Megnéztem azt a bd posztot.ott is érdekesnek találtam pl azt, hogy mennyire meg volt fogva a srác.elképzelhetettlen, hogy pl olyan támadás/védekezés különbség lett volna a te védőd javára, hogy ezt 1:1 ellenbe így tudja abszolválni a te fiad.Ha csak nincs neki 13+-os kinti és 8-9+ benti védekezése.azzal azért nem értek egyet, hogy a nagyok nem voltak levédekezve hiszen 39 kísérletből (a csere bd-m ecs-t játszott 6percen keresztül azt nézd) 13x voltak eredményesek!33%-ot jelent ez, azt szokták mondani a 3 pontosnak ez a minimális dobó százaléka amivel még érdemes elvállalni.Ha mondjuk a belső embereim 60%-al dobnak ami elvárható lett volna ha nem védekezik ugyebár le őket, akkor az +18 pont és elégedett vagyok az eredménnyel (bár így is kikaptam volna, de ez nem zavar hiszen erősebb vagy mint írtam).Az külön érdekes, hogy ott szortál meg a legjobban, ahol az 1:3:1-es zóna a legjobban tömörül és a legnehezebb kosarat dobni.Ot volt egy hústorony ECS és a te törpéid őt dobálták át félközép távolról.Ahol a leggyenbgébb az 1:3:1 ott szinte dobási kísérleted sem volt.
Fentebb írta Wolwerine, hogy a centeremnek biztos nincs labdavezetése és ezért a dh-nak többet kéne betörnie!Ez is sántít hiszen ilyenek a külső skilljei a centeremnek, szóval nem lehet mondani, hogy csak hírből látott kosárlabdát!:
Tempódobás: csapnivaló (3) Dobótáv: megfelelő (6)
Külső védekezés: megfelelő (6) Technika: megfelelő (6)
Labdavezetés: jó (7) Passzolás: középszerű (5)