BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 II

Národní tým U-21 II (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
119616.639 in reply to 119616.638
Date: 8/31/2010 2:03:11 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
No, tvoje zpráva nevypadala tak, že by si něco hodil za hlavu.

Jinak já osobně jsem Tvůj nesmyslný výlev poštou plný vulgárních nadávek po "povolání" Skácela do NT při běžné aktualizaci skillů v databázi (kde zůstal, protože jsem ho prostě nevymazal) za hlavu nechodil. Stejně tak jsem nehodil za hlavu, že jsi mi pak ani nedokázal odpovědět, proč Tě to tak naštvalo. Taky jsem si tehdy na Tebe udělal docela silný názor a zatím nepřišlo nic, proč bych ho měl měnit.

Jinak to vnímání, co si napsal, je hodně zkreslené. Já si rád vyslechnu jiné názory a pokud je v nich něco podnětného, tak si to z toho i vezmu. Problém je, že tady lidi většinou plácají prázdnou slámu a s ničím konkrétním nepřijdou. Když po nich chci konkrétní myšlenky nebo činy, tak zalezou zpět do díry, protože přemýšlet a sepsat pár zajímavých myšlenek je pro ně asi příliš namáhavé. Plácnout něco je jednoduché, ale následně to nečím podložit už je složitější, takže se lidi raději následně drží hesel "mlčeti zlato" nebo "kdo uteče, vyhraje".

Last edited by rwystyrk at 8/31/2010 2:04:05 PM

From: Vrta
This Post:
11
119616.640 in reply to 119616.639
Date: 8/31/2010 3:18:34 PM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Myslím,že by se čeští skouti měli také volit a tím by chyběla argumentace,že se zde jedná o mafii(S prácí obou realizačních týmů jsem však já osobně spokojen a zdá se že jdou oba dva výběry nahoru i přes nerozšiřující se manažerskou základnu)
Volební hlasy by sečetl předem určený dotyčný který by pak uveřejnil výsledky.
Jak říkám,jde o to aby došlo k profiltrování tkzv. mafie:)

From: mimri

This Post:
00
119616.641 in reply to 119616.639
Date: 8/31/2010 3:40:29 PM
Overall Posts Rated:
3636
No vidíš kdybych ti ho neposlal tak bys mě snad musel mít rád.Takže ty si o mě myslíš že sem hulvát největšího kalibru a já mám to svoje.Doufám že tímhle to máme vyřešené. Jestli ne tak mi napiš poštou, třeba si nakonec skončíme v náruči.

A pro MVP24 vrať se !!!!

From: rwystyrk

To: Vrta
This Post:
11
119616.642 in reply to 119616.640
Date: 9/1/2010 12:57:18 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
Myslím, že by to nebyl úplně dobrý systém. Kdo by určoval, kdo se voleb zúčastní? Mohl by se přihlásit každý? A trenér by pak musel spolupracovat i se skautem, který by třeba svou práci nezvládal, nerozuměli by si spolu apod.? To by mohlo nadělat více škody než užitku.
Myslím, že realizační tým by měl být plně v kompetenci trenérů a že již nyní to děláme maximálně transparentně, když někoho do týmu přibíráme. A že se najde pár jedinců, kteří si na tom i tak něco najdou? To se najde vždycky, ať to uděláme jakkoli.
Jinak je samozřejmě vítán každý, kdo chce nějak pomoci. I když si myslím, že momentálně je nás tak akorát, abychom většinu hlavní agendy zvládli, tak určitě jsme schopni najít další potřebné činnosti, na které nezbývá až tolik času, kolik by se nám třeba líbilo.

