646 in reply to 47074.644
Date: 6/5/2010 6:12:10 PM
Overall Posts Rated:
9999
Kuki ne zahebavaj izbornika :-)

Biro u biti cijela bit je da je drugačije kad GM ili Scout kod nekog agitira za igrača nego netko drugi. Ja i tako previše vremena provodim na BB-u i budem vam javio za potencijal koji bih mogao trenirati ali onda od vas očekujem barem malo agitiranja :-)

Lp

Advertisement