... evo moran kazat dvi rici ... eno gledan danas onog mog beka sutera kako puca 7/27 i sta rec .. ajme meni ... ko je sad tu kriv ... jel koji ima super skilove za tako mladog igraca, jel GE, jel protivnik , jesan ja ... ko ... e sad je protivnik jak za popizdit, to stoji, al meni se cini da san i ja kriv .... on je igrac kojeg je napravio kompjuter, a ja mu dajen sta ce radit ... ja uvik na pocetku sezone iskusavan neke nove taktike, tako kad dođe vrime da znan kojon cu koga napast ... ma zabio san ja njemu priko 100, je sve je to lipo, al meni nije dosta ... e vidite znan ja sta fali mojin bekovima da bi bili jos bolji, ajmo rec da ih dignen za oko 20% i to cu radit do pauze ... a samo cu van rec da su oni tu najmanji krivci ... jer jak si koliko je jak tvoj naslabiji igrac ... o tome cu van na kraju sezone nesto vise kazat ... mene silno veseli sta ja konstantno pronalazin prostor za napredak,a druga je prica oce li do njega doc, oce li moj trenazni proces upalit ... al poanta je da san ga ja uocio i znan di je cilj ... ne upali uvik iz prve, ali strpljenje je vrlina ...