Viszont szerintem a megoldás: amint kikerül u21-ből el kell kezdeni multizni. 22 évesen már végig azt kapja utána ameddig kell, és utána váltsanak vissza a főskillre (ez hattrickban is divat pl).
Beszéljünk akkor konkrétumokról!
ferling ha jól emlékszem 21 éves és 3-4 hetes korában elérte a 16/16/15-öt. utána talán max kapott 1 védekezés és egy 2 pontos edzést, hogy Vona is elérje a 16/15/14-et. ekkor volt neki 90k a fizetése vonának 75k! itt azt mondtuk gila és én kofának, hogy állj mert nem tartod el őket. 21 éves 5-6 hetes korától kezdve 22 éves 13-14 hetes koráig csak támadó 1:1 és támadó tempó edzést kaptak mindketten. akkor kaptak pattanót, ha kofának a csapat érdek úgy kívánta, hogy ecs és c poszton volt szüksége rájuk. 21 éves korba nem tudom pontosan, de ferling 160k és vona 130k körüli fizetésű lett! itt még mindig azt mondtuk, hogy van ne főskillezze őket ha meg akarja tartani idén mindkettőt, vagy ha az egyiket el akarja adni, akkor emelhet egy kicsit a főskilleken úgy, hogy stabil 2. osztos centerek lehessenek. A kieg edzéstől idő közben lépett mindkét fiúnál a 2 pontos 17-re! közbe tárgyalásokba kezdett bizonyos egyénekkel, hogy ha úgy alakul és el kell adnia valakit, akkor milyen skillekkel vennék meg őket! mindenkinek stabil 1. osztos illetve BBB képes centerekre lett volna szüksége. a szezon végére sajnos rákényszerült a rájátszásra, ahol mindkét fiúra szüksége volt ecs és c poszton, így jött megint egy pattanó edzés. kaygee tudja jobban, mert neki azon a héten küldte az örvendetes hírt kofa, ezen az edzésen ferling meglépte azt ahogy most kinéz. a 2. meccsen csúnyán elverték jött a 3. ahol megint kikapott és kiesett a 3. osztba. mivel a megállapodások BBB képes és 1. osztos főskilles centerekre szóltak kaptak a fiúk még valszeg, (ezt már gondolom senki sem tudja pontosan csak kofa) főskill edzést! hatalmas pech ez az egész szitu. ha nem így alakul és kofa az utolsó amúgy rettentő peches és szánalmas meccsen nem esik ki, akkor ez az egész nem lenne beszéd téma, mivel most is nála lenne legalább egy fiú, nem lenne ilyen fizetése és kapná tovább kb 24 éves koráig az 1:1 és támadó tempó edzést! az egész témából sokat hozott ki a társaság, nem lenne semmi gond ezzel az egésszel, ne a szerencsétlenségek sorozata nem következik be. ezekkel a dolgokkal nem számolhat egy szövkap illetve scout vagy tulajdonos sem! ennek ellenére szégyenletes, hogy csak ennyit kapott érte. aki megvette persze szerintem jól járt, és köszönjük neki, valamint gratulálunk a megszerzéséhez. ez egy manager játék, senkit sem érdekel 2 év múlva már, hogy kofa egy kicsivel többet is megérdemelt volna azért a fiúért. ezek a dolgok jönnek és mennek is, a játék ezen résza el van kefélve, de ebből is tudni kéne kihozni a maxot. ha 200-300k-val többet kapott volna ferlingért, akkor úgy érzem minden szempontból a maxot hoztuk volna ki a srácból és az edzéséből! így egy kicsi űr van bennem mint mentorjában is, gondolom a scoutokban és szövkapokban is! de ez ellen nem tudtunk volna mit tenni, sok minden rajtunk kívülálló dolgok miatt alakult így. egyébként tisztázzuk le, kofa egyik fia sem volt multiképes, inkább egy átlagos felhozatal. nem mondom, hogy monoskilles anyagok voltak, de véletlenül se multisok amikor megszülettek!
Gila ha az értékekkel illetve az edzésükről valamit nem jól írtam javíts ki kérlek, illetve te is kaygee! én azt tudom, amit megosztott velem, illetve próbáltam mint mentor követni minél jobban a dolgokat, lehet van 1-2 olyan dolog ami ti jobban tudtok a témáról!
Last edited by JoeBlack at 2/11/2012 8:21:18 AM