ale czemu, myslisz że przekonasz wszystkich do swojej wersji? my znamy Twoja opinię, ale każdy ma prawo do swojej:)
Grasz w PLK...prowadzisz w swojej konferencji...zatem zapewne masz jakieś swoje przemyślenia inne niż te standardowo przyjmowane, sprawiające, że jesteś jednak lepszy od innych. Zatem grasz raczej "golasami" czy jednak z sezonu na sezon coraz bardziej wszechstronnymi grajkami?
Powiedz mi zatem, co myślisz, że ja myślę? :) Ja Ci wtedy bardzo prosto udowodnię, że ta rzekomo "moja" wersja jest stosowana przez większość czołowych ekip...pewnie również Ciebie. Nie rozumiem zatem udowadniania na siłę, pokazywaniem jednego i konkretnego wytrenowanego przez siebie gracza jako dowód. Tu naprawdę nie ma nic odkrywczego - tak już gra w Polsce wiele ekip, a na świecie jeszcze więcej. Tylko w ich składach nie ma Polaków-reprezentantów - jak myślisz, dlaczego?
jego dół jest następujący: 7 6 4 6
można też jechać jak dotychczas i korzystać z tych właśnie niskich zbiórek, które przecież również u SG kosztują...Zamiast tego mamy SG pod taksy podkoszowe - a na takich chyba też nie narzekamy...Najważniejsze, żebyśmy właśnie nie doświadczali tego stanu "od biedy" i mieli zarówno SFów jak i takich SG. O tym jednak może jeszcze kiedy indziej...