Mivel telóról vagyok csak tömör válasz következik
Stadion növelés + jegyár csökkentés nálam nem gyenge bevételnövekedést eredményezett.
Valósághoz közeli: melyik NBA csapat van úgy, hogy folyamatosan több és több pénze van? Náluk is ciklusok vannak, ha megpróbálnak eredményesek lenni akkor azt pár év spórolás követi és fordítva… nincs folyamatos felszállópálya, max a legjobbaknál szinten maradás. Említetted az adózást… én őszintén szólva remélem hogy bevezetik, fizetési sapka + luxusadó kombinációban bizonyos korlátok között, pont az általad említett valósághoz közeliség jegyében.
Oké, szar hogy az 5. hely jobban megéri, mint a 3-4., ezt nem vonom kétségbe, erre kitalálhatnának valamit, de ez még nem indokolja, hogy több pénzt pumpáljanak a játékba.
Amúgy mindenkinek mások a céljai, ha te elégedett lennél azzal, hogy 20 évig folyamatosan a 5. helyen tanyáznál bármilyen jeligével, akkor oké, de azért ne akarj szerintem több pénzt…

Ha olyan játékot akarsz ami a pénzhalmozásról szól asszem tycoon a kategória neve
Értem én, hogy te csak felveted a hibákat, amiket más is érzékel, csak lehet hogy más megközelítésben, csak én és még jónéhány ember úgy érzi, hogy ez átfordult nálad amolyan örök elégedetlenség állapotba, és csak a rosszat vadászod és kritizálod ahelyett, hogy megpróbálnád élvezni a játékot.