Porównywałem obu, ale Sponeck ma "za słabe" ofensywne skille, a potrzebowałem strzelców na obwodzie, Sven to jest solidny rezerwowy, głównie asystent, Korpowski zreszta wszedl z ławki ze względu na formę.
@ toshii - info o strefie wyczytałem u nich na forum, i wcale sie z tym nie kryli. Jako, że tam forum mało co istnieje i temat kadry też, to byłem w jakichś 80% przekonany że postawią 2-3, dlatego też chciałem rzucić na obwód największą siłę jaką mamy. Do Runa nie mamy i rzutu i zasięgu, jednak zawsze przy strefie rywala cos tam obrońcy rzucali dotychczas. W tym meczu jak widać po statach Nasi obrońcy mieli ogrom szans rzutowych, a czemu ich nie wykorzystali? Przewaga własnego parkietu, CT vs TIE, max ent albo prawie max, bądźmy realistami - to nie mogło się powieźć, choć starałem się zrobić ile mogłem. Pierwsze miejsce mieliśmy i tak zapewnione, CT też, zdecydowałem, że nie będę ryzykował grę na obwód bo w przypadku m2m przy takiej dyspozycji rzutowej mogło spowodować jeszcze większą porażkę, a jeszcze +15 i bylibyśmy na miejscu drugim, a ja jednak wolę grać w przyszłych MŚ teoretycznie łatwiejszą drogą, z Serbami mogło być różnie, a jeśli Czesi zagrali np normala ze SŁowacją (zaraz się dowiem), to mamy większą szansę na finał.
@ PeWu - nie będę się powtarzał, wiesz czemu tak mało gra ;)) i wiesz także dobrze, że to nie oznacza, że Twój tok treningowy jest zły :)
Ogólnie to przegraliśmy w rzutach wolnych tj nastawieniem ;) mieliśmy 28 fauli, oni 43 rzuty wolne, które wygrali z Nami +19, więc aż nadto ;)