BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: DeonX
This Post:
00
196358.638 in reply to 196358.634
Date: 4/23/2012 3:27:51 PM
Overall Posts Rated:
395395
A svašta ću još vidjeti tu na Buzzeru...
Mislim treba kaznit Marija zato što ne zna upotrebljavati č i ć te što pravi razmak nakon svake rečenice :P , ali zbog Boldanja obrisati nečiji post stvarno svašta. :S

From: Petro3

This Post:
00
196358.639 in reply to 196358.638
Date: 4/23/2012 3:30:39 PM
Overall Posts Rated:
130130
očito je cilj potjerat ljude, bolje da se piše pa makar s boldanjem, smajlovima, točkicama, i bilo čim, nego da se uopće ne piše. otkad ja igram u mojoj ligi nitko ništa nije napisao, a to bi trebao biti dio igre

From: Batgirl

This Post:
00
196358.640 in reply to 196358.639
Date: 4/23/2012 3:32:47 PM
Overall Posts Rated:
6969
Dobrodošao si na forumu moje lige. :) Ili da kažem mojem forumu hahahahahaha

From: Batgirl

This Post:
00
196358.641 in reply to 196358.640
Date: 4/23/2012 3:35:56 PM
Overall Posts Rated:
6969
Na treadu zatvoreno netko je napisao velikim slovima spam, podcrtao i boldao. Nije da cinkam ;)

Last edited by Batgirl at 4/23/2012 3:42:25 PM

From: Petro3

This Post:
00
196358.642 in reply to 196358.640
Date: 4/23/2012 3:36:41 PM
Overall Posts Rated:
130130
hvala, al nadam se 2.ligi iduću sezonu pa očekujem nešto aktivniji forum, ako nam kasie ne zabrani svima da pišemo :)

From: choda
This Post:
55
196358.643 in reply to 196358.642
Date: 4/23/2012 4:13:29 PM
Overall Posts Rated:
155155
Evo nesto nabrzinu sam sastavija preko kurca da prostite... jer neznam za koga ja ovo upoce vise pisem.

JERKO POLOVANEC
Ajoj prvo pa picka... roman bi se dao napisati o njemu, pa hajde da krenemo :)
Prvo svaka cast birotu, malo je onih koji su uzeli igraca sa drafta i napravili ovako nesto.
A to nesto je jebeno mocan Sf kojem jedino sta fali je par skilova koji i nisu toliko mu nuzni.
To je ono sta bi netko rekao kad gleda onako sa strane...
ono sta bi ja rekao je to da zali boze truda. Jerbo on ima jednu veliku prednost nad ostalim top SF-ima,
ali mu engine neda da je koristi ili mu da, ali je on jednostavno blago retardiran... kako god.
ULOGA: bila je, i je i bit ce underachiever.
TRENING: debelo u treningu ali na kapalju skill-upovi dolaze. Al opet kod ovog tipa igraca svaki skill up je zlata vridan.

PETAR GRBEŠ
Malo ruznoga se da reci za Grbesa, puno toga dobroga.
Definitivno nas najkonstantniji vanjski igrac... i to konstantan u pozitivnom smislu.
Kao kad ga vidite ovako na prvu rekli bi "e da mu je ovo jos malo bolje bija bi bas bestija"
Ali taj sve svoje nedostatke nadomjesta iskustvom... dosta mi baca na Miju Topica.
ULOGA: Kapetan!

DA SILVA
Jedini nas PG... sve drugo su bljede kopije.
TRENING: bilo bi dobro kad bi ga netko mogao vratiti nazad kod nas i paziti mu na forumu,
te ga ubijati sa treningom passinga. iako moram reci nevirujem da ce vise on napredovati.
bojim se da ima i preveliku placu i prevec god da bi netko bija lud ici na takvu investiciju.

LOLEK CALETA
Ovaj lik nam je sve... bez njega smo depresija od repke. Jos mu fale 4 skila da postane alfa i omega nase repke.
Taj ima sve, ali je sve onako solidno... nigdje ne odskace. Sad moramo odluciti na koju stranu da odskoci.
TRENING: dobro ga gazi od treninga ovaj talijan... bolje mu je tamo nego kod treanta sto puta :P

RUDI LUKOVIC
Nemam pojma za koji kurac je taj lik u repci.
Inace jako dobar igrac, ali za repku neupotrebljiv.
TRENING: Postoji mogucnost da iznenadi mene prije svega i postane bestija, ali dok god je tamo gdje je sad
veca je mogucnost da ce propasti :P

VJENCESLAV KRAJINA
Meni on predobar, meni on bas onako po gustu igrac, a opet nama on zakurac.
Niti je za trojku niti na dvojku. ali opet steta sta ga nismo imali na raspolaganju ovu sezonu.
Muka mi dodje kad se sitim koliko je taj propustija treninga u zadnjih par sezona.
ULOGA: As iz rukava, dobro... ne mozda as, al kralj sigurno.

KRISTIJAN CURKA
Meni se taj nikad nije svidja... nazalost u pomanjkanju boljih dodje nam kao dobra zamjena.

MAKS ZAKULA
Za njega mi je samo zao sta nije HOF, ovako je lupnija u plafon kao nekompletan igrac.
Al opet solidno odigra on, kad mu se da prilika, i protiv puno nabrijanijih centara.

