BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Magyarország > Választások - Hivatalos vitafórum
Back to the Sneak Peek
BB Magyarország
A jövőről
36
[OFF] NBA
225
Closed
1
SEGÍTŐ PROGRAMOK
1
9. szezon U21 jelentések, kérd...
1
Választások - Hivatalos vitafó...
72
Választások - Jelöltek beszéde...
6
Választások - Szabályzat
1
Closed
4
Closed
1
Hivatalos Vitafórum
61
I. Barátságos kupa
189
Closed
1
Closed
1
[BB]Változnak az idők
17
Private League
1
Kérdés és csevegő III.
1000
an information please
1
B3.(8.szezon)
30
8.SZEZON-U21-JELENTÉSEK
1
<
>
Favorite Folders
Választások - Hivatalos vitafórum
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
LA-Hukli (1)
Wolwerine (1)
Precki (1)
david245 (1)
egeralf (1)
Bereny (1)
Rizzo (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Rizzo
This Post:
0
93461.64
in reply to
93461.63
Date: 6/7/2009 2:46:16 PM
Overall Posts Rated:
0
Ne aggódj, nem hiszem h villám nyer...talán poénból lesz pár ember aki rá szavaz, meg persze saját maga, de az nem túl jó ajánlólevél h összevissza hazudozik, nem tud helyesen írni, téves elképzelése van az egészről és mindezek mellett még nem is jó meneger, mert 3 év alatt sem tudott feljutni a 4. osztályból... a másik három jelölt rendben van, bár Arsene felkiáltójelei idegesítenek egy csöppet, LA-Lebron meg egy kicsit túl nagy fanatikus a fél percenként megjelenített közleményeivel, de lehet h a válogatott irányításához pont ez kell.
Mark Unread
Ignore User
From:
Precki
To:
vilám
This Post:
0
93461.65
in reply to
93461.56
Date: 6/7/2009 2:51:05 PM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
18
Hát, egy kicsit kevered a hozzászólásokat és azok feladóit, de nem baj, megbocsátok én is. Biztos vagyok benne, hogy a többiek értékelik a hozzászólásaidat és hogy mennyi idő szánsz a fórumközösségre, ügyelsz az anyanyelved helyes használatára és igen jól beszélsz angolul. Remélem mindenki ezt szem előtt tartva dönti el, hogy kire szavaz ... :-D
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Hukli
To:
Rizzo
This Post:
0
93461.66
in reply to
93461.64
Date: 6/7/2009 3:25:14 PM
Overall Posts Rated:
97
Ezt a fanatikust kifejthetnéd, kíváncsi lennék erre a fel perces közleményekre
Mark Unread
Ignore User
From:
Rizzo
To:
LA-Hukli
This Post:
0
93461.67
in reply to
93461.66
Date: 6/7/2009 3:43:03 PM
Overall Posts Rated:
0
Hát arra gondoltam, hogy régebben kis túlzással naponta jelentettél meg közleményeket a csapatodról :D Ami nem rossz, csak ez jelzi a fanatizmusodat az én olvasatomban. Meg ahogy összecsipegettem az infókat, elég sokat foglalkozol a játékkal, és ez, mint ahogy írtam is a fanatizmus (:)) mellett jól jöhet szövetségi kapitányként. Még nem döntöttem közted és bragalyi közt, de meggyőződésem, hogy akármelyikőtök nyer, jól jár a vállogatott. Sőt Arsene sem rossz alternatíva.
Mark Unread
Ignore User
From:
david245
To:
vilám
This Post:
0
93461.68
in reply to
93461.66
Date: 6/7/2009 3:56:55 PM
Overall Posts Rated:
4
Már ne is haragudj de nálad még az öreganyám is jobb lenne a nemzeti csapat irányításában. A "jól" fordító angol haverodról meg annyit hogy még én is jobban tudok nála angolul pedig csak 3 éve tanulom ezt a nyelvet. Azt mondtad 2-3 szezon óta játszol. Szerintem az elég ciki hogy ennyi idő alatt sem sikerült legalább egy osztályt feljebb lépned, bár ha III-ban lennél az még érthető volna... És úgy örülsz hogy megvertél botcsapatokat mint majom a farkának:D:D:D
És még csak igazán jó játékosaid sincsenek...
És ennek a két dolognak mi köze egymáshoz: "az én csapatomal 2 orákat töltök el egy nap elemezgetéssel de már unom ezér akarok én lenni a magyar válogatott managere"
Ez azt jelenti hogy nem napi 2 hanem 4-et töltenél el "elemezgetéssel" és a válogatott is mindig ugyanabban a formációban nyomná ha megszavaznának vagy mi?:DD
Precki amúgy elég jól tud angolul ennél bonyolultabb szövegeket is le tud fordítani:)
Azt meg meg sem merném kérdezni hogy kik lennének a stábodban, mert azt se tudod eszik vagy isszák:DD
A szöv. kapitánynál nem csak a lejátszott szezonok száma számít hanem az is mennyire értesz a játékhoz, mik a fontosak az egyes posztokon, és ezt a csapatodból elnézve nem hiszem hogy tudnád... Meg fontos hogy tarts kapcsolatot külfölddel is, használj fórumot (jó helyesírással), tehát ebből a szempontból is vannak nálad sokkal jobb jelöltek...
Meglepne ha kapnál 3 szavazatnál többet:D:D
És egy baráti jótanács: előbb tanulj meg magyarul helyesen írni aztán utána jöhetnek a külföldi nyelvek:D
Ilyenkor kérdezném meg hogy mért nincs a regisztrációnál egy IQ teszt... Legalább kiszűrné az ilyen buta embreket...
Kérem az IQ teszt bevezetését!:D:D:D
Last edited by david245 at 6/7/2009 4:02:45 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
egeralf
To:
vilám
This Post:
0
93461.69
in reply to
93461.56
Date: 6/7/2009 5:10:58 PM
Overall Posts Rated:
0
Létszi folytasd:DDDDD
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
Bereny
This Post:
0
93461.71
in reply to
93461.56
Date: 6/7/2009 7:51:53 PM
Dinamo wcülőke
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
46
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogyha villám lenne a szöv kap. akkor, bár valszeg Málta szintjére esnénk vissza, de legalább brutális mennyiségű röhögésbe lenne részünk. Főleg ha aktív fórumozó maradna:d
ÍRJ MÉG VILLÁM!!!!:D:D
Mark Unread
Ignore User
From:
Wolwerine
To:
Bereny
This Post:
0
93461.72
in reply to
93461.71
Date: 6/8/2009 3:07:16 AM
Overall Posts Rated:
190
Nem kell szekálni, azt letudtuk két szezonnal ezelőtt(vagy három). Ennek ellenére nem adta fel és csinálja tovább. Így sem lesz esélye, de próbálkozik.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images