תוריד שניים מהם ליגה, פגעת באותם שניים ותרמת לכל השאר פלוס תרמת ליצירת ליגה ברמה גבוהה יותר ואטרקטיבית יותר.
להביא אוהדים צעירים לא יעזור תוך עונה או שניים, אין ספק, אבל תוך 3-5 עונות אתה תיצור בסיס אוהדים חזק הרבה יותר לקבוצות, אם כי שוב, מדובר בתהליך וזו המשימה הכי קשה מבין כל מה שכתבתי, אין לי ספק בזה.
אם תצמצם את חוקי הישראלים, הדרישות של הישראלים יונמכו, כי הקבוצות יהיו פחות תלויות בהם ויותר תלויות באיכויות השחקנים, קבוצה תוכל להמשיך להביא יותר ישראלים אם תרצה, אבל היא תגיע למשא ומתן על החוזים מעמדת כח במקום מעמדת חולשה, במקום אנחנו חייבים אותך כי הליגה מחייבת, אני רוצה אותך כי אתה שחקן טוב ומוצר טוב ותתרום לי (מקצועית או כדי להביא שמות ישראלים לאוהדים, לא רלוונטי, העיקר שזו תהיה החלטה של הקבוצה ולא של הרגולטור), זה יתרום הכי הרבה לקבוצות הקטנות בעלות התקציבים הנמוכים ואחריהם לקבוצות המשתתפות באירופה, כל קבוצה תוכל לנצל את התקציב שלה בצורה מיטבית יותר, הליגה תהיה יותר צמודה ויותר אטרקטיבית ותהיה הרבה יותר חזקה. הסעיף הזה ירע את מצבם של השחקנים הישראלים, וישפר לטווח הארוך את איכותם של הטובים מביניהם, כיוון שהמלחמה שלהם על המקום בסגל תהיה הרבה יותר גדולה, מול הרבה יותר שחקנים ואופציות, חלקם יעברו לשחק בחו"ל, השמורה להגנת השחקן הישראלי תתפרק, ובמקום זה הטובים יישארו. אין ספק בכלל שהסעיף הזה יפגע ברוב השחקנים הישראליים היום