1. Ердит има 7 на надворешна одбрана а не 6 и за него време да се прекине дискусијата затоа што овој играч не спаси на позицијата крило, очекувам да ми најдеш посоодветен играч од него за таа позиција кога веќе критикуваш.
2. За Лир и Дојран донекаде би се согласил дека горе-доле се слични и немало да биде погрешно ако го селектирам Лазо место некој од овие двајца но Лир некако ми се виде побалансиран во скиловите, немаше единици, можеше донекаде да покрие и како крило во одбрана со таа 5-ка надворешна одбрана, има 20-години, фантастично напредува, значи треба малку и визија да се има и да се мисли и за следната сезона ама не само да си гледате вашите лични интереси. Јас мислам на иднита на У21 Македонија вие мислите самк на иднината на вашите играчи и клубови. Тука е разликата помеѓу мене и тебе и брат ти. А за Дојран кој е големо разочарување за мене бидеќи многу слабо се тренира, освен потенцијалот кој може да го направи иден сенорски репрезентативец другото е тажно но пак мислам дека е подобра опција од Лазо за центар, а дека е ништо посебно се гледа и од малата(скоро никаква) минутажа што ја доби.
Во краен случај, иако мразам да ги споредувам играчите според плата, но сите тројца имаа поголема плата од Лазо, значи буквални ништо,ама баш ништо немаше позитивно кај Лазо за да му дадам него предност.
Не е во ред да ме обвинуваш МЕНЕ за карање и расправии, да должност ми е да дадам објснување и тоа го направив иако брат ти со КРАЈНО НЕКОРЕКТНИОТ однос тоа воопшто не го заслужи па затоа и не го дадов тоа објаснување заради него туку заради останатите менаџери во МКД. Брат ти цело време продаваше магла на форумот, прво ме обвинува за некакви смешни шеми кои никако неможат да постојат кога се повикани само 3 играчи од домашни екипи и мислам дека веќе сите се согласивме заслужено. После ми се закануваше дека ќе ги објавил пораките што сум му ги пишал, ги објавив јас не он затоа што сум бескрајно чист а он 2 збора не пиша за тие пораки иако се закануваше па уште се дрзна на самиот почеток да ЛАЖЕ дека не сум занел кој е он а најмалку 2 пораки имаме разменото и тоа баш за овој Лазо. На крај се силеше чекајќи да ги објавам скиловите од овие спорни тројца продавајќи магла дека сум правле некакви циркузи во селекцијата на играчи и ги објавив и што, само ќе се уверат повеќето(ако не и сите) што доволно добро ја познаваат играта дека сум го направил вистискиот избор.
Last edited by Dadimo at 5/6/2013 8:22:40 AM