BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
240885.642 in reply to 240885.641
Date: 3/9/2014 7:11:35 AM
Overall Posts Rated:
335335
καλημερα κοσμε..υποσχεθηκα στον απεριγραπτη χαρα να φραψω 1-2 σειρεες και δεν θα μπορουσα να τον πιστολιασω! :)

εντος εβδομαδας ζησαμε ολα τα μελη της εθνικης..ενα μπασκετικο παναγυρι !!
βρισκομαστε στον ξενοδοχειο και πινουμε ολοι μαζι το καφεδακι μας..χωρις ανχος..χωρις καμια πιεση..
φτασαμε εδω που φτασαμε..που ισως να ειναι το ταβανι μας με βαση τα ροστερ που παρουσιαζουμε καθε σεζον!
εαν παιζαμε σημερα με την Αγγλια τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα..θα μιλουσαμε για 8αδα!τωρα απο οπου και αν κοιταξεις τους Ουκρανους..δεν μπορεις να βρεις τρυπα..ειναι μια απο τις κορυφαιες εθνικες ομαδες..με πολυ ποιοτικους παικτες..
δεν υπηρχε απο κανενανς μας διαθεση να μελετησουμε σε βιντεακια τους αντιπαλους μας..δεν μπορουμε να προβλεψουμε πως μπορει να κατεβει οταν ολοι οι παικτες τους ειναι σε φορμα..απο την αλλη..
δεν φτασαμε εδω για να κατεβασουμε τα χερια..ειμαστε μπροστα στους οπαδους μας..δεν εχουμε να χασουμε τιποτα σε αυτο το σημειο..και η 5αδα που επελεξα να ξεκινησει στο παιχνιδι..ειναι η καλυτερη δυνατη που θα μπορουσαμε να κατεβασουμε!
παμε λοιπον και οτι θελει ας γινει..
εαν ειχαμε ενα ντουκι κεντρικο ισως να κοιτουσαμε στα ματια περισσοτερες εθνικες..ωστοσο μπορει να μην ειμαστε Κροατια..αλλα σιγουρα το αξιζουμε περισσοτερο απο πχ την Ρουμανια να προχωρησουμε και αλλο!!
ευχαριστω ολους για την εμπιστοσυνη που μου εχετε δωσει τα τελευταια 2 μπαζερ χρονια..ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι το 4/5 της κοινοτητας εγρινει αυτο που κανεις..

αιντε ρε ΕΛΛΑΔΑΑΡΑΑΑΑ!!

This Post:
00
240885.643 in reply to 240885.642
Date: 3/10/2014 12:03:33 PM
Overall Posts Rated:
4747
Νομίζω ότι με τη δουλειά που κάνεις τα 6/7 της κοινότητας σε στηρίζει, αλλά πατήσαν το λάθος κουμπί.
Αν κερδίσουμε τους Ουκρανούς ισχύει ότι προτάθηκες για δήμαρχος Κριμαίας;

This Post:
00
240885.644 in reply to 240885.643
Date: 3/10/2014 1:32:45 PM
Overall Posts Rated:
335335
τελος ταξιδιου :(
ακολουθει το δελτιο τυπου του προπονητη!

και καπως ετσι οι Δευτερες γινονται και παλι μουντες και αχρωμες..
δεν θεωρω αποτυχημενη τουτη την σεζον..ουτε την σημερινη εμφανηση..βγαλαμε ισως και καλυτερα στατιστικα απο το προηγουμενο αγωνα μας..απλα η Ουκρανια δεν εδωσε το παραμικρο δικαιωμα να σηκωσουμε κεφαλι μετα την διαφορα που πηραν απο την 2η περιοδο..και δικαια κερδισαν αφου εχουν ισως και το καλυτερο ροστερ στην διοργανωση..και για μενα ειναι μεσα στα 3 πρωτα φαβορι για κατακτηση..για οσους ασχολουνται με την εθνικη και γνωριζουν λιγα πραγματα για το ροστερ που διαθετουμε..μπορουν να με επιβεβεωσουν στο οτι σημερα κατεβασαμε οτι καλυτερο εχουμε για αρχικη 5αδα..οποιαδηποτε αλλη προσθηκη θα χαλουσε την αρμονια!χασαμε αδικαιολογητα ευκολα..αλλα ειναι ευκολο για μενα να λεω οτι κακως δεν εκανα προβλεψη και εγω να τον πιασω..αλλα αυτο μετα το παιχνιδι..πριν δεν ηθελα να ρισκαρω τιποτα παραπανω..με δεδομενη την εδρα,την καλη διαθεση + δυνατα..καλες καταστασεις στους καλυτερους μας παικτες..κριμα που μειναμε μονο στους 64 ποντους..ευχαριστω οσους μας στηριξαν..ελπιζω με το κλεισιμο και της φετινης αγωνιστικης περιοδου να μην ειστε ξενερωμενοι..

δηλωσεις αρχηγου εθνικης..Κρανιδιωτης!
ειμαι περιφανος για την ομαδα μας..πεσαμε με ψηλα το κεφαλι..οχι σαν την Ρουμανια..

This Post:
00
240885.645 in reply to 240885.644
Date: 3/10/2014 4:31:18 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μπραβο ρε φιλε για την πορεια!!δεν πειραζει...ισως αν ειχαμε τυρογαλο στα καλα του ισως κανεναν ακομη...φοβερη πορεια παντως!