From: Amare

To: Vrta
This Post:
33
119616.643 in reply to 119616.640
Date: 9/1/2010 1:06:19 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Já myslím, že to není reálné. Ta volba skautů. Je to věc trenéra, který volen je, koho chce mít v realizačním týmu - proto jsem také vždy při kandidatuře složení týmu oznamoval, abyste nás mohli volit-nevolit jako celek. Není možné navolit trenérovi jako skauty lidi, se kterými třeba nechce spolupracovat... A v případě, že by takovými volbami třeba 2 ze 3 skautů neprošli, systém sledování hráčů by se buď zhroutil, nebo musel být ořezán třeba na 100-150 nejlepších hráčů celkem, aby se to dalo zodpovědně stihnout. A to je málo, protože zejména u mladých hráčů je odpad velký.
Ludánek s námi už nějaký čas předtím spolupracoval - podotýkám, že bez přístupu k databázi. Měli jsme ho tedy řekněmě "prověřeného", a když se na konci minulé sezony objevila potřeba, aby někdo další převzal nové 18-tky, byl tím pádem první na ráně. A naštěstí souhlasil, i když si teď občas možná občas rve vlasy, protože má jen on sám cca 150 hráčů.
Proto jsme také využili rwystyrkovy kandidatury k oznámení o Ludánkově zařazení do našeho týmu. A pokud by se ozvaly hlasy proti, býval bych si musel ty mladé vzít já (a také bych si je vzal), a to by bylo hodně časově problematické.
Stávající model U21 - trenér + 3 skauti je podle mě ideální, protože máme 4 ročníky hráčů. Takže to opravdu není nijak početná mafie. A mnohokrát jsem tu slíbil, že pokud někdo nechce sdílet skilly hráčů jiným lidem než mě, není problém jejich hráče vést v samostatné databázi, jen pro mě. To jsem myslel vážně ;-)

Last edited by Amare at 9/1/2010 1:06:42 AM

This Post:
11
119616.644 in reply to 119616.643
Date: 9/1/2010 3:12:40 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
A mnohokrát jsem tu slíbil, že pokud někdo nechce sdílet skilly hráčů jiným lidem než mě, není problém jejich hráče vést v samostatné databázi, jen pro mě.

Fakt, že tak zatím nikdo neučinil, je nejlepším dokreslením toho, že to v podstatě není téma, které reálně někoho pálí.

Já bych byl rád, kdybychom se někdy od někoho dověděli, CO se mu na naší práci nelíbí a JAK to případně změnit. To, že jsou osobní antipatie, s tím se až tak moc nedá dělat, i když se občas najdou případy, že se z nesvářených stran stanou třeba i kamarádi. Ale většinou tady řešíme, jen KDO je zaangažován, místo toho, abychom se zaměřili na to CO a JAK dělá.
(Abych byl úplně spravedlivý, tak se občas něco objeví, ale obvykle jsem skončili u toho CO a nedověděli se JAK. Jako příklad bych uvedl výše vyhnané základní vlastnosti u podkošáků, které bych i uvítal, ale není příliš týmů, které by byli ochotni takové hráče dlouhodobě držet a nedověděl jsem se, kde je mám vzít.)

To, co psal mimri jako výzvu na některé ostatní manažery, udělejme "vlastní organizaci", proč ne. Myslím, že když v příštích (nebo jakýchkoli dalších) volbách U21 nebo NT dojde ke střetu 2 koncepcí, bude to jen pro dobro věci. Když vyhraje naše koncepce, budeme si moci říct, že nám lidí věří více než někomu jinému a že nás nevolí jen proto, že vlastně nikdo nepřišel s jinou alternativou. Když vyhraje konkurence, tak nezbyde než ji poblahopřát, sledovat její práci, do dalších voleb se poučit a přijít zase třeba s něčím, co voliče osloví více. Nebo taky třeba usoudíme, že to ti borci dělají fakt dobře a ani nebudeme mít potřebu se drát zpátky na ztracené pozice.
Doufám teda, že nebylo myšleno jen jako výzva na založení organizace, která bude jen píchat do současné práce U21 a NT bez nějakých vlastních ambicí.