JAKSA PEJKOVIC
Taj se treba baviti nekim drugim sportom, kosarka nije za njega, bar ne ova sta se igra tu na buzzeru. Zalosno je sta je vjerovatno dovoljno dobar da ostane i sljedecu sezonu u repci.

LEON KARABATIC
Njega mi je najbolje da preskocim, jer bi lako mogao dobiti po sebi zbog eventualnih komentara.

DENI VERBIC
Malo sam izgleda ujeba stvar... igrac koji je jako puno napredovao u zadnjih par sezona, ali izgleda da sam pretjerao sa treningom sekundaraca... u ovoj sezoni se poprilicno muci sa dizanjem primarnih skilova.
Nesumljam da ce on svejedno dignuti ta 3 primarna skila koja mu jos nedostaju.
ULOGA: podjednako dobar ce biti i za SF-a i za PF-a.

DUBRAVNKO TEZAK
Naprosto nevjerovatno kad je taj lik lupnija u plafon. Steta sta nije uspija dici jos koji skil, jer ovako nije dovoljno dobar... osim bloka i skoka sve drugo mu je ispod razine prihvatljivoga.
ULOGA: Jedan jako dobar grijac klupe

From: choda

This Post:
11
196358.644 in reply to 196358.643
Date: 4/23/2012 4:17:25 PM
Overall Posts Rated:
155155
PERICA ORLIC
mogli bi reci slag na kraju... definitivno jak adut za buducnost. U njemu bi napokon mogli dobiti pravog centra... i to ne samo centra koji ce se nositi sa centrima top klase, vec centra koji bi mogao i dominirati.
U klubu je koji je orjentiran iskljucivo njemu. Treba mu jedino jos jedna sezona da dodje na razinu koja nam treba.
ULOGA: Nas najbolji centar

VILIM PADOVAN
On i Krajina su jako slicni, s tim da Padovan jos i moze i hoce napredovati. Nebi se zacudija kad bi sljedece sezone preuzeja status prvotimca.
TRENING: po jedan pop-up u OD-u, JS-u i dodavanju je sve sta mu nedostaje.

VILIM HEGEDUSIC
Ako je Orlic slag na kraju onda je Vilim cokoladni preljev. Tesko je ricima opisati koliko nam je on bitan vec sad sa 23 god !!! On i Orlic ce biti bolestan tandem pod kosem.
Jedino sta mi se kod njega nesvidja je to sta ce moj brat morati zrtvovati poprilicno klubske ambicije zbog njega.
ULOGA: poklopac za lonac zvan Perica Orlic

Jos sam vam duzan predstavljanje novih nada za iducu sezonu (racunam na mozda 1-2 igraca).
Te rezime ove sezone i najavu za buducu sezonu.

This Post:
00
196358.645 in reply to 196358.644
Date: 4/23/2012 4:30:56 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Željno išćekujem ostatak textova...možda te i počnem žicat da i umjesto mene napišeš pregled...=)))

No svakako me najviše zanima koji su to ''oni koji su blizu''...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 4/23/2012 4:32:16 PM

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
33
196358.646 in reply to 196358.639
Date: 4/23/2012 6:43:38 PM
Overall Posts Rated:
271271
djelomicno bi se slozio s tobom.. uglavnom i ja razmisljam da je bitnije sta pise od onoga kako pise.. al kad vidim marijohove nepregledne tekstove sa tockicama, alienskim smajlicima, boldanjem i hrpom bezrazloznog razmaka koji post cine kilometarskim bez ikakvog razloga, uglavnom ni ne procitam sta pise.. takvi postovi cine forum nepreglednim..
da se razumijemo nemam nista protiv njega.. nit ga znam, nit mi je sta napravio, naprotiv simpatican mi je.. al ipak neka granica kako se pise treba postojati.. a smajlic je dovoljan i ovaj :)

This Post:
00
196358.647 in reply to 196358.646
Date: 4/24/2012 2:32:02 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Dosta off-topic spike!

Jedno je kad marijoh bolda, jer ipak bolda u pravom topic-u

@lizardking:
djelomicno bi se slozio s tobom.. uglavnom i ja razmisljam da je bitnije sta pise od onoga kako pise.. al kad vidim marijohove nepregledne tekstove sa tockicama, alienskim smajlicima, boldanjem i hrpom bezrazloznog razmaka koji post cine kilometarskim bez ikakvog razloga, uglavnom ni ne procitam sta pise.. takvi postovi cine forum nepreglednim..
da se razumijemo nemam nista protiv njega.. nit ga znam, nit mi je sta napravio, naprotiv simpatican mi je.. al ipak neka granica kako se pise treba postojati.. a smajlic je dovoljan i ovaj

Samo ću se još sa ovim napisanim apsolutno složiti...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
196358.648 in reply to 196358.647
Date: 4/24/2012 7:09:35 AM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36073607
Second Team:
ChiLeaders
Svaka čast Kasie da si se usudio napraviti to što jesi, a to je probao obrazovati Marijoha. Dobio si odmah odmazdu u obliku off-topik tirade ali se isplatilo. Ja sam 100% za to da se ljudi uozbilje, pišu u NT forumu o NT igračima i da Marijoha naučimo osnovama forumskog izražavanja :p

Što se tiče chodinih par postova o našim igračima, moram priznat da je to patetično. Očekivao sam da će nam on reć kako su svi naši igrači daleko najbolji na svijetu i da im nema ravnih te da od sad kreće naša dominacija u BB-u, no on se odlučio na neki kao realni pristup. Patetično

Advertisement