Ukraina vs. Hrvatska 97 - 112 (25916)Evo samo ukratko...
Ukrajinsko isprobavanje taktika nam je otvorilo vrata lagane pobjede...tako da im samo možemo reći hvala...ovo je ispao kao nekakav momčadski poduhvat s šest igrača smješteno između 12 i 16 koševa...isto tako imamo 4 igrača s po 5 asistencija...skok radije ne bi spominjao no evo, Orlić i Rosanda su uhvatili po 6 lopti...da smo imali naše najbolje skakače u momčadi ne bi nas nadskakali ni s 2-3 taktikom...ovako je to bilo jedva...
Novajlija u momčadi, Edi Rušin, je dao sve od sebe pa je odigrao najviše minuta uz uvaljenih 16 koševa i 5 asistencija, nije pogodio nijednu tricu, ali mislim da je opravdao povjerenje...Polovanec je također uvalio 16 koševa, i što je rijetkost za takvu minutažu, nije se upisao u nijednu drugu rubriku...Grgić je odigrao jako dobru utakmicu s 15 koševa, 4 skoka i 5 asistencija...još su se izdvojili Ivanković, Padovan i Bihač po broju koševa, a po korisnosti bi izdvojio još i Orlića koji je danas bio nadasve svestran pa je zabio 8 koševa, uhvatio 6 lopti i podijelio 5 asistencija...
Nisam trenutno sposoban za neko odmjeravanje skupina i traženje idućih protivnika, pa pričekajmo da se formiraju skupine da vidimo iduće protivnike...
Evo, toliko od mene za danas uz tekst prigodne pjesmice...
Došel, je došel sveti Martin
On ga bu krstil ja ga bum pil.Ajd, živjeli...=)))
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...