Last edited by rwystyrk at 9/1/2010 3:12:59 AM

This Post:
00
119616.645 in reply to 119616.644
Date: 9/1/2010 3:52:40 AM
Overall Posts Rated:
2323
Tak párkrát se tu objevilo i moje jméno. Tak si taky přileju svoji flaštičku benzínu do ohně. :-)
Přiznám se, že z současné mafie kolem repre nemám dobrej pocit. Konkrétně nemám úplně dobrý pocit z reklam na hráče v konferencích NT, ale chápu, že ve chvíli kdy už je zachraňujete je to asi logická cesta. Rozumím tomu proč to děláte, jak to děláte, ale i přesto z toho mám nepříjemnej pocit. Minimálně U21 tahle cesta docela svědčí. To uznávám.
Repre by kromě GM kterým je rwystyrk asi výborným, potřebovala ještě kvalitního kauče a hrát s tím nejsilnějším co je k dispozici... No ale to je jen muj názor a sem to nepatří.
Jinak se mi zdá lehce nadbytečné, že na každou nemafianskou zprávu musí zareagovat všichni členové pracovního kolektivu reprezentačního menežmentu, ale zase to je vaše věc.
Fakt je, že trénink potencionálních reprezentantů funguje takhle efektivněji a spousta lidí na tom vydělá. To je evidentní.

Pro MVP: Je naprostý nesmysl se stahovat ze hry kvůli tomu, že si na forů s pár lidma úplně neporozumíš. Nakonec je pochop, oni se to co dělaj snažej dělat nejlíp jak dovedou a očekávají, že za to budou chváleni a mají pocit, že si to zaslouží. Každá jiná reakce v nich vzbudí pochopitelný pocit nespravedlnosti. Protože oni opravdu dělají spoustu práce.

Message deleted
This Post:
00
119616.647 in reply to 119616.645
Date: 9/1/2010 4:18:57 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12411241
Second Team:
Jirkov
Nakonec je pochop, oni se to co dělaj snažej dělat nejlíp jak dovedou a očekávají, že za to budou chváleni a mají pocit, že si to zaslouží. Každá jiná reakce v nich vzbudí pochopitelný pocit nespravedlnosti. Protože oni opravdu dělají spoustu práce.

Díky za ocenění naší práce.
Nicméně je to trochu jinak s tím, proč reagujeme na většinu příspěvků.
Pořád si myslím, že forum čte relativně hodně lidí, byť přispívá hrstka. A proto je potřeba reagovat, když se objeví zpráva se kterou nesouhlasíme a cítíme potřebu vyjádřit na ní svůj názor, aby nedošlo z našeho pohledu k desinformaci těch čtenářů, kteří třeba nejsou zatím až tak moc zasvěceni.
Ani nepotřebujeme být chválení a poplacávání, nejlepším oceněním pro nás bude, pokud dosáhneme svého cíle, kterým je úspěch týmu. A samozřejmě částečným zadostiučením je, když opakovaně ve volbách dostaneme dostatečný počet hlasů, což pro nás je zpětná vazba, že většina lidí nám věří (že se najdou i oponenti, to je normální a naopak by bylo asi divné, kdyby nebyli).

This Post:
22
119616.648 in reply to 119616.647
Date: 9/1/2010 4:49:56 AM
Overall Posts Rated:
2323
Jen malá poznámka. Dostatečný počet hlasů dostávate i protože proti vám už dlouho nekandidoval relevantní kandidát. Popravdě si ani nepomatuju kandidáta s jen srozumitelným volebním projevem. Tak nějak nevěřím, že vám tohle stačí. Mě by v každém případě na vašem místě nestačilo.

From: Honza

This Post:
00
119616.649 in reply to 119616.648
Date: 9/1/2010 5:02:27 AM
Overall Posts Rated:
3737
Tak aco stím má dělat... čekat jestli se do voleb někdo přihlásí a sesmolí nějakou rozunou řeč ? a potom začít kandidovat :-) . To by jsme tu mohli někdy docela dlouho čekat :)

Advertisement