BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.639 in reply to 254065.638
Date: 1/19/2015 6:18:11 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Te nagyon buta vagy.

This Post:
00
254065.640 in reply to 254065.637
Date: 1/19/2015 6:18:34 AM
Overall Posts Rated:
350350
TERVEZNI KELL! Ha meg lehet nyerni Dominika , Egyiptom meccseket más, hatékonyabb , nem kifárasztós taktikával nyerni összességében +8-10 ponttal is, akkor miért ne férne bele egy meccsen( pl norvég)mondjuk 5-6 ponttal kevesebbel nyerni?
Tervezés, ezt szót nem ismered?
Miért baj, ha csak kétfélét. Az léányeg, hogy MŰKÖDJÖN! Tökéletesen működjön. Ez viszont nem igaz a b. vegyesre!
Mindkettővel kikapunk ki volt jelentve, hogy semmi sanszunk, de nem fogunk vágóhídra menni egy szar taktikával (b. vegyes), mert ordas baromság!

Te játszol b. vegyest? Neeem? Miért nem? Azért, mert eleve gyengének találod! Ugyanez igaz sokakra, akiknek még nincs róls tapasztalatuk. Hoztam a példámat, elemezd ki. Mutasd be, miért lett volna jó döntés!

This Post:
00
254065.641 in reply to 254065.638
Date: 1/19/2015 6:36:24 AM
Overall Posts Rated:
6262
Nem hiszem el, hogy ezen rágódsz napok (hetek?) óta...

Azon megy az általad generált "vita", ami kb. minden választás során előjön, mint kérdés. Tavaly is Charlie kérdezte Cimitől: "Számíthatunk-e kockáztatásra az esélytelenebb meccseken?"

ugyanez volt itt is, Dzsevasz kockáztatott egy esélytelen meccsen. Valami meglepőt kellett húznia, különben semmi esélyünk. Így is, úgy is kikapunk, de így legalább volt valami minimális esély (ami igazából az ismeretlenbe vetett "hit" volt). Dzsevasz ráadásul már a választás előtt is ismertette, hogy szeret kockáztatni (2 szezonnal ezelőtti választás előtti bemutatkozásból):
Aki ismer, tudja, én kockáztatós típus vagyok. Engem nem érdekelnek az olyan alap célok, hogy jussunk ki az EB-re vagy jussunk be a vigaszági vb rájátszására. Én nyerni akarok, nem vegetálni, és ha erre lehetőség lesz, mindent megteszek, hogy a maxot hozzam ki a csapatból, és nem a minimum elvárást. Előfordulhat, hogy néha nagyot bukik a csapat velem, de így látok lehetőséget arra, hogy ha lesz egy kis szerencsénk és megfelelő csapatunk, talán valami igazán nagyot érhetünk el! Akit ez zavar, kérem ne szavazzon rám!

Számomra hatalmas +1, hogy be is vállalta.

ismétlem kérdéseim: Szerinted jelentős vagy jelentéktelen a difi 0 és 1 között? Szerintem jelentéktelen, de ezt még egy 6 éves kisiskolás is látja, talán még ovis is, aki ismeri már a számolást... Te miért nem látod???.

Ez a kedvencem :D

Óriási különbség van 0 és 1 között. Mivel az egyik megtörténhet, a másik pedig nem. De tovább megyek, még 0 és 0% között is lehet óriási különbség.
Mondok is egy példát:
1. dobókockával 7est dobsz
2. számegyenesen véletlenszerűen kiválasztott pont racionális lesz

Mindkettő valószínűsége 0, de a második megtörténhet, csak 0 a valószínűsége (ugyanez volt a belső vegyesnél is, csak az szerintem egy kicsivel több, mint 0)

De ez is ugyanazon a kockáztatáson alapul. Te 2-3mal mentél volna a 0%-kal letérdelve a törökök elé, míg Dzsevasz megpróbált egy ismeretlen taktikát.

Last edited by blive at 1/19/2015 6:37:20 AM

This Post:
00
254065.642 in reply to 254065.640
Date: 1/19/2015 6:54:27 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ühüm, tehát egy csoportmeccsen belefér a kockáztatás és az esetlegesen kisebb pontdifi, de egy kiesésin persze a pontdifi a fontos.
Köszi, hogy megvilágítottad ismét a logikádat.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.643 in reply to 254065.641
Date: 1/19/2015 7:01:02 AM
Overall Posts Rated:
350350
Örülök neked.

Azzal kezdtem, hogy van difi kockáztatás (mert az tudatos és előre ismert dolgokon alapszik) és a hazárdjáték közt.
Mert dzsevasz hazárdjátékot tolt és nem volt semmi ismerete róla, különben nem kéri a véleményünket b. vegyesről.

Igen, nagyot buktunk, de az nem volt tudatos, hanem esetleges és ez viszont zavar, ha dzsevasz profinak tartja magát. Mert a profi mit csinál? Felkészül minden eshetőségre előre! Ld Mourinho példáját és a jegyzeteit, h mit kedvel pl Messi nagynénikéje a vasárnapi ebédkor kajálni. Még azt is tudta..........
Érted a párhuzamot dzsevasz és Mou felfogás között? Mourinho szinte mindent tudott egyes taktikáról és játékosokról dzsevasz meg a közösséget kéri segítségül adott taktikában.... Mikor kérdezte meg Mou pl Pedro Chaves madridi tőzsdegurut, hogy mit menjen Barca ellen?

Ennyit az 1. részéhez.