From: PILIDER

This Post:
00
240885.646 in reply to 240885.644
Date: 3/11/2014 8:58:11 AM
Overall Posts Rated:
8585
τα συγχαρητηρια μου σε ολο το τιμ της εθνικης!μια παρα πολυ καλη πορεια...!απλα οι ουκρανοι ειναι απο τις δυνατοτερες ομαδες και θεωρω το -15 με το οποιο χασαμε κατορθωμα!ελπιζω μεσα στις επομενες σεζον να γινει η υπερβαση και να πανηγυρισουμε ολοι μαζι!

Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει γαλήνη για να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει, έχει δύναμη για να αλλάξει τα πράγματα που μπορεί και σοφία για να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.
This Post:
11
240885.647 in reply to 240885.1
Date: 3/17/2014 1:29:16 PM
Overall Posts Rated:
335335
εχει να πει κανεις τπτ για την εθνικη σημερα?..
δειξαμε ποια ομαδα ηταν με την αξια της ως εδω στο τουρνουα..κατατροπωσαμε την ρουμανια εκτος εδρας και νεο συστημα κτλ κτλ..επιστροφη στην εθνικη για τον τσογκα..
και καπως ετσι τελειωσε αυτη η σεζον..θα χαλασουμε εδω την διαθεση μας για να κανουμε μερικες δοκιμες..και να παρουν και αλλα παιδια ευκαιριες..να δειτε και εσεις κανενα νεο ανερχομενο αστερι!!
ηδη απασχολει αν μπορουν να συνεχισουν για την επομενη σεζον ο αρχηγος της εθνικης Κρανιδιωτης και εγγυηση Γιαννιωτης..

This Post:
00
240885.648 in reply to 240885.647
Date: 3/22/2014 1:13:44 PM
Overall Posts Rated:
4747
δώσε στο λαό νέα συστήματα άρχοντα, κάνε την έκπληξη και του χρόνου θα είμαστε η πιο απρόβλεπτη εθνική

This Post:
00
240885.649 in reply to 240885.648
Date: 3/23/2014 7:06:57 AM
Overall Posts Rated:
335335
το ζητησες το πηρες..μην μου πεις μετα τι τρελα κανεις κτλ :P

αυτο παλι που παιζουμε φιλικα και ανεβαινουμε καταταξη πολυ μ αρεσει :D

This Post:
00
240885.650 in reply to 240885.649
Date: 3/23/2014 12:08:13 PM
Overall Posts Rated:
4747
Άμα δεις την ομάδα μου όλο πειραματισμούς είμαι. Και τολμώ να πω ότι έχω μάθει κάποια πράγματα μετά από 2 σαιζόν. Πρίνστον, Υπομονετική και Τρέξε και Σούταρε είναι πολύ εντάξει συστήματα, ακόμα και αν δεν έχεις την τέλεια ομαδα για να τα στηρίξει (εννοώ εντάξει αν θες να εκπλήξεις όχι να τα παίζεις συνέχεια).

Υ.Γ: την πρώτη σαιζόν έπεσα, τη 2η σώθηκα έχοντας πλεονέκτημα έδρας στα play out (έχοντας το 3ο φθηνότερο ρόστερ και από τους 2 ομίλους). Τώρα να δούμε τι καλό θα βγάλει η νέα σαιζόν.

This Post:
00
240885.651 in reply to 240885.649
Date: 3/25/2014 3:06:12 AM
Overall Posts Rated:
4747
Δάσκαλε, τι συμπεράσματα βγάζεις για το σύστημα; Δοκίμασες κανένα φλιπ;

This Post:
44
240885.652 in reply to 240885.1
Date: 3/29/2014 11:08:08 AM
Overall Posts Rated:
335335
υστερα και απο πολυ σκεψη και πολλους δισταγμους..
ανακοινωνω και δημοσια οτι δεν θα συμετασχω σε αλλη εκλογικη διαδικασια για το τιμονι της εθνικης!
το παρατησω οσο περναει ο καιρος οτι πλεον δεν εχω τον ιδιο ελευθερο χρονο..οπως στις αρχες..
μπαινω ελαχιστα..δουλειες και σχολη με κανουν να τυχει να μην μπω κιολας για μερα στο μπαζερ..
για αυτον τον λογο φοβαμαι οτι δεν θα εχω χρονο ουτε να δωσω απο τωρα γνωσεις για τον επομενο..
ωστοσο αυτος που θα εκλεγει..μπορει να με υπολογιζει στο τεαμ του..
θα προσπαθησω να κανω καποια ενημερωση στο ντ πλ για να μην γινω και ρεζιλι ετσι :P
το ταξιδι ηταν τελειο..το ευχαριστηθηκα παρα πολυ..και θα το ξανα κανα αν ηταν μαζι μου μανος,κοπροσκυλο,χαρας και παρα πολλοι αλλοι..αλλα δεν μας παιρνουν αλλα ξιδια :P
δεν ξερω αν φτασαμε στον προορισμο μας..ωστοσο εγω φευγω ικανοποιημενος..
ευλογια στον ταπουτο και τον μαμου οι οποιοι ηταν μελη του σωματος μου!

Advertisement