LJudi ajde malo svi da spustimo loptu. Sve se ovo pretvara u masovnu raspravu u skupstini, a svi znamo da te rasprave ne vode nas Srbe nikuda. Niko nece da popusti, tako da resenje ne moze da se nadje.
Ko je kriv, ko nije kriv, ko ima kakav nick, ko je sta i ko je ko, su sada nepotrebna pitanja. Ljaga je nanesena i trebace nam dugo vremena da je speremo. Stradali su neki ljudi koji nisu trebali, samo su bili kolateralna steta. Ali sta je tu je, idemo dalje. Neki od tih ljudi nam se mozda vrate, neki iz revolta nece. Ali mi sto smo ostali moramo da se potrudimo da nas BB ne pati zbog ovoga. Ipak je ovo i dalje samo igra i takva ce i ostati. Verujem da vecina vas je igra iz zabave, a ne da u virtuelnom svetu postane neko drugi, neko ko je susta suprotnost onome sto covek stvarno jeste. Ajde da se onda svi igramo. Ajde da svi se igrajuci zapnemo i izvucemo najbolje iz ovog sranja.
Ko god bude izabran za selektora mora, i ponavljam MORA, da dobije svu pomoc koju trazi od svakog od nas ponaosob. Ko nije spreman da pomogne neka se ni ne javlja. use i u svoje kljuse. Vodi svoj tim i pusti one koji hoce da se zamlacuju sa dodatnim poslom na miru. Oduzece ovo mnogima slobodnog vremena, ajde onda da im ne oduzimamo i mi jos dok budu morali da citaju raznorazne glupe postove.
Sto bi rekao nas Sire
Ajmooooo SRBENDE
Za njega znam da ste ga svi voleli, zato ajde da ovo izguramo za njega (pu pu pu ko da covek umro

)).