Odkrito povedano tako kot sedaj igram ni pametno igrati !!
Ker pa zraven niti ne morem vsaj tako kaže napredovati pa malo zgleda nepremišljeno..
, vseeno pa bom še malo vztrajal čeprav hodim v minus kar niti ne zanikam a ti pa hočeš rečt ,da hodiš v plus....??
Seveda sem bil ,ko sem začel padat v minus v fiancah bil v plusu drugače to s takimi plačami sploh ni mogoče delat..
Torej moj načrt je po svoje butast al pa tudi ne zagotovim si 5 mesto in grem na minimalca ,če pa vidim ,da sem prehitro šel na minimalca določen klub vse zmaga tekme , lahko na koncu sezone po parih porazih ( zaradi šparanja od minimalnih plać igralcev) dokupim igralca ,da si zagotovim 5 mesto. Dvorano imam zadosti veliko ,da načrt ima rep in glavo... Glej v pravlice za lahko noč ne verjamem noben ne more kupovati igralce za več kot miljon brez ,da bi tankal in ,če kdo ,ki kupi samo enega igralca za miljon tudi če je iz SKL lige laže, če trdi ,da ni nikoli tankal ..Zakaj tankanje je šparanje in vsi ,ki napredujejo v SKL ligo pridejo tja z minusom ter nagrada za napredovanje : miljon za napredovanje ni nedotaknjen nikoli....
Torej ,če imaš še toliko veliko dvorano tudi v SKL ligi noben ne dobi čisti miljon od domače tekme torej vsi tankajo... Ker pa večina trdi ,da ne tudi jaz ( pa dokažte mi , da lažem čeprav jaz ne morem dokazat ,da ne ) tudi jaz nikoli nisem in ne bom tankal....
In med nami leži miljon laži in nam forume sladi....
lp