Μετα απο 3 παρατασεις και τοσα πολλα αγωνιστικα λεπτα ο Κυρ-Μητσος ο γιδοβοσκος δεν χωρουσε στο ροτεισον σημερα??? Καλα να παθεις τωρα που εφτασαν καποιοι παικτες 55+ λεπτα!!! Ετσι ακουστηκε οτι ειπαν στον Αλεξανδρο7 μετα την σημερνη αγωνιστικη οι δημοσιογραφοι στην συνετευξη τυπου. Τοποθετηση του προπονητη παντως ακομα δεν υπαρχει...
Ο δημοσιογράφος που έκανε την συγκεκριμένη ερώτηση,είναι ο κολλητός του κυρ-Μήτσου!Μαζί τα πίνουν στο καφενείο κάθε μέρα!Μάλιστα ο κυρ-Μήτσος φαίνεται να έχει καραψωνιστεί!Σε δηλώσεις στον ίδιο δημοσιογράφο είπε: ''Να παίζει ο Wiggum και ο Milikin,να το καταλάβω να ούμε!Αλλά να παίζει ο Tardy και ο Ah και να μην παίζω εγώ??Είναι σαν να μην παίζει η Πόρσε για να παίξει το φιατάκι ναουμ!!ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 7!!!!''
Το κακό είναι ότι στον αγώνα της Πέμπτης-αν βέβαια προκριθούμε την Τρίτη-μάλλον θα χρειαστεί να επιστρατευτεί πάλι ο κυρ-Μήτσος!Αλλιώς δεν βγαίνει το πράγμα! :-)
Πάντως αν θέλει να σε γα@@σει η μηχανή,θα σε γα@@σει!Κατεβάζω μεικτή ομάδα με τους παίχτες με τα μεγαλύτερα DMI στον πάγκο!Πιο πολύ για να πάρω το ματς,αν ο αντίπαλος κάνει και αυτός σημαντικό rotasion!Με τέτοιο στήσιμο σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα να μην πάω χαλαρή!Και τελικά με πάει σε 3 παρατάσεις και τώρα έχουμε ανάγκη την βοήθεια του κυρ-Μήτσου!!
Συγχαρητηρια για την νικη. Πολυ δυσκολο ματσ με patience και λιγοτερα εκτος εδρας. Ηλπιζα να μεινω μονος 1ος στους κοκκινους τουλαχιστον για σημερα αλλα τζιφος :P Αφου δεν εγινε ουτε σημερα δεν θα γινει ποτε... :P
Εδώ νικήσαμε με patient τον Τζίτζι τον Πουτσίνι,με συμμετοχή του κυρ-Μήτσου και του Ντόκτορα του Ηρεμόγλου!Χτες θα κολλούσαμε??? :-)
Πάντως μην ανησυχείς!Θα βρεθείς σύντομα 1ος νομίζω!Ειδικά αν συνεχίσω στο κύπελλο!Αλλά και να μην βρεθείς,υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των ρόστερ αυτή τη στιγμή!Σε νοκ-αουτ ματς θα είναι δύσκολο να σε αντιμετωπίσω,ακόμα και στην έδρα μου!
ΥΓ: Αυτόν τον Ιαφέτα τον ΜακΈβαν,τον είχαμε υπόψη μας!Ως την τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμος να μπω σε bid war!O Κοτίδης είναι έξαλλος που τελικά δεν προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και θεωρεί ότι με αυτόν,θα είχαμε max 1 ήττα ως τώρα,ένα λογικό μπάτζετ των 680κ και θα πέρναμε πιο άνετα το Β3 (έτσι κ αλλιώς θα το πάρουμε βέβαια) :-)