Nem érted. 0 és 1 között nincs akkora különbség (nem jelentős),mint 0 és 70 között! Előbbi esetben ugyan az állítjátok, h minimális sansz van az 1%-kal, de az akkor is smafu pl a 70-hez viszonyítva.
Ha pl 70% -os esélyen vitatkoznánk, mármint, h annyi sansz lett volna győzni érteném a felvetésed, hogy az JELENTŐS difi. DE a 0 és 1 közt csak hangyalábnyi a különbség, ha 1% és 100% között van a skálánk.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 7:02:21 AM

This Post:
00
254065.644 in reply to 254065.643
Date: 1/19/2015 7:05:49 AM
Overall Posts Rated:
310310
Tehát a 0% jobb megoldás, mint az 1%. Világos. Okos.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.645 in reply to 254065.634
Date: 1/19/2015 7:07:12 AM
Overall Posts Rated:
411411
ki tudja mennyire hatot ki végén a fáradás hatása?

Ki tudja? Te nem. Feltételezés. Lehet kihatott, lehet nem.

1-1-ben Dominika ellen 39 helyett lehetett volna pl 45 is vagy a másikon (Egyiptom) 62 helyett akár 68.

Lehet hogy igen, az is lehet, hogy nem. Honnan tudod, hogy nem ez volt a max? Te programoztad a játékot? Vagy talán leszimuláltad a meccset egy másik taktikával. Megint csak a ha meg a lehet. Semmi konkrétum. Buta ember dobálózik ismeretlen számokkal. Baromság az egész.

A norvég meccs nem 19 hanem mondjuk 14-15 lett volna b. vegyessel

Igen. És akkor a norvég meccs után jöttél volna nekem a rengeteg sok baromságoddal. Hogy "szerencsesüti taktikával nyertem", mekkora amatőr vagyok stb stb! Ez az, ami 100%-ban biztos, minden más feltételezés!

Minden meccsen számít a difi hiszen azért taktikázol, butus.

A norvég meccs nem 19 hanem mondjuk 14-15 lett volna b. vegyessel

Mind a kettőt te írtad. Most minden meccsen számít a pontdifi, csak a norvég meccsen nem? És még mi vagyunk a hülyék. Vannak egyenlők és egyenlőbbek igaz? A norvég meccs nem tartozik bele a minden halmazba? Uram Isten ekkora ökör nem lehet valaki.

From: JoeBlack

This Post:
00
254065.646 in reply to 254065.641
Date: 1/19/2015 7:09:43 AM
Overall Posts Rated:
411411
Mondok is egy példát:
1. dobókockával 7est dobsz

Mindkettő valószínűsége 0, de a második megtörténhet, csak 0 a valószínűsége (ugyanez volt a belső vegyesnél is, csak az szerintem egy kicsivel több, mint 0)

De ez is ugyanazon a kockáztatáson alapul. Te 2-3mal mentél volna a 0%-kal letérdelve a törökök elé, míg Dzsevasz megpróbált egy ismeretlen taktikát.

Azt te se gondolod komolyan, hogy az elmúlt napok után, ezt megérti egy harci troll!

This Post:
00
254065.647 in reply to 254065.646
Date: 1/19/2015 7:14:38 AM
Overall Posts Rated:
411411
TERVEZNI KELL! Ha meg lehet nyerni Dominika , Egyiptom meccseket más, hatékonyabb , nem kifárasztós taktikával nyerni összességében +8-10 ponttal is, akkor miért ne férne bele egy meccsen( pl norvég)mondjuk 5-6 ponttal kevesebbel nyerni?
Tervezés, ezt szót nem ismered?

Alakulunk. Eljutottunk oda, hogy most már 3-4 meccsre előre kell taktikákkal felállásokkal tervezni. Formák szintlépések sérülések megtudása nélkül. Elértünk egy új szintet. Jövőbelátó Istenünk van! Olyan ember el se induljon a választásokon, aki legalább 2-3 meccsre előre nem tudja a végeredményt, sérüléseket, formákat, szintlépéseket. Hiszen ennyire előre tudni kell tervezni mindezzel minden embernek. És csak azért, hogy szezononként egyszer kipróbálj egy taktikát. Ami ha nem jön be, utolsó mocskos, barom, buta, szemét vagy. LOL

This Post:
00
254065.648 in reply to 254065.645
Date: 1/19/2015 7:18:58 AM
Overall Posts Rated:
350350
két szezon óta kussban voltam hagytalak dolgozni. 2 hete volt bajod, hogy "Senki le se s..a a csapatot!"
Most akkor az is gond, ha egy vereség után , egy súlyos bukás után neked esnek? Én nems..om le a csapatot, véleményt írok, JOBBÍTÓ szándékkal, hogy nem kéne kísérlet nélkül élesben "kotyvasztani", mert könnyen lehet, h felrobban a lombik....
Megtörtént robbanás.. okos ember tanul ebből de ti szajkózzátok csak, hogy ez mekkora tuti volt és a többi. Pedig nincs igazatok és ezt még az eredmény is alátámasztja!

A legutolsóhoz előbb írtam a tervezés szót, Ld fentebb. Azt nem érted?

Ha megtervezed más taktikával pl 1:1 a könnyen hozható meccseket, az plusz pont difit hoz, akkor igenis befér a taktikázás és esetleg kis pontveszteség a másik (norvég) meccsen b. vegyessel!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/19/2015 7:19:44 AM

This Post:
00
254065.649 in reply to 254065.641
Date: 1/19/2015 7:24:10 AM
Overall Posts Rated:
8181

Ne már! Szerencsétlen nyomoronc a 0 és 1 közötti különbséget nem képes felfogni, te meg jössz itt neki a számegyenessel meg a racionális számokkal? Hát felrobban az agya! Van neked szíved?
:DD

Advertisement